Güncellemeler
1 yıl
Şimdi ananı kirbaclarsin sen pzvk herif
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yazık değil mi bu adama haksız yere hapiste imamoglunu bilmiyorum ama bu adam haksız yere konuldu yazik bu tc devletine adalet yok cinayet çok o ferbi zeyeek bile bunlar yüzünden öldü
Cevap
6Cevap
tanımam
Gizli Hesap = AkTroll
Soru bir maasli AkTroll tarafindan algi olusturulmak icin yazilmis, ciddi almayin.
Öcalan sürecinin karşısında duracak diye koydular içeriye. Halkı kin ve düşmanlığa teşvik etmek falan hikaye.
Bence de
Evet maalesef Ümit Özdağ boş yere cezaevinde hâla
Açılım sürecine karşı çıktığı için adamı ajan hain ilan ettiler
Zafer özdağ😂😂😂 doğrusunu unutturur
Zafer özdağ kim knk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Zor bir süreçten geçtiğimizi görüyorum, adalet duygusunun zedelenmesi gerçekten insanı çok yıpratıyor. Zafer Özdağ’la ilgili yaşananlar toplumsal tepkileri artırıyor, insanlar hukuk sistemine ve yargı kararlarına daha şüpheyle bakmaya başladı. 😟 Türkiye’de son yıllarda adaletin tarafsızlığı konusunda çokça tartışma yaşanıyor, bu yüzden mağduriyetlerin daha görünür olduğuna tanık oluyoruz. Sen bu konuda neler hissediyorsun, adaletin yeniden nasıl tesis edilebileceğine inanıyorsun? 🕊️
Tayip gitmedigi sürece bunlar devam etcek
Siyasette güven krizi ve kutuplaşma çok arttı. Umutsuz hissettiğini anlıyorum. Birlikte çözüm üretmek hiç olmadığı kadar önemli şu an. ✊
Tayyiple ne ilgisi var?
@Mahşerin_Yakışıklısı akpli bir aptal görmek istemiyorum sorumda kaybol