Gizli Üye(36-45)1 yılO sorun değil de; ABD menşeili uçakları kaldırmaya izin alabilecek miyiz?😏
Yerli yazılım, yerli savunma sanayi işte bu yüzden çok önemli?
Savaş uçağı üreten bir ülke olmadığımız için her bir uçak filosu ve pistin bombalanması elimizdeki SINIRLI MÜHİMMAT 'ın hızla tükenmesi anlamına geliyor.
Rusya'nın SU serisi gibi kendi Yerli ve Milli savaş uçaklarımızı üretseydik, istedikleri kadar filo ve pisti vursunlar, yenisini üretiriz...
Kaan 'ın seri üretimi 3-4 yıla anca başlar...
11 Yorumla
Soran1 yıl2034 diyor yetkililer 2-3 sene olsa süper bu hükümet olmasa daha güçlü olurduk savunma sanayinde bunlara rağmen boyle
En İyi Cevaplar
1 yıltürkiyenin savaş için hiç bir nanesi yok bi uçaklar var onlar hiç bir naneye yaramaz , şu an da savaş için çok savunmasız ülkemiz , askerlerimizden şüphem yok ama gerçekler bunlar , diğer ülkelerde karşılaştırıldığımızda hava kuvvetleri ve ileri teknoloji savaş sistemlerinde çok çok gerideyiz.
11 Yorumla- 1 yıl
Bütün uzmanlar burada.. :D
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konu oldukça hassas ve çoğu kişinin endişe duyabileceği bir mesele. Türkiye'nin askeri kabiliyeti ve pilot kapasitesi genellikle Milli Savunma Bakanlığı ve Hava Kuvvetleri tarafından yönetilen ulusal güvenlik meseleleri arasında yer alıyor. Türkiye, eğitimli ve deneyimli pilotlar yetiştirmeye önem veriyor. Yine de, tüm bu tür stratejik ve askeri konular hakkında en doğru bilgiyi resmi kaynaklardan almak her zaman daha iyidir. Eğer bu konu seni endişelendiriyorsa, resmi açıklamaları ve duyuruları takip etmen faydalı olabilir. Güvende hissetmek hepimizin hakkı 🌍✨.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- Gündem konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılFetöcü onun bunun çocukları ile uçmaktansa ölmeyi tercih ederim. Merak etme fazlasıyla pilot var bu ülkede.
180 Yorumla
Soran1 yıl200 uçağı kaldıracak savaş pilotu yok
- 1 yıl
Feöcü abilerin mi dedi?
Soran1 yılUzmanlar diyor size göre işinize gelmeyen fetocu bırakın iktidarin ağzını fetullahcilar istihbarat örgütüdür CIA ye çalışır asıl. sikinti şu pilotların yüzde 90 ninin atılması yüzde 90 ni fetullahci ise geri kalan yerlerin durumu farklı değildir bak pilot bile bulamıyorlar artik
- 1 yıl
Türkiyede kaç savaş pilot var
ChatGPT:
Türkiye’de tam güncel, sayısal bir veri açıklanmamış olsa da, 2016 darbe sonrası ve sonraki yıllara ait açıklamalara dayanarak sağlam tahminler yapmak mümkün:
Tarihsel Durum
Darbe öncesi (15 Temmuz 2016 öncesi): Hava Kuvvetleri’nde toplam yaklaşık 1 301 pilot olduğu, bunlardan 668’inin doğrudan muharip (savaş) uçağı kullandığı belirtiliyor
Darbe sonrası uçuş ekiplerinin tasfiyesiyle: bu sayı 387’ye kadar geriledi
Sonrası ve kademeli toparlanma
Tasfiye sonrası yaklaşık 772 pilot ihraç edildi, 113 uzaklaştırıldı, 20’si emekli oldu
Ancak, geri çağrılan pilotlar ve yeni mezunlarla birlikte sayı 734’e kadar yükseldi
Tahmini Şu Anki Durum
Güncel bir resmi açıklama olmamakla birlikte, bağımsız kaynaklara göre 700 civarında muharip pilot olduğu tahmin ediliyor
Hedef olarak dünya standartlarına göre (her savaş uçağına 1.5‑2 pilot), 1 koltuk / 0.8 pilot oranı halen tam dengede değil.
Sonuç
Bugün itibarıyla Türkiye’de muharip (savaş) pilot sayısının yaklaşık olarak 700 – 750 arasında olduğunu söyleyebiliriz. - 1 yıl
Uzmanlar? Kıçımın kenarındakiler mi?
Soran1 yılşu an kiralık pilotlar ile idare ediyorlar yabancı pilotlarla chat gpt de yazan her şey doğru değil bunların tamamı kamu oyuna açık değil hem bir basit f 16 pilotu bile 5 senede yetişiyor 2019 da yüzde 90 ni atılmıştı pilotların
Soran1 yılSavaş çıkarsa ciddi bir savaş o zaman anlarsın sen chat gpt ye sor bakalım o zaman aklına gelirim
Soran1 yılF-16 larin bazı yedek parçalarını bile alamıyoruz s 400 lerden dolayı kaç tanesi uçar belli değil
- 1 yıl
Sen haberleri kilise istihbaratındın mı alıyorsun?
Soran1 yılHe kilise sen istediğine inan Türkiye sisirildigu kadar güçlü bir devlet değil zaten bizle savasmalarina gerek yok anayasayı değiştirip bizi Suriye Irak kurdistani ile birleştirip daha doğrusu büyütüp bolecekler sonrası bağımsızlık dünya degiditi
Soran1 yılÖnümüzdeki günlerde çok şey değişecek inşallah Türkiye değişmez boşuna demedi bahçeli
- 1 yıl
Katıksız fetöcüsün.
Soran1 yılİftira atarsın ancak uyumaya devam et sizin gibiler yüzünden batıyoruz bok çukurunuza milleti çekmeye çok meraklisiniz
- 1 yıl
Senin fetöcü olduğuna %100 eminim. Bak CHP li değilsin. Ben fetöcüyü konuşma tarzından anlarım.
Soran1 yılFetullahci değilim cemaatlere tarikatlara karsiyim
Soran1 yılBana kalsa hepsi zarar ziyan ortadan kaldırılmalı ortalığı karistiriyorlar
- 1 yıl
Tarikata karşı isen önce Aleviliği ortadan kaldır. Ülkenin en büyük tarikatı.
Soran1 yılAlevilik ile ne alıp veremediğin var?
- 1 yıl
Bu kadar onun bunu çocuğunu bizim ülkemize neden toplamışlar onu merak ediyorum. Nooldu sen tarikatlara karşı değil miydin? Al sana tarikat.
Soran1 yılBenim için hepsi aynı kişisel olarak sordum neden Alevilere kinlisin hadi ben karşıyım da
- 1 yıl
İki yüzlü oldukları için.
Soran1 yılAynı dine inanıyorsunuz bak herkes bir değil alevi olmayan müslümanlar da sıkıntılı bireysel olarak değerlendir insanları toplu olarak değil
- 1 yıl
Siz de aynı dine inanıyordunuz ama İstanbul düşerken Osmanlıya destek verdiniz?
Soran1 yılAynı din derken hangi din?
- 1 yıl
Sen hristiyanım demedin mi?
Soran1 yılYok demedim
Soran1 yılTarikatlar cemaatler sadece Müslümanlıkta mi var her dinde var 😂
- 1 yıl
Nesin sen?
Soran1 yılBak hristiyan Türkler kurtuluş savaşına destek verdi papa eftim hatta Ortodoks turk kilisesinin başı Atatürk bile övmüştir onu hatta bak heykeli var tarih bildiğine emin misin
Soran1 yılNe olduğum bana kalsın
- 1 yıl
Yok demedim diyor. Hadi bi sg tir git.
Soran1 yılDemedim eski mesajları okuyan herkes anlar uydurma be adam
- 1 yıl
Sen erkek değilsin. Kızsın.
Soran1 yılErkeğim kibar insan görünce tabii şaşırdın😂
- 1 yıl
Az önce o kibarlıktan eser yoktu.. Neden sildin o yazdıklarını.
Soran1 yılYahu silmedim niye yalan atıyorsun ben silemem ki zaten sadece sen silebilirsin daha siteyi kullanmayı bilmiyorsun
- 1 yıl
İfadelerin fazla feminen.
Soran1 yılYok be değil hakaret argo kullanmıyorum o yüzden sana öyle gelmiştir
- 1 yıl
Sadece argo kullanmaman değil ifadeler de önemli Ben halen kız olduğunu düşünüyorum.
Soran1 yılBen yumuşak konuşurum sert konuşmuyorum hiç o yuzden sana öyle gelmiştir
Soran1 yılKız hesabı açsam daha çok ilgi görür sorular deli miyim kız olup da erkek hesabi acayim
- 1 yıl
"Sen haberleri kilise istihbaratındın mı alıyorsun?" ... Bak ben bu ifadeyi sen, hristiyanım dediğin için kullandım. Arada kaybolan yazılar var. Ya siteden bir moda sildiriyorsun ya da sen modsun ve iki hesap kullanıyorsun.
- 1 yıl
Ayrıca kız olduğun konusunda halen ısrarcıyım.
Soran1 yılÖyle bir şey demedim yanlış hatırlıyorsun veya iftara atıyorsun fetocu dedin olmadi şimdi hristiyan mi olduk hadi diyelim hristiyanim bu neyi değiştirir insan insandir kötücül düşüncelerini bırak
Soran1 yılHepsini geçtim sana kurtuluş savaşına destek veren papa etfimi anlattım türk Ortodoks kilisesinin kurucusu ve başı kendinden olmayanı hain olarak görüyorsun yazık ya
- 1 yıl
Papa eftim destek verdi diye ülkenin bütününü göz ardı mı edeceğiz? Yoksa destek vermeyen hristiyanları da başımıza teç mı yapacağız. Eftim öldü ve mevzu bitti.
- 1 yıl
Taç...
Soran1 yılBen türküm papa eftim de turktu beni turk olmayanlarla kıyas etme türk Ortodoks kilisesi hala devam ediyor aynı çizgide o öldü bitti diye bir şey yok
Soran1 yılMüslüman Araplar da isyan etti onları niye hesaba katmiyorsin bu din ve millet meselesi değil anla
- 1 yıl
Araplar isyanlarında haklı idi.
Soran1 yılNeden ona bakarsan ben Rumların isyanında da haklı neden bulurum hiçbir devlet temiz değildir
- 1 yıl
Eeee nereye varacağız böylece? Pilot sordun... cevap verdik. Saçma sapan yorum yapıyorsun. Savaş pilotları kiralıkmış.. Kaynağın nedir?
Soran1 yılNette basit bir haber taraması ile çıkıyor useniyorsan senin sorunun kaynak mi kaynak
Soran1 yılHava kuvvetlerinde çalışan bir işçi bile biliyor bunları ben biliyorsam onlar biliyorsa yabancı devletler neler biliyor hesap et
- 1 yıl
Güzelim tatlım, kiralıksa kiralık, ne istiyorsun? yauşak fetöcü pilotları geri mi alalım? yetişiyor işte.
Bi sal beni yaa..
Soran1 yılYahu pilotların yüzde 90 ni fetocuysr diğerlerinden durum farklı mıdır? Darbede bunlar neredeydi okey mi oynuyordu madem bu kadar hassaslar neden fetulllahon siyasi ayağına operasyon yok
- 1 yıl
Bak tatlım bak güzelim. Fetö darbe yapmak isterken zaten saflar belli oldu. Kuru yaş ayrıldı. Bir komutan darbe yapmaya çalışırken öteki karşıyız dedi o gece... Fetönün siyasi ayağı da temizleniyor.. Nerde Abdullah Gül, nerede Bülent Arınç.. Nerede bazı bakanlar. Ancak unutma it iti ısırmaz.. Hepsinin birbirine açığı var.. CHP de fetöcü dolu.. Kılıçdaroğlu ABD ziyaretinde nerey kayboldu.. O bağlantıyı kim sağaldı.. ?
Soran1 yılHayır arada işlerine gelmeyen muhalifleri attılar devlet kurumlarından sen gerçekten inaniyoe musun samimi şekilde soruyorum hepsi mi fetullahci değil tasfiye için kaldıraç olarak kullandı darbe girişimini adam fırsata çevirip rejimi değiştirdi
- 1 yıl
:D Rejim ne demek? Aynı ifadeyi ABD Almanya Fransa için kullanıyor musun? Kullananı gördün mü? Tam fetö ağzı... Bu ifadeyi PKK bile kullanmıyor. Hiçbir siyasi parti kullanmıyor. Sadece fetöcüler kullanıyor :D
Soran1 yılRejim ne demek biliyor musun? Ortaokulda bile öğretiyorlar bu yönetim. sekli demek parlementer demokrasiden başkanlık rejimine geçtik tek adam sistemi var şu an rte deki yetkiler sultan Süleymanda bile yok
Soran1 yılBozulma ama sen ne mezunusun?
