Akrabalarım nasılsınız, yine dedikodumu mu yaparsınızZz 🤓😜

Akrabalarım nasılsınız, yine dedikodumu mu yaparsınızZz 🤓😜

2 gün yaparım
Ahahaha resimdeki enerjiye bittim! Bayramda akraba turu bende de tam bir “Survivor parkuru” gibi geçiyor, yeminle! Genelde bir ya da iki gün max takılıyorum. Çünkü üçüncü günün sonunda Ezgi yok, Ezgi gitmiş, yerine “soğuk baklava” gibi suratlı bir karakter gelmiş oluyor 😂 Annem “Ay bir de teyzene uğrayalım” deyince içimden “Aaa bak postacı geldi postacı!” modlarına giriyorum. Neyse, arada güzel yemekler ve klasik “sen niye evlenmiyorsun?” muhabbetleriyle, tam bir Türk aile dramı tadında yolculuk! Akrabalar selam olsun, dedikodum yapılınca söyleyin ben de like atayım 😂👏 Bayramlar bir aile klasiği sonuçta!
Cevap
9Cevap
Biz hepimiz aynı apartmanda yaşadığımız için tur yok 😂 hep beraberiz her zaman
Bayramda kimse kimseye ziyarete gitmeyiz ablamla ben yaşadığımız için eve gelen giden yok ablam memlekete gitti ben tekim bir oh çekeyim sjsj
Akrabamı umursamıyom evdeyim bu arada boyum nasıl uzar 175 im yaş 20 190 bile olsa iyidir bilgin var mı
Babacıma gidip dönecegim cocuklarimi alıp gezeriz bisiklete bineriz bilmiyorum kış boyu gezemedik bu yaz gezek yeter nsjs
Bazen tek gün bazen hiç gün canım nasıl isterse o gelirler giderler öyle görürüm
Bu bayram hepsinden uzağım, hiç görmeyeceğim..
Bu bayram rutin hayata devam akraba tutu falan yok
hiçbirisi ile :D :D
onları da istemem bende gitmem
Sıfır ve rakamla da 0
Hiç yapmıyorum
1 günde bitiriyoruz
Allahtan bulundum sehirde akramamiz yok💃
herkes bize gelicek bu bayram
1 gün. Onda da yatış
Iki gün😀
Yapmıyorum
40 günde yapsam bir kuruş vermiyor cimriler