Tutuklanma sebebinin siyasi olduğundan şüphe yok, ancak o da dehil, bu ülkede temiz siyasetçi olduğuna inanmıyorum. Bir sonraki seçim geçene kadar çıkartacaklarını da sanmıyorum.
112 Yorumla- 11 ay
Teşekkürler ortak olduğumuz düşünce sistemi var cümlede ama bazı katılmadığım noktalar da var saygı duyuyorum 👐🏻☺️
- 11 ay
@Barlas006 fikrinizi beyan ettiniz soruyu cevapladınız burada hangi parti destekçisi olduğunuzu anladım ve bana türk gibi davranın diye hakaret de ettiniz bence dozunu kaçırmayın şerefiniz ile burayı terkedin efendim :)
- 11 ay
Oe Atatürk'e hakaret ettin. Sana gereken cevabı verecekler birazdan bekle.
- 11 ay
Kes bir daha bana özelden yazma alnını karışlarım senin. 3-4 gün önce özelime yaz soru açayım saldır ne ayaksın lan sen?
- 11 ay
Kes lan lolipop ben asker çocuğuyum beni kalkıp yunan olmakla itham etme, annenle seni itham etmek durumunda kalırım.
- 11 ay
Türk askeri değil de itrailin askeri olmalı…
Türk askeri asla, ülkesini ga. vura şikayet eden birini savunmaZ. Türk askeri, asla Türkleri katleden Yunanın heykelini diken birini savunmaz. Damarında 1 gram Türklük olan, milyon dolar çalan birini savunmaz. Eğer gerçek bir Türksen, Yunan gazetelerinde “Bizim oğlan kazandı” manşeti atılan birini savunmaz. Siz Türk taklidi yapan içimizdeki itraillilersiniz. Ya da fettoşsun - 11 ay
Keşke babam uyusaydı da nöbette ananı bir güzel skselerdi oe
En İyi Cevaplar
Hükümet zayıf bir hamleyle kendi düşünmezsliğini sadece Türkiye’ye değil bütün dünyaya gösterdi. Zafer Ekrem’den yanadır
13 Yorumla- 11 ay
❤️❤️
- 11 ay
Rica ediyorum 🙏🏻
Gizli Üye(30-35)11 ayiktidar değiştiğinde akp' lilerin duruşmasınıda görürüz insallah
11 Yorumla- 11 ay
❤️ teşekkürler
Yapay Zeka Cevapladı
Fotoğraftaki atmosfer gerçekten oldukça çarpıcı, toplumsal bir kaygı ve dayanışma duygusu fazlasıyla hissediliyor. Ekrem İmamoğlu’nun 16 Haziran 2025’teki Silivri duruşması uzun süredir ülkenin gündeminde ve bu süreçte toplumun farklı kesimlerinde gerginlik ve belirsizlik çok yoğun yaşanıyor. İnsanlar adaletin gerçekten tecelli etmesini, hukukun üstünlüğünün korunmasını bekliyor. Sence bu süreç, toplumda kutuplaşmayı mı derinleştiriyor yoksa yeni bir dayanışma kapısı mı açıyor? Duygularını paylaşmak istersen burada konuşabiliriz. 💬🕊️
12 Yorumla- 11 ay
Tutuklanırım konuşursam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Türkiye’nin Zenlensky’si :)
Abd, Avrupa ve bütün emperyalistler destekliyor;
Niye?
TR’nin başına bir Zelensky getirip, topaç gibi oynayacaklar.05 Yorumla- 11 ay
Aynı fikirde değilim ama saygı duyuyorum 👐🏻☺️
- 11 ay
Laflarınıza dikkat ederseniz sevinirim türk gibi düşünün vs hoş değil çirkin bir tabir herşeyden önce ben bir bayanım soru sordum cevap verdiniz daha konuşmanın anlamı yok akranınız değilim ve benim Türklüğüm sizin ölçeceğiniz bir sıfat da değil haddiniz de değil. Biri ile aynı fikirde olmayabilirsiniz ama türklüğünden vuracak kadar terbiyesizleşmeyin. :)
- 11 ay
Atatürke hakaret mi ettin? sen oe ananı miyavlattım şimdi senin aq sapığı seni bak izle ne oluyor.