- 1 yıl
:D ABD için neden rejim ifadesi kullanmıyorsun? Onlarda da aynı sistem var :D
Soran1 yılAbdninki de rejim başkanlık sistemi ama Bizimkinfen farkli başkanlık ABD başkanının eyalet valisi kadar yetkisi yok
- 1 yıl
Ben mektebe gitmedim.. Halde kabzımalım. :D
Soran1 yılRejim yönetim şekli demek basit bir bilgi siyaset literatüründenki bu basit bilgiye bile feto ağzı diyorsun tvdeki boş adamları izleme propaganda söylüyorsun işin gucun
Soran1 yılBu alanda kendini geliştir en azından kitap oku
- 1 yıl
Bizdeki eyalet valileri de öyle.. Bak İBB de adam 562 Milyar götürdü halen melek diyorlar. Yetmedi belediye başkanı başka eyaletleri de dolaşıyor... :D Peki başkanlık sistemin tarihçesini biliyor musun? Türkiye de nasıl geçildi ve geçmişini?
Soran1 yılİbbnin bütçesi 400 milyar TL nasıl 567 milyar götürsün az destekli sallayın
Soran1 yılTürkiye'deki başkanlık sistemi hiçbir yerde yok onu biliyorum
- 1 yıl
Ah benim tatlı safım.. Haklısın 400 Milyar... Yani o sadece hazineden aldığı para... Sadece İSPARK'tan her gün 10 Milyon alıyor... İstanbul da evlere gelen elektrik faturası ortalama 300, kışın gelen gaz faturası 600 TL ama Allahın suyu 2000 TL geliyor.. Para nereye gidiyor... Ha bu arada İBB nin en büyük kazanç getiren şirketi Spor AŞ. ve henüz onun bütçesini kazancını bilmiyorum. Sadece genel olarak biline bu. Anladın mı para nereden geliyor ve nereye kayboluyor.. Diğer bir konu... CHP de tarih boyunca, 3 yıl önceden seçim adayı belirlenmedi... Bazen seçime 1 hafta kala hatta birkaç gün kala aday açıkladılar. Nasıl oluyorda şimdi 3 yıl önceden aday ortaya çıkıyor... Neden tarihte ilk defa sözde seçim yaptılar ve kendilerince 20 Milyon oy aldığını söylediler. 1 Yıldır yapılan denetimler sonucu, hırsızlıktan tutuklanacağını anlayınca, algı yönlendirmesi yaparak, tutuklanama nedenini siyasi rekabetmiş gibi göstermek için 3 yıl önceden adaylığını ilan etmiş olabilir mi? Sen cambaza bakmaya devam et. :D
Soran1 yılİc politika ile fazla ilgilenemiyorum benim ilgi alanım dış politika yolsuzluk olmayan belediye yok gibidir yolsuzluk yapmamıştır diye kimseye de kefil olamam bildiğim kadarıyla yazdım araştırmam gerekiyor zaten ben oy bile vermiyorum kimseye
- 1 yıl
Ben başka şey sordum. Başkanlık sistemin geçmişini biliyor musun?
Bu arada senin kim olduğunu çözdüm yazı karakterinden. Bugün pembe profille bana merhaba deyip, pp deki tüpü soran kızsın :D
Soran1 yılO değilim sana yalan borcum yok sen anlat belki bilmiyorumdur😂
- 1 yıl
E o zaman buyur dış politika konuşalım? :D
Soran1 yılİyi de dersim var baya astım dersi müsaade etsen de derse donsem
- 1 yıl
Sensin seeeennnn... :D Hiç uğraşma... Dış politikayı sormanın nedeni de bu.. Benimle oynuyorsun :D Çünkü dış politika ile daha çok ilgilendiğimi konuşmuştuk. Neyse. Oyna bakalım :D
- 1 yıl
Bu muhabbet DM de yaptığımız muhabbetin devamı gibi geldi bana :D Sonra trip yapıp kaçmıştın.. uzun bir aradan sonra bugün yine ortaya çıktın.. Bana mesaj attın ve arkasında bu muhabbet. Hadi bakalım :D
- 1 yıl
Bak yaaa... Beni sal diyen benim şimdi gelmiş aynı artistiği yapıyorsun. Hadi güle güle.. Ayrıca dersin falan da yok. Biliyorum. Neyse.. Başarılar ufaklık :D
Soran1 yılsana da ne yazsam yaranamıyorum ıstedıgıne ınanıyorsun neyse ıyı geceler
- 1 yıl
Kaç kaç.. İyi geceler :)
1 yılKanki zor soru be milli savunma bakanlığı data bilgileri araştırmak lazım
123 Yorumla
Soran1 yıl15 temmuzdan sonra pilotların yüzde 90 mi atılmış Ordudan
- 1 yıl
İyi olmuş hainlere
Soran1 yılHepsinin hain olduğunu nereden çıkarıyorsun adamlar hain olsa hapisten çıkarıp pilot yetistirmezler işlerine gelmeyen herkesi atmışlar zaten pilotların yuzde 90 mi hainsr o ülkenin diğer kurumları da farklı değildir
- 1 yıl
Haklısın da işte olan millete oldu
Soran1 yılBence de bak Türkiyenin savunma bütçesi yıllık 24 milyar dolar İmamoğlu hapise atıldıktan sonra 1 haftada yakılan para 60 milyar dolar dusun
- 1 yıl
Taht kavgaları işte piyasada onca para dönüyor da ne oluyor sosyalist bir ülkede yaşasak keşke
Soran1 yılSorun sistemde sorun sistemi kötüye kullananda
- 1 yıl
Zor karmaşık işler be karın tokluğuna kapitalizme hizmete devam
Soran1 yılhayat kadını olmuşuz sadece hizmet etsek yine iyi
- 1 yıl
Yok be o kadar da düşmedik dur ✋
Soran1 yılNe istediler de yapmadık
- 1 yıl
İstenilen şeylerin de bir sınırı var
Soran1 yılIrak vurdular destek verdik libyayi vurdular destek verdik Suriye'yi vurdular destek verdik İran bombalaniyor turkiyeden yakıt ikmali tr hava sahasindan
Soran1 yılBop işliyor
- 1 yıl
Dünya bazen acımasız olabiliyor olumsuz olan her şeye rağmen pozitif olup çalışmaya devam
Soran1 yılBaşımızdaki satilmislar olmasa güzel ülkeyiz de işte halki mal yerine koyuyorlar
- 1 yıl
Kimseye iftira atmamak lazım ya her insan özünde iyidir bence
Soran1 yılİnsan biyolojik olarak özünde iyi değildir cikarcidir bunu psikoloji kanıtlıyor iftira yok het şey ortada anlayana
Soran1 yılBizde münafık çok dini anlamda anlama bunu bizden gibi gözüküp milleti uyutan kandıran
- 1 yıl
Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir parolası ile devam
Soran1 yılAynen komşunun evi yanarsa sevinme senin evinde yanar bizim durumumuz bu hala seviniyoruz
- 1 yıl
Kişi kendinden biliyor işte işi ne denir ki
Soran1 yılNeyse
Yok galiba ama çok sürmez bizim pilot yetiştirmemiz 😂
13 Yorumla
Soran1 yılKolay değil ki savaş pilotu yetiştirmek 😂
Soran1 yılSavaş pilotu yetiştirmek kolay değil büyük para büyük zaman demeyle olmuyor
Gizli Üye(18-24)1 yılArtık pilotlara gerek kalmıyor yapay zeka insansız hava araçları var bizde
112 Yorumla
Soran1 yılİhalar öyle savaş uçaklarının yerini tutmaz küçük hedefler için varlar uzun mesafede etkisiz insansız savaş uçağı olsa neysr
Cevap sahibi1 yılAmaç kayıp vermemek
Soran1 yılİhalar ciddi bir devletle savaşta ise yaramaz savaş uçağı hala şart insansız yaparlar inşallah
Cevap sahibi1 yılSihada var bizde
Soran1 yılYahu Siha İran'da da var sonuc ne?
Cevap sahibi1 yılBizimkiler iranınkiler gibi mi sence? Kaç tane israil pilotu düşüp öldü. Güçlü olan taraf olduğu halde birde. Amaç kayıp vermemek diyorum sana
Soran1 yılYahu ona bakarsan kaç İranlı oldu üst düzey bir de normalleri geçtim Siha savaş uçağının yerini tutmaz bunu anlamıyorsun savaş ucaginin yeri ayrı sihanin yeri ayrı İsrail uçaklarını sıhalar mi düşürdu sanki sihanin savaş uçağı karşısında şansı yok
Cevap sahibi1 yılSavaş uçağına gerek yok güdümlü sağlam füzeler üret nükleer başlıklı füze yeter
Soran1 yılHiç anlamiyorsun askeri sanayiden öyle bir şey olsa dünyanın en gelişmiş ülkeleri savaş uçağı geliştirmez hala Türkiye'den örnek verdin Türkiye bile uçak yapmaya çalışıyor
Cevap sahibi1 yılBak İran’a nükleer program yapıyorlar diye israil vurdu uçak yapınca değil
Soran1 yılİran uçak yapamıyor ki 😂 56 senelik en yeni uçakları nukleer silah yapan herkesi vururlar bu kanundur sadece birkaç ülkenin tekelinde bu silahlar senin mantığına göre sıhalar o kadar iyiyse Siha yapıyor diye vurulması gerekiyordu
Cevap sahibi1 yılSubanallah ya
Gizli Üye(18-24)1 yılHerkesde bu ne karamsarlık be insansız hava aracı diye bişeyimiz var bizim
186 Yorumla
Soran1 yılİnsansız hava aracını 46 yıldır ambargolu İran bile üretiyor olan durumu anlatmak karamsarlık değildir
Cevap sahibi1 yılKaramsarlık benim içim kararıyor ümit güzel bir şeydir ve her şey mühimmat değil Allah muhafaza ama bi savaş durumu olsa hiç bişeyimiz olmasa hiç bi ülkede olmayan vatandaş var bizde.. Şükür
Cevap sahibi1 yılÇanakkalede 15 Temmuzda Kurtuluş savaşında bizden öncekiler ne yaptıysa biz de aynısını yaparız
Soran1 yılYa tek vatansever türk halki mi iran halkı ile Türk halkı arasında çok fark yok her şey teknoloji bu devirde görüyorsun filistini zayifsan herkes ezer onu geçtim imparatorluk kaybetttik biz romantize etme öyle böyle diye
Cevap sahibi1 yılRomantize etmiyorum laf olsun diye de söylemiyorum ama Filistinliler evet zayıflar ama onurlular ve bizi ucube İranla kıyaslama bidaha Allah belalarını böyle verdi onların umarım bizim de vermez...
Soran1 yılUcube dediğin İran binlerce yıllık köklü medeniyet cetvelle sınırlari çizilmiş dandik devletlere benzemez küçümseme her devletin kötü dönemleri olur İslam devrimi olmadan önce İran Türkiye'den daha güçlü orduya sahipti
Cevap sahibi1 yılPardon İranlılar gibi pislik insanlar ın çöp kadar drğeri yok gözümde isterlerse dünya iranlıların olsun Ben şahsen Türklüğümle gurur duyuyorum ve aklının sınırları da cetvelle çizilmiş Türk müsveddelerine benzemem.
Soran1 yılSen irkcisin hiçbir milleti topyekûn aşağılayamazsin İran dediğin yerde 25 milyon Türk var en az aklım cetvelle de cizili gerçekleri kabul edersen çozum uretebilirsin inkar ederek degil
Cevap sahibi1 yılKusura bakma da İranın İsrailden hiç bir farkı yok onların savaştıkları bile şüpheli hatta pişkin pişkin İsrail savunma bakanı mıydı tam hatırlamıyorum açıklama yaptı geçende diyorki bu İranın attığı (şüpheli) füzelerden biri mescidi aksaya gelse orası yıkılır ve yeni planlara yer açılır gibi bi konuşma yapıyo dalga geçmek amaçlı ama bunu yaşarsak şaşırmam
Cevap sahibi1 yılBiz savaşa girmemekle iyi yapıyoruz şu an Allah aşkına karşımızda mert savaşcak biri mi var şeref yoksunu bunlar ve ben fikrimce İranla tiyatro çevirdiklerini düşünüyorum
Soran1 yılDanışıklı dövüşte 20 general genel kurmay başkanı devrim muhafızlarınin başı en önemli bilim adamlari oldurulmez rejimi değiştirmek istiyorlar İran'da dünya tarihinde hiçbir savaşin ilk gününde üst kadro olmemisti bu İsrail'in istihbarat basarisi
Soran1 yılDanışıklı dövüş böyle olmaz
Soran1 yılZaten kürecik üssünden İsrail korunuyor hatta Türkiye hava sahasında İsrail yakit ikmali yapıyor bizim tarafımız bellu
Cevap sahibi1 yılİsteseler basına istedikleri gibi yansıtırlar ki ikisi de acımasızlar ayrıca İsraili zaten biliyoruz vukuatı bitmez onun İranda İsmail Heniyeyi öldürmesine izin verdi hatta İsmail Heniyenin oğlu İranın parmağı olduğunu ima etmişti yani bir kaç can kaybı onlar için hiç bir şey ifade etmiyor
Cevap sahibi1 yılİranında iyi bi karı varsa bundan önemseyeceğini sanmıyorum o da gerçekse ölümler tabi
Soran1 yılNeyi basina yansıtırlar İran İsrail ile savasma yanlısı değil İran'a kalsa bu iş bugün bitsin ister hatta açıklamalar var bununla ilgili İsrail mesihi getireceğine inanıyor tanrıyı kıyamete zorlamak amaç adamlarin motivasyonu bu modern haçlı seferi işte
Soran1 yılİran'da rejimden başka bir şey onemli değildir bak normalde istihbarat rakip devletleri takip. etmek sızmak için kullanılır İran'da sadece rejimi ayakta tutmak için kullanılıyor içe dönük isi güçleri muhalif avı İran halkı da rejimden bıkmış rejimin desteği yüzde 25 i geçmez
Cevap sahibi1 yılTürkiye eninde sonunda savaşa girmek zorunda hatta yıllar önce İsrail ve İranın savaşacağını eski siyasetçilerin biri söylüyor söylüyodu mecbur bırakılcak diyo ve durum belli ztn şu an
Soran1 yılTürkiye'nin İsrail'i vurma kabiliyeti yok Yunanistan hava kuvvetleri bile bizi geçti kara savaşında ne İran yenilir ne Türkiye
Cevap sahibi1 yılİranın iç sorunları ve işleyişiyle ilgilenmiyorum ben sadece kendi ülkemle diğer ülkelerdeki türklerle ve gerçek müslümanlarla ilgilenirim
Soran1 yılSavaşa girmelerine bile gerek yok anayasa değişikliği olacak ırak Suriye Kürdistani ile federasyon kurma planı var bizi büyütüp sonra bilecekler
Soran1 yılGerçek müslüman sana göre ne birçok Müslüman ülkenin vurulmasinda turkiyenin de oranında payı var
Cevap sahibi1 yılAçıktan evet yok zaten bişey yapmıyoruz
Cevap sahibi1 yılSavaşa neden girdiklerini düşündüğümü yazdım okumuyor musun adamlar kendisi söylüyo zaten
Soran1 yılÖnümüzdeki yüzyıla Türkiye yüzyılı diyorlar ya bu yalan kurt yüzyılı olacak
Soran1 yılYahu sen Türkiye'yi temiz mi sanıyorsun Ortadoğuda kanın akmasinda Türkiye'nin de payı var sen yazdığımı anlamıyorsun anlıyorum dediklerini
Cevap sahibi1 yılTürkiye nin kurulduğu günden beri başını doğru dürüst kaldırabildiği yok zaten bizim türkiye olarak dünya tarihindeki yerimiz 8 10 senedir çıkan cılız bi ses sadece ama genede diğer ülkeler vurulduğunda o günün şartlarında elimizden ne geliyosa onu yaptık
Cevap sahibi1 yılBi Hadis vardır Biriniz bir yanlış görürse eliyle düzeltsin buna gücü yetmezse diliyle ona da gücü yetmezse kalben karşı çıksın bu imanın en zayıf derecesidir
Cevap sahibi1 yılBen Türkiyenin dış politikasını bu hadisle özetleyebilirim tarihimize göre atalarımızın kemikleri sızlıyodur ama elimizden gelen de bu
Soran1 yılYapmadık ırak isgal edilince amerikan askerlerinin sağ dönmesi için dua ettik hatta nerdeyse meclisten tezkere geçiyordu ABD Türkiye'den Irak'a girecekti Libya'da NATO ile Haçlılar ile orayı vurduk Suriye'de iç savaşı koruklledik emevi caminde namaz kılacagoz diye milyonlarcs insan oldu göç etti hatta bak Suriye Savaşı'ndan önce sınırdaki mayınları temizledik neden? Bak İran sınırındaki mayınlar temizlendi ne oldi İran'da da savaş çıktı İsrail'lr Filistin katledilirken ticaret yaptık askeri malzeme sattık sonra inkar edildi kabul edildi kısıtlayacagiz dediler aksa tufanı operasyonu başlamadan Selahattin Eyyubi Kudüs ile alakalı dızi başlayacagi duyruldu neye işaret bu
Soran1 yılHatta bak kürecik ussu İsrail'i şimdi koruyor türk toprakları üzerinde İsrail uçaklarına yakıt ikmali yapılıyor bunlara ne diyorsun
Cevap sahibi1 yılNe kadar emin konuşuyosun ya kimse amerikalılar için dua falan etmedi nerden çıkardın sen bunları Suriyelilerle yaşadık biz kaç sene şikayet de etsek ülkemizi paylaştık özgür suriye ordusunu bizim devletimiz kurdu Şamı o ordu ve bizim askerlerimiz birlikte aldılar operasyonu yöneten kim peki Hakan fidan adam yıllarını verdi bu operasyon için iyice siyasete döncek mevzu ama daha öncesinde mısır bombalandığında Rabia meydanında vurulan kızın işaretini kullandık hala kullanıyoruz o gün için elimizden gelen oydu karınca misal...
