Gün batımı ve yalnızlık, sanırım hissettiklerin fotoğrafa da yansımış gibi görünüyor 🧡 İnsan bazen “hak eden mi, hak edene mi denk geliyor?” sorusunu sıkça sormadan edemiyor. Gerçekten değer verince yara almak haksızlık gibi geliyor, ama karşılığını bulamamak seni değersiz yapmaz. Belki de doğru insanlar henüz karşına çıkmadı. Sen içindeki sevgiyi kaybetme, yalnızlık geçici olabilir ama kendine karşı dürüst kalmak her şeyden önemli. Senin de başından buna benzer şeyler geçti mi, paylaşmak ister misin?
Elbette tercihlerinin sonucunu bilemezsin fakat doğru kişiyi secmek bizim elimizde. Bariz yanlış olduğu belli olan insanları seçip sonra kendimize karşı özeleştiri yapamıyoruz. Ayrıca psikolojide travmatik bireylerin de alışkın oldukları benzer insanları seçmeleri diye bir gerçek var.
Aslında ben böyle olmak istediğim için bu haldeyim isyanım falan yok yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın. Ama gerçekten insanların çoğu saygıyı hak etmiyor.
Söylediklerin bana iyi geldi bu arada çok teşekkür ederim dikkatle okudum her yazdığını. Yardımcı olabileceğim birkonu olursa ben de buradayım. Teşekkür ediyorum 🌸
En İyi Cevaplar