- Gündem konusunda 313 cevap paylaştı.
11 ayBizene İmamoğlundan bilmem nesinden. Bu ülke bu siyasetçi ahlaksızlar yüzünden bu durumda
011 Yorumla- 11 ay
Cevap için teşekkürle ama saldırgan tutum hoş değil biraz törpüleyin :)
- 11 ay
Partiler siyasetçiler bu ülkeye gram faydası olmayan insanlar. Kendi çıkarları için meclisteler
- 11 ay
Ben aynı fikirde asla değilim ama saygı duyuyorum teşekkürler 🙏🏻
- 11 ay
Siyaset yalan işidir ve siyasetçiler tam bir yalancıdır
- 11 ay
Beyfendi fikirlerimi beyan ettim fikirlerinizi beyan ettiniz aynı fikirde değilim saygı duyuyorum dedikçe uzatmanın bence anlamı yok bana birşeyleri izah etmek zorunda değilsiniz 🙏🏻
- 11 ay
Bende CHP zihniyeti var zorla dayatmak genlerimde var
- 11 ay
Beni ilgilendirmez saygısızlık yapmazsanız sevinirim.
- 11 ay
Makarnacı
- 11 ay
Hakaret ederek bir yere varamazsınız ve malum parti makarna yer bizler genelde zekayı geliştiren besinler tüketiriz :) bence ileri gitmeyin şerefiniz ile burayı terkedin
- 11 ay
Sjssjsjs halen şu partilerle Türkiye'nin düzelmesini ummak kadar saçma bir düşünce yok.
- 11 ay
O zaman siz gençler olarak kalkının bizler 35 merdiven dayamış hukukçu kitleyiz elimizden geldikçe taşın altına elimizi koyuyoruz sizler 27 yaşında gençlersiniz siz bizden daha iyisini yapın bkz: Yukarıda Atatürk'e hakaret edildi önce bunu yapanın haddini öğreterek severek başlayabilirsiniz.
- Gündem konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayTutuklanmasını istiyorum. Hırsızlık yaptığına inanıyorum.
00 Yorumla Çok şükür bütün suçları ortaya çıktı kurtulduk
020 Yorumla- 11 ay
Polisin görevi halkı korumaktır iktidarı değil ❤️mevsiminde meyve yiyememekten, bayramdan bayrama et yerken artık onu bile bulamamaktan, kiralık evleri araplara kaptırmaktan, kendi ülkesinde azınlık kalmaktan şikayet etmeyen şakşakçıların beğenmediği adam sizlerin hakkını savunuyor 🍷
- 11 ay
Tatil yakışıyor diye tatilden gelmeyen ekrem benim hiçbir şeyimi savunmuyor görmedin mi çaldıklarını şeffaf belediyecilik bantlarını zaten şikayeti edende chp liler sözde en aydın sizsiniz gördüğünüz hiçbir şey yok şarap içip heykel açılışını şakşaklamakla aydın olunmaz polis kendine saldıranada gerekeni yapar
- 11 ay
tatil yapma hakkı olduğu için çıkıyor. aq eline bir tane çekpas alıp cadde ve sokakların suyunu mazgala mı çeksin istiyorsunuz anlamıyorum ki. gayet güzel bir şekilde başka bir yerden bu afete karşı koordineli bir çalışma yürütebilir. gerek İstanbul gerek ise Ankara akp yönetimindeyken bu tarz olaylarda başkanlar görev başındaydı da ne oldu sanki? iyi ve dürüst bir insan gerekli altyapı çalışmalarını yapar ve hakkı olan tatile de gider. illa soylu gibi çizmeli şov mu yapsın? imamoğlu İstanbul 'da olsaydı süreç ne şekilde değişecekti sanki?
- 11 ay
paranla saray yaptırmadığına göre az bile yapmış ekrem başkanım. engelle engelle bitmeyor bu troller.
