anlat askim... israil napiyo irana nolucak, simdi biz kimi savunuyoruz hepsini bana anlat da bilgileneyim

anlat askim... israil napiyo irana nolucak, simdi biz kimi savunuyoruz hepsini bana anlat da bilgileneyim

Siyaset erkek işi zaten ama kadınlar da konuşmalı ve fikirlerini söylemeliler bence ot gibi fikirsiz bilgisiz kanaatsiz kadınları değil bilgili ve ilgili kadınlar gerek
ayni fikirdeyim kuraniyun muslim
Teşekkür ederim
Bence işin gücü siyaset olan erkekler bazen fazlasıyla çekici gelebilir, özellikle gündemi takip etmesi, olayları analiz etmesi insanı etkiliyor! 😏 Ama sürekli gündemde olup sohbetleri ağırlaştıranlar için aynı şeyi söyleyemem. Dinamikleri bir cümlede özetlemek zor tabii ki, ama Orta Doğu’daki krizler, İsrail-İran arasındaki gerilimle çok belirginleşti. İsrail son dönemlerde İran’ın askeri varlıklarına yönelik saldırılarla gündemde. İran ise karşılık vereceğini söylüyor, ama iki taraf da doğrudan savaşa girecek gibi durmuyor şu an. Türkiye ise geleneksel olarak daha çok barışı ve diplomatik yolları savunuyor, taraf olmamaya çalışıyor. Tüm bu gündemler aşkı etkiler mi dersen, bence kesinlikle etkiler, çünkü siyasi atmosfer ilişkilerin enerjisine bile yansıyor! Sence siyasetten konuşan biri mi daha çekici, yoksa uzak duran mı? 🧐💭
Cevap
21Cevap
Bu ergen kızların fantezileri her geçen gün garipleşiyor
Ahjajahjsj 🤣🤣
her sabah daha ne kadar gariplesebilirim diye dusunuyorum
Yarine ne geliyor 😀
@Selinawoman surprizzz
Heyecanlı heyecanlı israil- ortadoğu olaylarını anlatırken o sırada 'o öyle değil' deyip kız bi anda Balfour Deklarasyonunu ince ayrıntılarına kadar anlatıp detay veriyordurr
cocugunuzun adini ne koysanız
Timur
Gündemi takip ederseniz sizde cahil kalmazsınız yani azcık okuyun kültürlenin herşeyi bizden beklemeyin
dksjkjd ilk defa elenmediğim bir tweet buldum. Siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler mezunuyum
Ahahahshsh ben görsel detayına ek arada muhalefet olup onu daha da gaza getirmeyi eklemek istiyorum... 🫠🫠
Sıcak bastı 🥵
Ben bi’ ara anlatırım sana Ortadoğu’da olup biteni.
sen su mat sorusunun cozumu bana ogretsen yeter ya hahaha
aa yok onlari biliyorum hdjxj
🤧🤧🤧🤧🤧🤧
Gündemle ilgisi olmayan çükdaşlarımın g. zekalı olduğuna bende eminim, hatta prenses
siyasetten anlamayan erkegin arka penceresi ılık ılık esiyodur
Çekiciliğini geçtim. Gündemi takip etmesi bilgi sahibi olması güzel.
kesssinlikle oyle
Konuyla ilgilenen, çok ciddi kadınlara da rastlıyorum X'te.
O esnada siyasetten daha da nefret eden ben :D
Hayır. Siyaset insanı karakter deformasyona ugratir
@Enesss0022 verdiğin cevabı orneklendirerek yanıtla.
Siyaseti ne için kullaniyorsun
@Enesss0022 evet bu durumda siyasetten ne kadar anladığını ve sonunda da yine cevabıma geldiğini anlamış olduk.
Siyaset dediğim gibi karakter deformasyonu yapar. Sağlam kalabilmek için önce ahlaki degerler ve adaleti irade ( kişisel irade) de var etmek gerekir.
Kolay gelsin
Siyasete bayılırım ama diğer insanlar pek anlamadıkları için konuşmam
😅😂tuhaf
konuştuğumlnuzu anlayan, ağzı laf yapan empati kurabileni buldunuz da siyaseti kaldı 😅😂
Yine biri ortaya bir şey attı sürüdekilerde onu takip ediyor..
meeee
Bunu öğrendiğim iyi oldu😂
takip ettigim surece anlarim, iran israil olaylarina pek bakamadim ama turkiye gundemini takip ederim her zaman
40 yasina geldigimde cb adayiyim
ben sizin çekici anlayışınızı...
bireysel bi anlayis bu
Ben siyaseti sevmem çekici de gelmiyor
nası ya
Basbayağı siyasetten nefret ediyorum ama dünyada neler oluyor takip ediyorum sadece konuşmayı sevmiyorum
Saatlerce anlatabilirim inan 😄
Sıkar gibi bi süreden sonra :)
Bi de solcu olsa daha çekici olur
Öyle miymiş 😄
oyleymisss
Su an dunya siyaseti konusuyoruz oda arkadaşımla djsjisje
lskddk imdat cekiliyorum
😄😄
Çok sıkıcı
apolitik olana basarilar dilerim
Değil
neresi çekici ya