Cevap sahibi1 yılBugün elimizden gelen ne filistinliler için bütün dünyanın eli bağlı ama dua ediyoruz boykot ediyoruz elimizden geldiğince ırkçısın dedin ya değilim ben insanlıktan yanayım türklüğümle gurur duyarım orası ayrı ama türk olup filistinli çocukların kadınların gördüğü işkenceler umrunda olmayan boykotmuş takmayan birindense Brn Avustralyada elinde boykot listesiyle alışveriş yapan adamı takdir ederim
Soran1 yılTayyip Erdoğanin etti ya onun duası böyle açıklaması Tayyip Erdoğan dışarıda Türkiyeyi temsil eder o yüzden dedim Özgür Suriye ordusunfa bir sürü grup var yekpare bir yapı değil cogu cihatçı terör unsuru hatta cogu yabancı militan Suriye'nin başına el şarayi İsrail geçirdi el. şara IŞİD militanı eski IŞİD türk askerlerini canlı yaktı teröristi devletin başına geçirdiler batı İsrail ittifakı madem Suriye'nin başındaki bizim adamımız biz gecirdik neden bize fais vergilet koydu diğer devletlere koymadı hadi onu geçtim bir tane lehimize anlaşma var mi Türkiye'nin işi gücü İran gibi hava cıva
Soran1 yılYahu ben ne diyorum sen ne diyorsun yazdıklarımı curutecek bilgin bile yok Türkiye'nin yaptıklarını söylüyor sen yabancılar bunu yaptı diyorsun hangisi yalam
Cevap sahibi1 yılBiz normal halktan insanlarız Türkiyenin sorunu bu biraz herkes bütün bakanlar kendileriymiş gibi davranıyor herşeye yetişebilirler her şeyi bilebilirlermiş gibi süreç değil sonuç önemlidir bütün süreci takip etmek hem yorar hem de kıt bilgilerle hareket etmek yanlış hüküm vermeye sebebiyet verir hem yıpratır...
Soran1 yılYahu bu munafiklik anladin mi onlar da biliyor neyin ne olduğunu ben bunları biliyorum da devlet bilmiyor mu saf olmayın ya onların ellerindeki istihbarat kimsede yoktur
Soran1 yılBop tıkır tıkır işliyor Erdoğanda bunun eşbaşkanlarından biri Erdoğan'ın bopun aleyhine tek hareketi yok
Cevap sahibi1 yılSen Türkiyenin böyle bişey yapacağına inanıyor musun gerçekten israille aramızın süt liman olduğuna falan saçmalama Allah aşkına ya
Soran1 yılYahu inanmak değil mesele gerçekler bunlar inanıp inanmamak gibi seçenek yok ortada her şey
Cevap sahibi1 yılYa iyi misin sen adam açıktan onların aleyhine bişey yapsa yaşatırlar mı bi türkiye tarihine bak ya başbakan öldürüldü bu ülkede zamanında
Soran1 yılNeyi kinarsalar neyi yapmam deseler bu hükümet onu yaptı siz de alkışlıyorsunuz hala pes
Cevap sahibi1 yılHep aynısını yaptılar ztn yeni gelen başkan tam bi bişeyler öğreniyodu yenisi o öğreniyodu biraz diğeri böyle sürdü bu
Soran1 yılAçıktan lehine her istediğini yapıyor zaten Erdoğan'dan daha iyi kullanacakları adam yok bak İmamoğlu tutuklandı Avrupa ABD tepki verdi mi yok başka biri gelse ne cikar belli değil o yüzden Erdoğan'a bir şey olmuyor
Soran1 yılNe anlatıyorsun sen ya aksini kantlayacak bilgin yok varsayım ile dış politika konuşulmaz bilgin varsa söyle aksini iddia eden ben ülkenin durumundan memnun değilim
Cevap sahibi1 yılBak akıl var mantık var Erdoğan gibi dindar bir adamın İsrail gibi zalimlerle iş tutabileceğine inanmak için ne kadar içtin sen neyin kafası bu
Cevap sahibi1 yılAynen Abd ge. rizekalı olduğu için tepki vercekti
Soran1 yılBen sana yaptıklarını yazıyorum sen hala erdogan şöyle boyle diyorsun bak Kuran'da bir ayet var aklıni kullanmayan milletlerin başına pislik yağar bir at gözlüğünü çıkar yaptıklarına bak ne olduğu belli değil mi
Cevap sahibi1 yılSen çıkar bi bak asıl savunduğun İmamoğluna adam devletten ne kadar para çalmış sahte diploma insanların haklarına girmiş ne anlatıyosun abicim sen
Soran1 yılABD tepki verse borsaya müdahale etse rahip olayinda olduğu gibi geri adım atardi Tayyip serbest bırakırdı imamoglunu anladin mi imamoglundan korkuyor Erdoğan hem İmamoğlu tutuklanmadan bir gün önce RTE amerikaya gitti olur aldı tek adamı yönetmek kolay demokratik tplumu yönetmek zordur Trump işine geleni yaptı tek adamı seçti
Cevap sahibi1 yılOnu ihbar edenler kendi partisindeki adamlar telefonu bulduran karısı komplo falan dersin sen bide şimdi..
Soran1 yılYahu bak 570 milyar TL calindi diyor İstanbul'un 4 yıllık bütçesi bile o kadar değil nasıl çalacak ben oy vermiyorum bu arada haklının tarafındayız zalimin değil
Cevap sahibi1 yıltamam abicim ya en derin devlette sen en istihbaratçı falan da sensin sensin abi tamam mı hatta adaylığını koy bak önümüzdeki seçimde engin bilgilerin boşa gitmesin oldu mu
Soran1 yılİddianamenin bir gün yatari yok ondan duydum bundan duydum hep operasyon yapiyorlar az para çıkıyor alınan kişi sayısına bolsen Tofaş bile alamiyorsun parayla
Soran1 yılBunlar kamuoyuna açık sen bunları bilmiyorsan benim sorunum değil matematik ilkokul bilgisi bunu bilmek için siyaset bilimci haberci hukukçu olmaya bile gerek yok
Cevap sahibi1 yılİşine gelene inanıyosun ama İstanbul belediyesi orası büyük ve çok küçük bi değişiklik yapıp büyük maliyet göstermeyi çok belediyeler yapıyor sen sadece görmek istediğini görüyosun ve algın kapalı
Soran1 yılYahu bütçeden çok yolsuzluk olur mu adamlar para mi basıyor lisede mantık da mi ogrenmesin olmayan parayı nasıl calsinlar
Cevap sahibi1 yılAbi senin şu iddianı var ya adamın partilileri bile iddia etmiyor adamın kaç yıllık karısı yapmaz diyemiyo sen ne anlatıyon ayrıca tek suçu para kaçırmak mı sence
Cevap sahibi1 yılHer neyse ya herkesin fikri kendine ben bu şekilde düşünüyorum sende o şekilde düşünebilirsin saygımız bozulmak üzere
Cevap sahibi1 yılGerek yok cidden iyi geceler
Soran1 yılYahu kardeşim yolsuzluk varsa bile bunu ortaya çıkaramayacak kadar rezil polislerimiz var savcilarimiz var nasıl iddia etmiyor adamlar miting yapıyor Parti'nin içindeki insanlar satın alınamaz mi yönetimle ters dusemez mi bak hukukta düşmanının şahitliği kabul görmez kanıtın yoksa burada kanıt bile yok Türkiye'de yolsuzluk 17-25 aralıktan beri suç değil gerçekten yolsuzluk operasyonu yapılsa her partiye yapilmali ama yok sanki akp belediyelerinde yolsuzluk yok
Soran1 yılTürkiye'de en son yapılan gerçek kanıtlı yolsuzluk operasyonunda herkesi içeri yaptılar operasyon yapan hukukta çifte standart olmaz bizde hukuk siyasetin köpeği doğu Perinçekin dediği gibi
Cevap sahibi1 yılSadece uzatmak istemiyorum artık dediğim gibi her şey olmuş olabilir ama bakmak istediğin taraftan bakmak senin bi hakkın aynı şekilde benim de öyle sen 9 diyosun ben 6 yapcak bişey yok İyi geceler.