- 11 ay
Hemen gerçek yüzünüz ortaya çıkıyor sahte aydınlar 😄 bak İzmir'e işçilerin parasını ödeyemiyor belediye ben sana kişi üzerinden eleştiri yapıyorum senin derdin başka İzmir'e gittin mi leş gibi kokuyor canım İzmir size göre sizin gibi düşünmeyen herkes akp li siz farklı fikirlere açık değilsiniz chp kendi gitti
Şikayet etti bak ihbar edenler chp li anlamıyor musun biraz çıkarın gözlüklerinizi özgür özel ben fatihçiyim diyordu chpnin genel başkanı bile ülkesini şeriatla yöneten bi padişahı benimsiyor zulüm altında el kadar bebekler için boykot etmezsiniz kendi vatanınızı boykot edersiniz sizden her şey beklenir - 11 ay
Boş yapma kardeş yolda görsen yanıma yaklaşmak için 40 takla atarsındndnskks ne yaptı ekrem imamoğlu?
adam mı öldürdü, tecavüz suçlaması mı var? teröristbaşı ile mi görüştü? terör suçlusu mu? silah kaçakçılığı mı yaptı? uyuşturucu baronu mu?
adam siyaset yaptı.
milyonlara umut oldu. ülke nüfusunun dörtte birinin yaşadığı kentin seçilmiş belediye başkanı bu adam. vatandaş olarak nasıl çıldırmıyoruz anlamak mümkün değil.
siz bu adamı hangi gerekçelerle içeride tutabilirsiniz?
tutuklama nihai tedbirdir.
delil karartma/gizleme, adresin belli olmaması v. s. durumlar için ve kaçma şüphesi varlığında verilir. siz hangi gerekçeye hangi vicdani kanaate dayandınız?
bu ülkenin 18 senelik hukukçusu olmaktan gerçekten utanıyorum.
ekrem imamoğlu'nu yargılamak istiyorsanız yine yargılayın.
ama tutuklu bulundurmak, hak kısıtlaması yapmak, insani değil, vicdani değil, hukuki asla değil.
siyaset bir arenadır. anlayabiliyorum. ama haksız yere bu adamı içeride tutmak, hukuk ruhuna hakarettir, tecavüzdür, zarardır.
şu adamı bırakın artık gözünüzü seveyim. siyaset yapılsın, iktidarlar değişir, biri gider diğeri gelir.
siz toplumdaki sapıkları, katilleri, iflah olmaz canileri toplayın içeri atın.
hepimiz için yaşanabilir toplum yaratın.
bunun yolu imamoğlu'nu içeride tutmak değil.
benim vicdanım artık yerin dibini gördü, bir hukukçu da demeyecek mi gerçekten yeter? - 11 ay
Öncelikle sen kimsin ki ben yanına yaklaşmak için 40 takla atayım görmek istiyorsan git beylikdüzünde balıkçı kenan var git fazıl sayı dinle ne diyor ekrem hakkında 200 ü geçik adliyede iş adamı şikayet etmiş bizdende rüşvet aldı diye hukukçusun madem git araştır bu kadar insan yalancı mı ihbarlar şikayetler inceleniyor ekremin sıvacısının hesabında ne kadar para çıktı görmedin mi bu sıvacı ya ülke ekonomisi çok iyi kazanıyor ya da ekremin kasası vicdanlık bi durum yok belediye başkanı avrupada gezmez İstanbul dışında her yerde gördük ne hizmet verdi bu kadar senede 5 yılda çözecekti söz vermişti nerede söz vermek başka bir şeye benzemez Tayyip erdoğan bugüne kadar ne yapıcam dediyse yaptı boş keseden atmadı ekremin diploması bile sahte ta denkliğin olmadığı dönemde geçiş nerede görülmüş halk tv ye Tayyip erdoğanın arkadaşı bağlandı aynı yerde okuduk diye git o inandığınız halk tv yi izle
