Bebek bezi bağlayan askerleriniz, Türk askeri karşısında diz çökecek! 🇹🇷

Bebek bezi bağlayan askerleriniz, Türk askeri karşısında diz çökecek! 🇹🇷

valla aha türkiye burada hele bi iranın elınden kurtulsunlar sonra bize finalemi gelıyolar yoksa finale bizmi gidiyoruz görürüz teknolojılerı arkalarındakı devletler bakalım israili bizim elımızden nasıl kurtarcak merak icindeyim sadece biz israili boykot ederken israil ürünü alanlara diyorumki israil olurda gelırse kolalarını cipslerini yerken icerken temizlık malzemelerını kullanırken ölülüerini öyle gömsünler biz ölmeye hazırız israilde yok olmaya hazırsa beklıyoruz
Cevap
5Cevap
Büyük orta doğu projesini devreye soktular. İnşallah böyle bişey olmaz.
Gerçi Amerikanın izni olmadan kılımızı kıpırdamayız. Ekonomiyi 1 günde çökertirler.
Türkiyede ki tüm bankalar Amerikaya bağlı. Bunu kapasalar bu yeterli. Rusya' ya da yaptılar bunu. Dolar 150 - 200 lira olur o zaman. Yetiştirdiğimiz hiç bir üretim yok her şey ithal ediliyor yurtdışından , et bile..
Kesinliklee.. 👍🏻
Bekliyoruz o gün geldiğinde sağ olursak orada olacağız inşallah ama onlar yenilecek
Bizim jenerasyonun bi savaş görmediği kalmıştı, en iyisi intihar etmek sanırım
Fazla geriye gitmeyelim, o zamanlar elbette kötüymüş ama 70ler 80ler ve 90larla 2000leri 2010ları ve 2020leri kıyaslarsak eğer bok gibi bi zaman dilimine doğmuşuz.
Ya boş rüzgarlar boş yere tatmin için hata yapıyorlar.
aynen kanka bana ordan bi touch blue kap gel
Bekliyoruz
Ben zehra bal, sen orada kal.
Niye ya. Biz naptik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar