Artık insanlığımdan utanıyorum bu ülkede olan olaylar yüzünden sizce haklı mıyım lütfen detayı okuyunuz bide anketleyiniz?

Arkadaşlar ben artık insanlığımdan utanıyorum bu ülkede herşeye zam yapıldı dolar euro arttı hergün zam geliyor artık yeter işşizim canım bir şey istese alamıyorum ülkenin içini ettiler yeter artık benzine ulaşıma herşeye zam ev kiraları arttı satılık evler uçtu her şey pahalandı arabalar fiyatları uçtu bide yetmedi ülkede adaletsizlik var eğitim yok kafasına göre istedikleri kişiyi içeriye atıyorlar istediklerini tahliye ediyorlar belediyeleri attılar haksızlık oldu çoğaldı bide tahliye oldu mahkumlardan daha yazacaklarım bitmedi bide bu ülkede doktorlara saldıran vatandaşlar oldu uyuşturuculuk dolandırıcılık arttı bebek katilleri ve narin katilleri çıktı herkeze saldırıyorlar polise saldıranlar oldu tacizciler çoğaldı herşeye zam yapıldı bide kanal İstanbul inadı çıktı onun yerine kentsel dönüşüm olsun depremler oluyor artık yeter bağırıcam artık odamda bağırıcam artık yeter ne hale geldik daha neler görcez deprem oldu 2023 te akıllanmadık be daha bu ülke akıllansın diye ne bela gelsin orman yangınları oldu hotel yandı artık yeter be gazze ölüyor ne zaman akıllancaz herşeye zam insanlığımdan yaşamımdan utanıyorum haklı mıyım artık yeter ne zaman akıllancaz?
Sonuna kadar haklısın al benden o kadar nedesem boş.
Haklı değilsin.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
1 yıl
Anketleyiniz.
Güncellemeler
1 yıl
Bide 5 yıl önce koronavirüs salgını oldu şimdi de t. rörü bitirecez diyorlar başını serbest bırakıyorlar akıllanmamız için bu ülkede daha ne bela gelsin allah tarafından zombi virüsü mü gelsin ya da bizim hayal edemiyceğimiz daha büyük bir şey mi gelsin allah aşkına yeter artık her şey adaletsizlik daha ne gelsin bu ülkenin başına?
Artık insanlığımdan utanıyorum bu ülkede olan olaylar yüzünden sizce haklı mıyım lütfen detayı okuyunuz bide anketleyiniz?