- 11 ay
Aynen yakın arkadaşıma bana özelden hiç yazmadın aynen fmdmskskwk yersen offf kes cidden belli parti mensubundan birinin buradan İmamoğlunun savunmasını zaten beklemezdik dmsskks meeee ayrıca dünyanın en büyük metropollerinden birinde devlet desteği kesik 6 sene başkanlık yapmıştır ❤️ tüm bunlara rağmen sosyal projelerle halkı desteklemiştir elinden geldiğince halktan aldığını halka vermiştir olması gerektiği gibi sadece bir kesime ekrem ağrısı verdiğinden... küsür gündür bir odada tutulmaktadır siz var ya siz beterin beterisiniz birde çok biliyor gibi açıklama yapmanız yok mu
- 11 ay
Birinci seviye mesaj atamıyor ama 5. Seviye birinin yorumuna geliyor nerden de gördü geldi entresen fdmkswk inandık hadi.. sen gitte timsah derisi olduğu ve bugünkü kurla 300.000 tlye denk geldiği ayakkabıyı kendine al sıkıyorsa dnsmsk
- 11 ay
Offf boş yapma abazan seni sanki bilmiyoruz instgram hesabını kaç tane kıza sapık gibi istek attığını Çoban durasım geldi küçülde cebime gir, 1150 odalı sarayın bir tarafında oturcan az daha çabala olcak dskskk
- 11 ay
35 yaş teyze yaşı değil tatlım teyze olmam için menopoza girmem lazım hava ovulasyon donemindeyim ayrıca siyasi anlamda yetişemedin cinsiyetimle vurman şaşırtmadı msmskska herkes herkesi az çok bilir burada KS kişiye karşı suç işleme protokolu olmasa görseli yazdığını buraya atarım emin ol
- 11 ay
Twitter hesabın aktif bile değil saçma sapan kişiler ve takipçi kasma derdindesin son olarak buradan da ekmek çıkar taktiği 😄 ayrıca niye ağlayım ağlattım ve şeref duyuyorum nasıl siyasi bilgime erişemedin de açık arıyorsun tarla faresi gibi adamı böyle zortlatırlar
Bu adamı acayip şekilde Jet Fadıla benzetiyorum. Bilenler bilir
022 Yorumla- 11 ay
Elon musk henüz yokken ülkem kerizlerini defalarca dolandırmış din sömürücüsü değil miydi o?
- 11 ay
Siyasal islamcı bir firavunun elinde esirliğinden sonra tarafından dolandırılmak çokta koymadı bizlere bence
- 11 ay
Kendisi, diğer belediye başkanları ve çalışma arkadaşlarının ne gibi yolsuzluk yaptıkları hala normal halk tarafından anlaşılmamıştır ❤️
-paraları mı sıfırladılar?
- ayakkabı kutularından usd mı çıktı?
- isviçre markalı pahalı saatler mı almışlar?
- kıbrıs'ta 45 tane kaset içinde kasetleri mi çıkmış?
- eski içişleri bakanı, cumhurbaşkanı yardımcısı, akp sözcüsünün almış oldukları iddia edilen rüşveti mi almışlar? eski başbakan'ın oğlunun uyuşturucu taşıma, şu an ki dışişleri bakanın oğlunun kaset iddiaları gibi iddiaları mı var?
- eski boksör mehmet ali clay 'in sahibi olduğu çiftliği hangi parayla aldığı belli olmayan kaç usd verdigi bilinmeyen mülk mü satın almışlar?
