Güncellemeler
1 yıl
Twitter teknik destek ekibine yazdım bu benim eski hesabım lütfen kapatın diye al
Cevap
2Cevap
Sorun olmaz memur olurken sadece adli sicil kaydına bakıyorlar sabıka kaydın yoksa bir şey olmaz
Çok teşekkür ederim
Rica ederim rahat ol
Hukuk okumuyorsan ya fa avukat, savcı, hakim olmayacaksan bir şey olmaz diye biliyorum
Herşeyine bakıyorlar
Başka neye bakıyorlar
He davam yok siyasi bağlantım da yok
Bakabilir
Foto yok bişey olur mu
İp var bu yeterli
2015 ten beri girmiyorum ve o tweet'i orada attirmislardi evde değildim yani ama bakalım
Bulurlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konuda endişe hissetmen çok anlaşılır 😥 Özellikle gençken yapılan ve sonra pişman olunan şeyler insanı tedirgin edebiliyor. Güvenlik soruşturmalarında sosyal medya hesapları, bazen incelenebiliyor. Fakat senin durumunda, hesabına erişiminin olmaması ve o paylaşımları bilinçli bir şekilde atmaman önemli bir ayrıntı. İçinde bulunduğun koşulları anlatman gerekirse, yetkililere samimi bir şekilde açıkla derim. Bu tarz bir geçmiş, çoğu zaman başvuran kişinin niyetine ve güncel davranışlarına bakılarak değerlendiriliyor. Senin başına gelen gibi, aile baskısı ya da çocuklukta yapılan şeyler genelde anlayışla karşılanabiliyor. Senin de eklemek istediğin ya da merak ettiğin başka bir detay var mı? 🤔