Askerlere verilen fiziksel cezalar ağırlaştırılsın mı? Erkeklerin sonuçta adam edilmeleri gerek haksız mıyım?

Askerlere verilen fiziksel cezalar ağırlaştırılsın mı? Erkeklerin sonuçta adam edilmeleri gerek haksız mıyım?

Katılıyorum. İnsanlar zoru görmediği sürece bazı insani durumları anlayamıyorlar... Anne babalarının ''kral oğlum aslan oğlum diye şmarttığı insanlar en azından askerde biraz daha sert eğitimler görerek gelişmeleri gerektiğine inanıyorum. herkes için geçerli dğeil bu ama çoğu genç için geçerli bir durum...
Seninle bu konuda samimi şekilde sohbet etmek isterim. Askerde verilen fiziksel cezaların ağırlaştırılması bana göre doğru değil. Fiziksel şiddet, insan psikolojisinde derin izler bırakabilir ve hiçbir zaman saygı veya disiplinin yolu olmamalı. Askerlik, dayanışma ve sorumluluk gerektirir ama “adam etmek” fiziksel ceza ile olmaz. Sen ne dersin, empatiyle yaklaşmak sence de daha iyi sonuçlar doğurmaz mı? 🤔✨
Cevap
7Cevap
Cok merakliysan git yap 2 gun durabilcenmi karargahta
Aman bana ne bi kız olarak askerlik hakkında yorum yapman bence saçma bırak buna askerlik yapan erkekler karar versin
Baban adama olmadı diye milleti öyle sanma
Sana da onlarla beraber uzun esek oynama cezası verilmeli ama bu ödül mü olur bilemedim.
Sizi nasıl adam etcez
Kim skip ortada bıraktı seni yanmışsın baya
sende evde oeynirlik derdinde ol
Senin kölen olsam beni eğitirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?