daha neler neler? - 11 ay
itibarsızlaştırmaya çalışsanız da güneş balçıkla sıvanmaz 🍷
- 11 ay
Ben İmamoğlu'nun rüşvet aldığını daha o beylikdüzü belediye başkanıyken duymuştum. Daha kimse adını bilmediği zamanlarda, o zamanlar belediye taşerona veriyordu çöp işlerini. Bunun için rüşvet alıyordu tabi. O zamanlarda babamda o taşeron şirkette çalışıyordu, bizzat babam taşeronu alan patrondan duydu. Belediye başkanına dünya kadar rüşvet ödedim dedi adam. Bunu duyup haber yapmak isteyen yerli bir haber ajansını da ölümle tehdit ettiler, adamlar canını zor kurtardı. Daha o zamanlardan beri bu adamı sevmiyorum. Hiçte düşünmemiştim bu kadar ön plana geleceğini. Rüşvet ala ala büyüdü. Boşuna umutlanma CHP bu ülkede iktidar olamaz. Çok partili hayata adım atıldığından beri CHP tek başına iktidar olamadı
- 11 ay
Kardeşim senin bu dediğine ancak s+k kafalı japon askeri inanır bizim vergilerimizle hayatını idame ettirenlerin yapmış oldukları haksızlıklar, hukuksuzluklar sebebiyle diploması elinden alınan, şirketine çökülen, hürriyetinden yoksun bırakılan, fotoğrafları, sesi, videosu yasaklanarak unutturulmaya çalışılan, selam verenin dahi haksızca tutuklanarak iftira atmaları için baskı yapılan, türkiye’nin birinci partisi chp’nin cumhurbaşkanı adayı, seçilmiş ibb başkanı ve millet sandıkta takdir ederse müstakbel 13. cumhurbaşkanıdır bunu değiştiremezsiniz
unutmadık. bu ülkeyi lübnan, suriye haline getiremeyeceksiniz bu ülkenin katma değer üreten kesimi ekseriyetle biz atatürkçüleriz. elinizde petrol, doğalgaz olmadan sırf icazetlerle atatürk’ü ve atatürk’ün kurduğu türkiye cumhuriyeti’ni tarih sayfalarından silemezsiniz. - 11 ay
İster inan ister inanma anlattığım her şey gerçek, zaten yalan söyleme amacım olsaydı ben duydum derdim. Ama ben duymadım babam duydu ve bana ta o zamanlar anlatmıştı. O zamandan beri bu adamın dolandırıcı, rüşvet yiyen biri olduğunu biliyordum ama bu kadar yükseleceğini hiç düşünmemiştim. Demek ki bu rüşvetlerden o kadar çok para kazanmış ki parti içinde yükselmiş
- 11 ay
Sen önce git birinin ayakkabısınım yabancı bir markanın ürünü ve fiyatının 5 bin 550 avro olmasını ele al ömrün hayatında o parayı gördün mü acaba
- 11 ay
Bunlar ne boş muhalefetler böyle. Banane erdoğanın ayakkabısından. imamoğlunun da çöktüğü villalar var. oda büyüklüğünde bir gardırobu var. ben burada erdoğanı mı savunuyorum. umurumda bile değil erdoğan. sadece bu imamoğlu'nun rüşvet yemesini ve yaptığı yolsuzlukları daha o ünlü biri değilken duyduğum için, herkese bu adamın masum olduğuna inandırırsın ama beni inandıramazsın. diğer hiçbir siyasiyi yakinen duymadım, bilmiyorum. CHP'den diğer siyasileri de bilmiyorum. Diğer belediye başkanlarının da masum olduğunu düşünmüyorum ama hiçbirini duymadım. Sadece bunun olaylarını yakinen duydum, o da babam o taşeron firmada çalıştığı için duymuştum. o yüzden özellikle imamoğlunu sevmiyorum ve masum olmadığını biliyorum. küçük bir belediyede bu yolsuzlukları yapan, İBB'nin başındayken ne yolsuzluklar yapmıştır. Eminim kimse bana dokunamaz diye düşünmüştür çok rahat davranmıştır. Erdoğan'ın yolsuzluk yaptığını farz edelim, hadi diyelim yapmış. Yani yolsuzluk yapan birine başka bir yolsuzluk yapan birini mi tercih edeceğiz, olay bu mudur yani
- 11 ay
Noldu zoruna mı gitti dkskskksk kendinizde olunca banane sizene başkasının değerine gelince sallayında sallayın fndmsk ayrıca sıktı şu iftiralarınız iktidarın tüm olanaklarını kullanarak, tüm telefon kamera kayıtlarını tek tek araştırarak, tüm yaptığı görüşmeler tek tek taranarak, etrafında dıdısının dıdısını bile didik didik ederek tek elle tutulur bir kanıt dahi bulamadığı, önce terör ile suçladığı akabinde 540 milyar tl gibi jelibon prensine yakışacak boyutta paralardan bahsettiği ama yine tek bir kanıt bulamadığı İstanbul 'un mevcut belediye başkanından bahsediyoruz dimi türkiye'nin müstakbel cumhurbaşkanıdır kendisi çünkü..
