Genç kızları takip etmeler falan bu durumda polislerde bişey yapmıyor ne olacak bu ülkenin hali geçen evli bir adam yanıma geldi eşi gördü evli yaşlı yaşlı insanlar ya utanmıyorlar birde Allah korkusu da kalmamış bu insanlarda
1 ay
Genç kızları takip etmeler falan bu durumda polislerde bişey yapmıyor ne olacak bu ülkenin hali geçen evli bir adam yanıma geldi eşi gördü evli yaşlı yaşlı insanlar ya utanmıyorlar birde Allah korkusu da kalmamış bu insanlarda
Birçok suç kaydı olanlara polis ve askerlerimizin susturucu silah ile kafadan 1 mermi vurarak Soykırım yapması gerekiyor.
Çok üzücü ve öfkelendirici bir deneyim yaşamışsın, kendini güvende hissetmemen gerçekten yıpratıcı 😔 Maalesef sokakta taciz hâlâ büyük bir sorun. Polislerin bazen duyarsız kalması da insanı yalnız hissettirebiliyor. Toplumda mahremiyete ve karşılıklı saygıya dayalı bir bilinç gelişmesi şart. Bunun için gizli kalmamak, yaşananları paylaşmak bile farkındalık yaratıyor 👍🏼 Sen böyle bir durumda olsan, tepkin ne olurdu? Birlikte konuşarak dahi olsa, bu konunun üstüne gitmek gerekiyor 💪🏼🌸
Cevap
4Cevap
Taciz edenleri id*m edecen bak bakalım bir daha oluyor mu
İğne ile uyutma gelmeli hadım diyenlerin zeka seviyelerini sorgularım
Polis her kızın başını bekleyemez valla kusura bakmada kızlarda açıldı gtti yani yarı çıplak geç saatlere kadar şokta gezmesinler
Sonra da iktidarı suçluyor bazı dang*laklar. Senin gibi tipler var oldukça Türkiye gelişemez gizliden çıkta engeli basıyım daha fazla canımı sıkma
Boş yapma 🤷
Sen etek giyip orada burada gezerken biz gece gündüz bacilarimizin guvenligi için devriye atyoz evde otrdugun yerden yorum kasma boş kafali
Boş yapan sensin afganistanda mıyız lan burada herkes istediğini giyer hayvanlar bile birbirini cıplak görünce tecavüz etmiyor senin gibileri gerçek hayatta bir bulsam... ah en büyük hayalim bu
Be bacısı ne güvenliği birader orta çağda yaşıyon konuşma boş boş senin zihniyetindekileri ülkeden atsak 40 yıl ileri gideriz avrupa halt eder yanımızda
Lan banane ne giydiği Allah Allah canım 🤷😄
Siz anca burdan köye gidersiniz😄
Aynı taraftayiz ama sen boş yapiyon
Sen daha kendi ne yazdığını bilmiyorsun yukarı yazdın ya yarı çıplak gezmesinler. Allah bilir yarı çıplaktan kastın etek falandır. Çık gizliden engelliyim sonra yine girersin ya da sen beni engelle
Bazı kızlar gerektiginden fazla abartyor ben ne yazdığımı iyi biliom sen savuncam dye bis yapion bazı kızlar haddinden fazla açık giyiniyor kendini hayvanlarla kıyaslama sende mi çıplak gezecen
Allah size doğru yolu göstersin sen hiç yarı açık gezen erkek gördünmu
Sen erkeği nasıl peşimizden kostururz soru sormuş bı insansın burada edebiyat kasma
Awk teyzesi ya
Bir de Allah diyor tecavüzcüleri savunan biri Allahın adını anmasın lütfen sen bi de kendini müslüman sanıyorsundur kesin
Lan sık. tirgit kim savundu tecavüz cuyu
Aptalmisin awk
Lan daha ne yazdığını bilmiyon bunadın galiba
Ölüm ben neyazdigimi biliom sen okuma bilmiyon bence
Neyse senlemi ugrascam bı sikt. irgit
Yok ben seni bir daha görmek istemiyorum çık gizliden engelliyecem
İnsanda Allah korkusu değil Allah sevgisi olmalı
Onlar hadım edilmeli...