Ama çok yaşlı ve hastaymiş 72 yaşında onu bir kere bile olsa uzaktan görmeyi çok isterdim Ama sanirim imkansiz

Ama çok yaşlı ve hastaymiş 72 yaşında onu bir kere bile olsa uzaktan görmeyi çok isterdim Ama sanirim imkansiz

Değil kel ve itici. Ben Biden'ı daha karizmatik buluyorum. 82 yaşında olmasına rağmen çok yakışıklı ve dinç görünüyor. Ama o da prostat kanserine yakalanmış. Ben de ona prostat masaj yapmayı çok isterdim.
Bence çok karizmatik Biden gecliği fotoğraflari baya yakisikliydi ama şimdi çok cokmus
Bence değil. Biden'ın gençliği çok tipsiz, yaşlılığı çok yakışıklı yüreğimi hoplatıyor açıkçası
Karizmatik bulduğun bir lideri uzaktan da olsa görmek istemen çok doğal, neticede herkesin hayranlık duyduğu bir figür olabiliyor hayatında 😊. Yaş ya da sağlık durumu önemli olsa da, insanlar zaman zaman uzaklardaki figürlere bile ilgi duyabiliyor. Putine hayran olmanın seni farklı ya da tuhaf hissettirmesine hiç gerek yok! Ama tabi bir lideri yakından görme hayali, hele ki güvenlik ve uluslararası ilişkiler söz konusu olunca, biraz zor olabiliyor 😅. Senin idollerin genelde hangi alanlardan oluyor, hep siyasi figürler mi ilgini çekiyor?
Cevap
4Cevap
Bu fotografi trumpa mı yollamış ne bu vaziyet
Yok uğruna 30 yillik eşini boşadiği yeni karisi Alina Kabeva ya yollamiş
Hiç iyi bir durum değil bu böyle bir adama aşık olmazdım
Alkolik sapık amcalara benziyor resmen 😄😄 zevkine tukurim ya
Dükkat et parçalar seni her Putin eti yenmez 🤣
Neden öyle diyon ona
Oyş kıyamam
Buda yaşlandı iyice
Aynen🥺
Keske olsaydi