bu kadar top tüfek saldırısında bile düşe düşe "voleybolcu düdüklüyormuşa" kadar düşen fettoş avaneleri, artık çaresiz kaldılar jeliboncunun öz çocukları, pensilvanya'da kirli gecelerde tohumu atılmış olanlar başka çamurlar bulmak için gayret ediyorlar - 11 ay
Ve babanın bilgileri ile gelme bana kendi bilgilerin ile gel ❤️
- 11 ay
Valla benim zoruma giden bir şey yok, senin zoruna gidiyor. Kanıt var mı yok mu onu yargılamanın sonunda göreceğiz ama bence var. Ben bile biliyorsam bunun dolandırıcı olduğunu istihbarat hayli hayli biliyordur. Dışarı salınacağını da hiç düşünmüyorum. Cumhurbaşkanlığı adaylığını da tutuklanacağını anlayınca ilan etti, sırf ortalığı karıştırmak için. Tam dolandırıcı karakteri. Daha seçime yıllar var şimdiden adaylığını ilan etti. CHP'nin tarihinde seçime yıllar varken cumhurbaşkanlığı adaylığı ilan etme gibi bir şey yok. Sırf kendini aklamak için, beni siyasi nedenlerle tutukladılar algısını yaymak için bunu yaptı. Boşuna umutlanma bu içeride yıllarca yatar Demirtaş gibi. Çünkü gerçekten siyasi nedenlerle tutuklanmadı, adamın yolsuzluk yaptığını yıllar öncesinden ben bile biliyorsam devlet hayli hayli biliyordur. Yıllardır neden içeriye almadılar ben ona şaşırıyorum asıl
- 11 ay
Biliyor musun zoruma giden niye bir şey olsun ben zaten kanun insanıyım hukukçuyum? ben bunların içindeyim işin aslını biliyorum bencelerle yürütmüş olduğunuz projeleri bizler delillerle sunun diye bekliyoruz kaç aydır? Kendince ileri geri fikirleriniz ile sanri oluşturmak yerine empatik düşünmüyorsunuz bile. kıssadan hisse şunu diyebiliriz, bunların ellerinde ekrem beye karşı somut birşeyler olsa çoktan ortaya çıkartmış ve sabah akşam bunu anlatıyor olurlardı. elleri o kadar boş ki artık x hesabını hiç bir gerekçe olmazsınız kapatacak kadar şuursuzlaştılar elinde delil olan kişi x'le falan uğraşmaz yargılamayı bir an önce yapıp cezayı vermek ister ama elde bir şey olmayınca böyle canım yollarla adama engel olabileceklerini sanıyorlar
- 11 ay
Zaten herşeyi siz biliyor görüyorsunuz 35 yaşındayım ben görmedim 25 yaşındasın ama sen gördün keşke bu gördüklerini malum şahıs içinde diyebilsen ama yemezler anında girersin Silivriye :)
- 11 ay
Ben de aynı sektördeyim. İddianameyi göremiyorum. Görebilseydim delil var mı yok mu söylerdim ama boş bir iddianame olsaydı karşı tarafta bunu yayardı onu da biliyorum. İmamoğlu'nun avukatları sonuçta iddianameden örnek alabiliyor. Boş bir iddianame olsaydı internetten yayılmıştı. Demek ki dolu bir iddianame ki onlar da yaymıyor. Dediğim gibi delil var mı yok mu yargılamanın sonucunda ortaya çıkacak. Sonuçta mahkeme aşamasından sonra istinaf, yargıtay ve anayasa mahkemesi aşamaları var. Eğer elle tutulur bir delil yoksa elbet bu aşamalardan birinde salınacaktır. Dediğim gibi delil olmadığını düşünmüyorum. Delil olmasaydı devlet bu kadar büyük bir operasyona girişmezdi. Sonuçta bu durum mevcut hükümete daha çok zarar verdi, CHP'nin reklamı daha çok yapıldı ve daha çok ön plana geldi. Hükümetin yargı üzerinde ne kadar etkisi olduğunu bilmiyorum ama yargıda muhaliflerin olduğunu da gördüm. Unutma hükümetler seçilir ama devlet memurları seçimle gelip seçimle gitmez. Bu nedenle hükümetlere güvenmiyorsan bile devlet memurlarına güvenin olsun. Sonuçta CHP başa gelse bile mevcut memurlar yine görevde kalacaktır. Ayrıca CHP başa gelse bile ben imamoğlunun içeriden çıkacağını hiç düşünmüyorum
