onlar hallerinden memnun size ne oluyor?
Ama onlar kardeşiniz değil mi 👌
sadece hükümet değil köylerine kadar öyle başları kapalı teyzeler bile israile dua ediyor yani siz düşünün azeriler kardeş mı değil mi 🤣 inanılmaz bir İsrail hayranlığı var kendim de şahit oldum ama olsun kardeş onlar 🤣
Türkçüler yazmasın boşuna siz ilk önce uygurlara sahip çıkın
çünkü şey yazacaklar İsrail bizim dostumuz Arabın dini bilmem ne yazacaklar tengri menemenciler sakın ola yazmasın.
Kısacası karşı çıkan yazmasın, sadece qötünü kaldırmak için aynı görüştekiler yazsın da egosunu tatmin etsin şu embesilin lütfen istemedikleri kişiler sakın yazmasın, öyle egosunu şişiremez. Azıcık haklısın, bravo, aferin, büyüksün falan deyiverin de ucubemiz mutlu oluversin. X düşüncesindekiler, Y düşüncesindekiler, Z düşüncesindekiler. yazmasın, sadece bu maIın istediği tipler yazsın biraz tek seslilik olsun karşıt görüş olmasın sever bu yaratık böyle şeyleri.
Bizim hayalperest ırkçı türkçülerin zaten herkesi o türkü bu türkü şu türkü diye sınıflandırması çok sinir bozucu ve utanç verici. Utanmasalar eskimolara bile eskimo türkü diyecekler. Orta asyalılar kendisine türk denilmesini istemiyor ama bizim turuncular adamlara zorla türksün demeye çalışıyorlar. Amaçları ne hiç anlamıyorum. O zaman biz de türkiye türkü oluyoruz bunların hesabına göre. Azerilerin israli sevmesi de niye bu kadar eleştiriliyor anlamıyorum, herkes filistini sevmek zorunda değil. Şu azeri kazak turan konusunda sana katılıyorum ama filistin konusunda katılmıyorum.
Ya Ermenistan meselesinden dolayı bu kafaya girilmiş olabilir fakat ortada soykırım var. Bana kalırsa desteklenecek yanı kalmadı. Destekleyen çoğu insanın oradan buradan sosyal medyada gördüğü sürü psikolojisi ya da çevresinde havalı olmak için ya abi ezilsinler diyen insanlardan oluştuğunu düşünüyorum. Bu savaş değil arkadaşlar, savaş karşılıklı olur. Rusya Ukrayna'yı istese mahvedebilirdi, yok edebilirdi. Abd'den falan da korktuğunu düşünmeyin. Ama savaştı, karşılıklı oldu. Fakat İsrail Filistin meselesi bambaşka ve artık resmen tek taraflı bir boyut haline geldi.
Saldırmasalardı
Azerbaycan’da İsrail’e yönelik bakış aslında sandığından çok daha karmaşık. Ülkede devlet politikası seviyesinde İsrail ile diplomatik ve askeri yakınlaşma var, ama bu herkesin kalbinde İsrail sevgisi olduğu anlamına gelmiyor. Özellikle dindar ve muhafazakâr kesimlerde Filistin’e empati hissedenler de oldukça fazla. Her toplumu tek tip görmek, klişelere kapılmak bence yanıltıcı olabiliyor. Sen hiç Azerbaycan’da yaşadın mı, yerinde gözlemleme imkanın oldu mu? Oradaki insanlarla sohbet etme fırsatı bulduysan nasıl deneyimler yaşadın? 🌍✨
Cevap
6Cevap
Sırf İsrail destekçileri diye kardeşlikten mi kovuyorsun? Senin kardeşliğine ihtiyacımız yok sen sevmeyebilirsin nefret de edebilirsin sorun değil
azeriysen git azeri yerlerinde yaz o kadar ülkeye takmışsın ki imamoğlunu bile profilin yapmışsın 😝
Evet konuşurum çünkü siz bizim ülkemize karışıyorsunuz sürekli ateşe ateşle karşılık deniliyor buna
2 büklümlük karabağı 35 yılda zar zor aldınız yazık size 🤣🤣
1992 ne güzel yıldı be
Bizim yöneticiler azerilerden fazla seviyor uyumayın
erdoğan zaten filistini destekliyor gibi yapıp alttan alta netenyahuyla dost
ama türkçüler de ayrı boşlar israil dostumuz azeriler haklı diyorlardı en son max 15 yaşındasın velet hepsi
Valla kim kimi severse sevsin, ben kendimi seviyorum. Bu ülkede ki dinozor nesil için erkenden Allah'a kavuşmalarını temenni ediyorum.
Hiç anlamış değilim
Ama Filistin'de Ermenistanı destekliyor diye hatırlıyorum
Azeriler ondan dolayı bu tavırda olabilir
Sonuna kadar RECEP TAYYİP ERDOĞAN 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
FREE PALESTİNE
Yanlış soru. Türklerin İsrail ile sorunu ne? İsrail size ne yaptı?
tel avivden mi yazıyorsun yorumu
Hayır Münih
Siyasi düşünce saygı duymak lazım
İsteyen istediğini sever ne diyebilirim
Hepsi bir birinin dostu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?