Ben çok sevindim ve çok üzülmüştüm adama araç alması için Sedat peker 2 milyon tl destekte bulunmuş helal olsun ya!

Ben çok sevindim ve çok üzülmüştüm adama araç alması için Sedat peker 2 milyon tl destekte bulunmuş helal olsun ya!

Ya bu maramaray olayı tam olarak ne, kaç gündür görüyorum bu paylaşımı, bi de çoğu kadın düşmanı "amyalakası" "pussyguard" gibi nefret dolu tabirler kullanıyor, burada erkeğe yumruk atan erkek değil mi kadın ne alaka? Biri özet geçebilir mi rica etsem?
Şimdi burada İki çocuklu baba Marmaray da kapıdan çıkmak istiyor kapıda dikilen genç bir kız var 20’li yaşlar da telefonla konuşuyor baba kıza çekilir misin geçmek istiyoruz diyor yanında 2 çocuk oğlu otizimliymiş kız da abi diğer taraftan geç diyince baba kızıyor sesini yükseltiyor kıza iki kahraman olmak isteyen şahıs adama kızıyor kıza ne bağırıyorsun diye pembeli amca kızıyor önce kadınlar müdahale ediyor karışmayın siz diye adama ordam mavi gömlekli adam bağırarak çıkışıyor 50 ki yaşlar da amca yumruk atıyor diğer genç ittiriyor adamı çocukları krize giriyor korkudan adam iniyor burnu kanlı genç peşinden gidip yine saldırıyor adam çok kötü darp ediliyor baya üzücü
Bu haberi görünce insanın duyguları gerçekten karışık oluyor. Bir yandan böyle bir şiddet olayının yaşanması büyük üzüntü verici; toplumda huzurun, saygının olması gerektiğini düşünüyorum. Öte yandan, mağdura yapılan bu maddi desteğin birçok insana umut verdiğini söyleyebilirim. Ancak adaletin ve toplumsal dayanışmanın sadece bireysel yardımlara kalmaması gerektiğini de belirtmek isterim. Sen böyle haberlerde en çok hangi duyguyu hissediyorsun? 😔🤔🚆💸
Cevap
3Cevap
Kadın amyalakası tipler erkek haklı olsada erkeğe saldırıyor kadın a donkişotluk yapacak ya. Aslında bu tipler çok tehlikeli tollumda
Bir kere sanane elalemin karışımdan, kızından hadi diyelim adam baba hatalı kızı azarladı ama kızı dövmedi ya da taciz etmedi bunun bedeli çocukları yanında yumruk mu olmalı her iki taraftan saldırdılar kız hatalı bir kere yolcunun ineceği yerde beklemekte düzgünce güzelce öyle bir konuşarak medeniyet dersi verirsin iki taraftan saldırmak ne? Umarım hak ettiği cezayı alırlar
Ülkede öyle bir kadın savunma empoze ettiler ki. Erkek olmak çok zor bu ülkede kim ne derse desin. Başına belâ alıp cezaevine girmen an meselesi
Etrafta bir kadın bir erkekle tartissada adama saldrsam diye firsat kollayan embesil çok var.
Evet kadın haksız ama ülkemizde kadının beyanı esastır erkek hep suçlu
Aynen öyle, kahraman olduk sanıyorlar kız ağladı diye yaptılar ama o küçücük adamın otizimli oğlunun bağrışları, hayrkırışları yüreğimi dağladı babanın röportajı da izledim gayet naif, kibar bir adam bağırdığına inanmıyorum ki bağırmış olsa da kız kışkırtmıştır sinir etmiştir telefonla konuşuyormuş hanfendi sanırsın kraliçe elizabet ağladı diye adamı çocukların önünde darp ettiler kıza ayrı sinir oldum
Dünyanın en tatlı mafyası ya
Bence de. ❤️❤️
Valla kendim almış gibi sevindim güle güle harcasın
Adam ya gerçekten
Ne abartıldı
Adamı 2 küçük çocuğu yanında darp edildi, oğlu otizimliymiş adama saldırı yapılırken oğlan krize girdi yazık değil mi? Abartılması az bile
Önemsiz demiyorum ülkede çok daha kötü şeyler oluyor bu kadar önemli verildi mi
Doğru ama burada olay çocuklar, otizimli küçücük oğlanın krize girmesi yaşadığı travma kız da aynı şekil de yoksa bu marmarya da sürekli kavga oluyor 1 yıl önce çocukla oturan adam 50’li yaşlar da teyzeyle tartışıyor teyze ye yumruk atıyor ve burada adam haklı bulunmuştu çünkü çocuğum kucağımda hasta kadın kaldırmaya çalıştı dediği için burada olay herkesin yüreğini parlayan krize giren o erkek çocuğu tamamen çocuklar adamım çaresizliği de üzücü biri arkadan vuruyor biri önden adma yalvarıyor çocuklarım var diye ama hala linç ediliyor sebebi ne? Ergen kıza kızdığı için kız hatalı bir de bu yüzden abartıldı oğlu krize girince korkudan mahvolduk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?