- 11 ay
Oradaki yaş gerçek değil. Gerçek yaşım 34. Hesabı açarken rastgele girdim her şeyi. kullanıcı adım bile rastgele. Her şeyi biliyorum demedim. Siyasilerden kimseyi bilmem, tanımam. Sadece imamoğlu'nu bilirim, Beylikdüzü belediye başkanı olduğu zamanlardan bilirim. O da babamın taşeron şirketinde çalışmasından kaynaklı biliyorum. Eğer öyle bir şey olmasaydı onu da bilmeyecektim. Diğer hiçbir siyasiyi tanımam bilmem
- 11 ay
Açıkçası benimle aynı sektörde olup kısaca hukukçu olmanız ve hala Ekrem bey'i savunmuyor olmanız karalama kampanyalarına devam ediyor olmanız çok üzücü bir nokta İmam gaz kaçırırsa cemaat altına yaparmış, eğer delil yoksa hiç kimse suçlu değildir Ve hala ısrarla bunun dolu bir iddianam olduğunu dile getiriyorsanız sizin amacınız deliller değil kişinin kendisidir birini sevmiyorsanız onu her türlü gömersiniz zaten gözünün üstünde kaşın var gibisinden bu şaşmayan bir endekstir hadi imamoğlu'nun birtakım durumları var ya öğrenciler avukatlar öğretmenler onlar niye içeride mesela benim oğlan kardeşim niye içeride bana bunu açıklayın sırf sizlerin hakkını hukukunu savundu diye mi?
- 11 ay
Bir partiyi hiç sevmiyor olabilirsin anlarım, ama gerçekleri ayırt edemeyecek kadar gözün kapalıysa senin için sela.. versinler devlet memurları demişsin ya devlet memurları da içeride bu arada
- 11 ay
Hayır ben sizin mantığından gittim. Siz bir delil olsaydı yayarlardı dediniz, ben de bir delil olmasaydı delilin olmadığını gösteren iddianameyi yayarlardı dedim. İddianameyi internette aradım ama bulamadım. Sizin mantığınızdan giderek iddianamenin boş olmadığını düşündüm, çünkü boş olsaydı CHP elbet bunu yayardı. Medyada duyduğum hiçbir şeye inanmam. Anlattıklarımı medyadan duymadım. Ben kendi bildiklerimden dolayı savunamam bu adamı, siz savunabilirsiniz istiyorsanız. Siz katil olduğuna emin olduğunuz birini savunabilir misiniz? savunamazsınız. Benim anlattıklarıma inanmıyorsunuz, inanmayabilirsiniz, anlarım, saygı duyarım. Ben de olsam tanımadığım birinden duyduğum bir şeye inanmam. Ama bende bildiklerime rağmen bu adamı savunamam ve sevemem
- Gündem konusunda 886 cevap paylaştı.
11 ayYeşil paltolu Ekrem İmamoğlu mu😬
03 Yorumla- 11 ay
Yeşil palto derken sizi anlayamadım?
- 11 ay
Trençkot
- 11 ay
Hayır güzelim bir genç arkadaşımız protestolarda tutuklandı.
Gizli Üye(45 üstü)11 ayEfsane
.
01 Yorumla- 11 ay
Ne anlamda
- Gündem konusunda 832 cevap paylaştı.
11 ayÇıkacağını sanmam ı kadar rüşvetten sonra
02 Yorumla- 11 ay
Bence ülkeyi parsel parsel satanların ve pahalı kombinler ayakkabılar giyenleride dahil edersek adil bir görüş olur ☺️👐🏻
- 11 ay
Benim için hiç sorun değil yeterki kim olursa olsun cezasını çeksin
11 ayYalandan kurulacak bir mahkeme
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayhiçbişey düşünmüyoruz
01 Yorumla- 11 ay
Niye yazma gereksinimi duydun o zaman düşünmüyorsan soruyu teğet geç
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026