Nüfus kaydımı nasıl değiştirebilirim?

Arkadaşlar aslen Diyarbakırlıyız ve küçüklüğümde çok zorbalık gördüm İzmirde doğup büyüdüm hep dışlandım hakaretler işittim ilkokuldayken sıra arkadaşımın annesinin öğretmene kızımı başka bir yere oturtun lütfen kürt biriyle oturmasını istemiyorum dediğini bile hatırlıyorum çok ağladım hatta zorbalıktan ırkçılıktan dolayı intihara kalkıştım yoğunbakımda yattım lisenin başları büyüdük artık belki zorbalanmam dedim yine zorbalandım farklı insanlar tarafından 9. Sınıfta okul değiştirmek zorunda kaldım ve artık memleketimi yalan söylemeye başladım herkese Ankaralıyım falan dedim ve zorbalık bitti insanlar benimle arkadaş olmaya aralarına almaya başladı üniversitede de herkese Ankara dedim ve iyice Ankaralı konumuna geldim türkçem de çok iyi tipim de doğululara benzemiyor ama annem kürtçe konuşunca bile rahatsız oluyorum hemen susturmaya çalışıyorum gerçeği öğrenecekler diye ödüm patlıyor tekrar zorbalık görmek istemiyorum erkek arkadaşım var kürtlerden nefret ediyor ona da Ankaralıyım dedim ciddi düşünüyoruz ama evlenmeye korkuyorum görecek çünkü gerçekleri lütfen kabullen aslını inkar etme demeyin benim neler yaşadığımı bir ben bir Allah bilir kan kusturdular bana benim bundan utanma sebebim insanlar istemiyorum kendimi Türk görüyorum Türk olmak istiyorum kendim seçmedim memleketimi ailemi kayıtlarda Türk olarak gözükmek istiyorum çözün üretin lütfen
Nüfus kaydımı nasıl değiştirebilirim?