Soran1 yılSenin dediğin doğrular için geçerli doğru kişiden kişiye göre değişir ama gerçek değişmez dünyanın her yerinde elma elmadir yaşayıp ülke daha kötüye gittikçe anlarsınız umarim Türkiye değişmez Bahçeli'nin dediği gibi
Cevap sahibi1 yılYa sen bişeyleri doğrun kabul etmişsin ve benim dediklerime kulağın kapalıydı zaten bu konuda yapcak bişeyim yok dediğim gibi yani kafanın çalışma yapısı ayrı bi enteresan ztn ülke kötüye gittikçe mutlu mu olcaksın hiç bir idealin yok gibi yani ne diyim
Soran1 yılNiye mutlu olayım daha iyi olması için çabalıyorum sen benim dediklerimi curutebilecek bir şey demedin ki tezlerime antitez bile sunamiyorsun sonra ikna olmamı bekliyorsun bu bilimsel değil bak dindar dediğin Tayyip Erdoğan imam-hatipte iken iki dersten kalmış bir bakalım ne arapça ve kuran
Soran1 yılBen Türkiye'de yaşıyorum Türkiye kötü olsa karım ne size göre sizin gibi düşünmeyen haik
Soran1 yılHain
Cevap sahibi1 yılHahahha dindarlığın ölçüsü bununla mı ölçülüyo güldürdün ya cidden İyi geceler.
Cevap sahibi1 yılSen kendi düşüncelerini bana yansıtma ya da varsayımını hain olduğunu düşündüğümü nerden çıkardın bu çok büyük bi iddia bence ve cumhuriyet diye bişey var bu ülkede herkes iatediği gibi düşünebilir
Soran1 yılAdamın hayatı kolpa bununla olculmuyor tabii ama savunduğun adamın kapasitesini bil. diye diyorum
Soran1 yılÜlkenin kötü olmasını sadece hainler ister sen kötü olsun istiyorsun dedin ondan cikiyot
Cevap sahibi1 yılÖyle biri olsam en başında sana tavrım saldırgan olurdu öyle bi uslübüm olduğunu düşünmüyorum
Soran1 yılBen sana düşüncemi anlatmıyorum ki nesnel bilgi var ortada tartışmaya kapalı kişiden kişiye değişen şeyler değil ki bu bilgiler hangisi yalan?
Cevap sahibi1 yılEvet senin kafan bi değişik adamın hayatının kolpa olduğunu nerden öğrendin medyadan mı
Soran1 yılKitaplardan siyasi hayatından bugün dediğini yarin inkar etmesinden arşiv unutmaz
Cevap sahibi1 yılYa sen cidden medyadaki herşeyi doğru kabul ediyosan ben ne diyebilirim sana artık benim açımdan her şey çok net senin açındanda ne düşünüyosun bilmiyorum belli bi fikrin var mı anlayamadım bile bi imamoğlunu savundun ona da inanmak istemiyorum saygımı korumaya çalışıyorum çünkü sana karşı
Soran1 yılYahu her şeyi doğru kabul etsem ortaya rakamlar bilgiler sunmak sen tek bilgi sunabildin mi onu de sen kulu kalabalik yapıyorsun sırf yazmak için yazıyorsun hiç bilgin yok
Cevap sahibi1 yıltamam Beyefendi en bilen siz senden tam bi dayı olur
Soran1 yılBenden dayi olyr mu bilemem ama sen kaliteli bir cahilsin
Soran1 yılSende acaba bu doğru mi yanlus mi diye öğrenme çabası bile yok ben partiler üstü düşünurim senin gibi fanatik değilim
Cevap sahibi1 yılher şey yazılmaz sen kitaptan falan ne okudun ne uyduruyosun bilmiyorum ama ben o adamı çevremden tanıyorum bizzat olmasada biliyorum yani ne yapcağını ne yapmıcağını sen bişeylerden duyduklarını söyleyince benim fikrimde bir değişim olmuyor yani
Soran1 yılFikrinin değişmesi için yazmıyorum zaten istersen git oy ver bunları bil de sonra bilmiyordum deme ben üstüme düşeni yaptım anlattım sen araştırmiyorsan benim sorunum. degil senin sorunun artık
Soran1 yılUydurdugum tek bir şey yok aksini kanıtla burayı terk ederim
Cevap sahibi1 yılBilip bilmeden bak bana tavrından bile belli senin nasıl biri olduğun Saygımızı bozmayalım diye bb diyorum kaç kere anlamıyosun Saygısızlık yapcaksın illa hakaret etceksin kavga etcek yer arıyosun sen saygılı tartışma yok sende kafana göre beni de yargıladın giydirdin sensin ya sensin
Soran1 yılOho gerçekler zoruna gidiyorsa napayım siz akillanmazsiniz devam bu kafayla aferin diyorum diyebilecek kayda değer bilgin lafın olsa bir saniye durmaz yazarsın seninle konuşulmaz başladığım yerdeyim resmen ya
Gizli Üye(25-29)1 yılTürkiye savaşa girmez Türkiye zaten teslim olmuş
113 Yorumla
Soran1 yılGirse İran'dan farklı olmaz durumu
Cevap sahibi1 yılGirmez Türkiye zaten İsrail tarafında 😀 İsrail'in her dediğini yapıyor
Soran1 yılTürkiye'nin İsrail'i vurabilecek menzilde füzesi bile yok İran'ın var
Cevap sahibi1 yılİsrail niye vursun NATO ülkesi Türkiye 😀 dediklerini yapıyor zaten
Soran1 yılİstese de vuramaz onu demek istiyorum
Cevap sahibi1 yılBen de diyorum ki yapamaz zaten NATO ülkesi 😀
Soran1 yılNATO dagilsa işimiz yaş ha bütün savunma NATO endeksli hükümetler yatmis bütçeyi başka şeylere harcamış nasıl olsa NATO silah teknoloji desteği veriyor diye
Cevap sahibi1 yılNATO ya girerek bağımsızlığını verdin İsrail ile savaşamazsın İsrail Amerika nın köpeği bu gün Amerika İncirlikten üslerden İran vurmak istere vurur Türkiye İsrail ın yanında savaşırsa İran ile savaşacak anladın mı?
