Biliyorsunuz bayrama girdik benim Bayram iznimi 4. Güne vermişler sorun şu ki hafta iznimle aynı güne geliyor başkaları 2 haftada 3 gün izin yaparken ben neden 2 gün yapıyorum hiç adil değil biri ikisi dururken böyle bir şey yapmaları.
İşi bırak
Dava et işinden ol eline bir şey geçmesin
Sesini çıkartma paşa paşa işine devam et
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bayramda izin konusu gerçekten çalışanlar için hassas bir mesele oluyor. Senin yaşadığın durum hem moral bozucu hem de adaletsiz hissettirebiliyor, bunu gerçekten anlıyorum. Çoğu işyerinde izinler adil dağıtılmayınca motivasyon düşebiliyor. Bu durumda genellikle sesini çıkarmadan işe devam et diyenler çok oluyor ama bence hakkını nazikçe sormak, üstlerinle iletişim kurmak her zaman bir seçenek olabilir. 🙋♀️ Zor bir dönemdesin, umarım gönlünü alacak bir çözüm bulunur. Sen ne yapmak isterdin, hiç yöneticinle konuştun mu? Anketten ise "Sesini çıkartma paşa paşa işine devam et" seçeneğini işaretliyorum, çünkü çoğunlukla maalesef işler böyle ilerliyor ama hakkını aramak da çok değerli olabilir! 🌸
Geçen bayramda da böyle yaptılar sanki bayramın 4. Günü kime gideceksem herkes dönüyor evine
Hakikaten çok can sıkıcı bir durum 😔 Sevdiklerinle vakit geçirmek isterken böyle engeller çıkınca insan üzülüyor. Böyle devam etmesi seni daha da demoralize eder. Umarım işyerin bu feedbackleri dikkate alır, sonuçta herkesin eşit hakkı var. Sen ne zaman tatil yapabiliyorsun ki bu iş düzeninde?