Soran1 yılYa zaten yakıt ikmali yapıyormuş İsrail Türkiye topraklari üzerinden biz zaten İsrail'in tarafındayiz
Cevap sahibi1 yılZaten öyleyiz bizim halk bilmiyor ne İslam dinini biliyor nede bu savaşın gidişatını İsrail o kadar bombayı silahı Amerika veriyor
Soran1 yılİsrail ABD'den sonra teknolojide en ileri devlet onlar hazıra alışmış değil bizim kadar destek var ama
Cevap sahibi1 yılİsrail'e Amerika bakıyor teknolojiyi silahları Amerika sağlıyor
Soran1 yılAdamlar silikon vadisi gibi bir şey kurmuş ABD desteği çekse bile teknolojileri iyi adamlar ABD'den aldığı f35 i bile geliştirmiş su an İsrail'in f35 i abdninkinden bile iyi hale gelmis
1 yılVar.
Dünyanın ilk beş istihbaratına bizim MİT de giriyor hem
07 Yorumla
Soran1 yılMİT'in iki daire başkanı PKK elinde esir bu genel kurmay başkanının esir olması gibi bir şey istihbarat tarihinde böyle skandal yok
- 1 yıl
Nasıl esir olabilir?
Soran1 yılHakan Fidan iraka operasyona göndermiş bu büyük hatadan istifade eden PKK operasyon yapmış almış işte adamları işkence ile konuşturdular bir sürü mit elemanı ifşa oldu içerideki ajanlari öldürdüler yargiladilar konusturdular
Soran1 yılEsir alinanlar MİT'in terörle mücadele daire başkanı ve mit insan kaynakları müdürü bunlar çok krituk şeyler ve ajanlar biliyordu hatta PKK nin sitelerinde falan bunların konuşturma videolari var
- 1 yıl
Sen böyle şeylerden nasıl bi habersin, saçmasapan siteleee girip de içeri gircen
Soran1 yılYahu haber oldu hatta milletvekili kürsüde söyledi böyle bir şey var diye yabancı haber kanallarında da haber oldu bilgi doğru mu dogru ona bak
- 1 yıl
Aa
Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı. Vardır belki savaşırsak sonuç olarak ölen ölecek kalan yaşayacak.
00 Yorumla- Gündem konusunda 505 cevap paylaştı.
1 yılBir gece ansızın
15 Yorumla
Soran1 yılHahaga keşke o kadar güçlü olsak
- 1 yıl
Güçlüyüz diyenlerin hali ortada her masada varız ve olmaya devam edeceğiz En güçlü 10 ülkeden biriyiz tabii bu yetmez en iyisi olmalıyız
Soran1 yılSavaş çıksa savaşı surdurecek para yok ilk 20 deyiz ancak ilk 10 da değiliz
- 1 yıl
Para kolay savunmaya her yıl milyarlarca bütçe ayırıyoruz fazlasıyla var ama Her şey para değildir atalarımız iyi bilir ataları da iyi bilir
Soran1 yılTabii canım grcen sene 24 milyar dolar ayrılmış savunma bütçesi ama İmamoğlu olaylarinsa merkez bankası 60 milyar dolar yakmış bir haftada hükümet sence bizim savunmamizi önemsiyorlar mi bak bu örnekten bile çıkıyor emin ol düzgün şekilde yönetirsek en az 3-4 kat güçlü olurduk savunma sanayinde
darbede gormedin mi
02 Yorumla
Soran1 yılYüzde 90 ni atıldı pilotların
Vardır olmaz olur mu o kadar da abartmayın
01 Yorumla
Soran1 yılYook kardes
Gizli Üye(30-35)1 yılOlmaz mı yaa
13 Yorumla
Soran1 yıl200 tane savaş pilotu bile yokmuş Pakistanlı pilotlar kiralaniyormus
Cevap sahibi1 yılSivil pilotlar var bir sürü
Soran1 yılSivil pilot askeri pilot bir değil basit bir f 16 pilotu bile yetiştirmek uzun sürüyor milyon dolar harcaniyor egitimine
Gizli Üye(25-29)1 yılVardır
011 Yorumla
Soran1 yılYokmus
Cevap sahibi1 yılNerden biliyon, bi sürü genç var pilot olma hayali olan
Soran1 yılYahu f 16 pilotu yetiştirmek kolay değil her uçağı her pilot kullanamaz savaş uçağı ile sivil uçak bir değil her uçağın mantığı farklı savaş uçaklarında
Cevap sahibi1 yılE nolcak o zaman, illaki f 16 pilotu olmak için yanıp tutuşan gençler vardır endişelenme
Soran1 yılKisa vadede pilot yetişmez pilot kiralarlar artık bulana kadar yabancı pilot ne kadar etkili olur belli olmaz eğitmen bile yok pilot eğitecek egiteyim desen yurt dışındsn bulman lazom
Cevap sahibi1 yılNeden bizim pilotlarımız yok sence, zamanında neden yetiştirmemişler
Soran1 yıl2016 dan sonra yüzde 90 nini attılar darbeyi bahane edip
Soran1 yılHepsi hainmis RTE ye gore
Cevap sahibi1 yılE yine de bi şekilde pilot yetiştirebilirlerdi?
Soran1 yılPakistanlı eğitmenler yetiştiriyor hain diye içeri attıkları adamlari kısa süreli dışarı çıkıp pilot egittiriyorlar 200 pilot yok
Cevap sahibi1 yılVay be ilginç doğrusu
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat