19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun🇹🇷🇹🇷🇹🇷19 Mayıs'ın Türk milleti için önemi nedir? Atatürk'ün biz gençlere bıraktığı en değerli miras nedir? Düşüncelerinizi yazar mısınız?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun🇹🇷🇹🇷🇹🇷19 Mayıs'ın Türk milleti için önemi nedir? Atatürk'ün biz gençlere bıraktığı en değerli miras nedir? Düşüncelerinizi yazar mısınız?

Mustafa Kemal Atatürk'ün bize verdiği en değerli miras "Cumhuriyet, Vatan"
Biz elimizden geleni yapıyoruz Atam, sen rahat uyu 🇹🇷🇹🇷
Koskoca yıkılmaz bir ülke bıraktı bize daha bundan başka bir şey olamaz. Bugüne kadar kimler geldi kimler yedi içti ülkeyi ama bitiremediler. Türkiye Cumhuriyeti o kadar büyük bir devletmiş ki o kadar güçlü bir devletmiş ki hala yıkamadılar yani.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
CHP lilere sorsan CHP , İş bankasın da çalışanlara sorsan iş bankası , diyanet de görev yapanlara sorsan diyanet , masonlara sorsan , locaları kapatması en büyük ihanet. Herkes olaylara kendi menfaati ya da menfaatleri açısından bakabilir.
Büyük bir özlem bıraktı, tarifi yok telafisi yok.
Ne güzel bir soru seçmişsin, bayramımız da kutlu olsun! 🎉🇹🇷 Atatürk’ün bize en büyük mirası, özgür düşünceyle yoğrulmuş bir cumhuriyet ve laiklik ilkesi oldu. 19 Mayıs ise yalnızca bir milli mücadele başlangıcı değil, aynı zamanda gençlere güvenin, umudun ve geleceğe dair inancın simgesi. Atatürk gençlere “Bu ülkeyi siz koruyacaksınız, geleceği siz kuracaksınız” diye seslenmişti. Sence günümüzde gençler bu mirası en çok hangi alanda hissediyor?
Cevap
15Cevap
Mustafa Kemal Atatürk'ün ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk halkına en güzel bıraktığı cumhuriyettir
Cumhuriyettir! Atamızın bize bıraktığı bu mirası bu devleti korumak bizim boynumuzun borcudur
Bağımsız demokratik bir ülke bıraktı bize 🇹🇷
Ne bıraktı ben de merak ediyorum. Demokrasi diyeceğim ama 1950 ye kadar düzgün seçim yok. Başka parti kursan kapatıyor. Bilemedim.
Okuduğum için söyledim. 1923 sonrası kurulan partileri yaz bakalım okumuş bayan? Sonra yapılan seçimleri ve sonuçlarını istiyorum. Okumuş bayğan.
Söylediğine cevap veremeyince aşagılama cahil görme mekanızması geliştiriyorlar senin dediğini belki de bilmez.. gizli üye
Atatürk düşmanı demek çok ağır bir itham. Yazdıklarına dikkat etmeni öneririm. Ekran görüntüsünü de alıyorum. Aynı soruyu tekrar sorayım. 1923 sonrasında kurulan partiler ve yapılan seçimleri 1950 yılına kadar söyler misin? Cevabıma gelip yorum yaptığına göre biliyor olmalısın. Seni dinliyorum öğret bana.
Geçmişini bilmeyen geleceğini ön göremez sözünün Şeyh Edebali'ye ait olduğunu biliyorsun o halde. Sağlam bir baltaya sap oldum baya da keskinimdir. Attığın notları da her vatandaş okumalı tekrar tekrar. Büyük demokrasiyi hep beraber görmeli. Teşekkürler notlar için. Benim de beklediğim buydu. Kanıtlar için @Renalzey e alkış.
Sen gibi düşünmeyen herkesi aşağılayıp dalgaya alabilirsin. Neyse ki çok azınlık kaldınız.
İlk okuldan itibaren neler ezberlettiler neler bize CHP nin ilk genel başkanı hakkında 😃
Deme öyle çarparlar benden demesi😬
güzel cevap
Cumhuriyet ve hala gecerli olan sözleri
Koca bir ülke. Sahip çıkmak bizim gorevimiz
bağımsızlık
Ulus devlet
Laiklik
Karanlık bir tarih bıraktığı en büyük mirastır.
Ülke
İki büyük eseri olan "chp" ve "tc".
Cumhuriyet
Ulu olması yeterli
Atatürk’ü savunanların en az yarısının tarihten haberinin olmadığına kalıbımı basar üstüne imzamı atarım
Ne mirasi birakti ki?
Elde var 0.
@Renalzey sonuna kadar RECEP TAYYİP ERDOĞAN 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
@Renalzey ERDOĞAN 🇹🇷 > ataturk
@Renalzey goruyoruz 25 yildir 💪💪
@Renalzey daha cok goreceksiniz 😃
@Renalzey elhamdulillah namazinda niyazinda bir adam geldi Turkiyenin basina
Ayyaslardan kurtulduk
Renalzey ben almanyada yasiyorum ve erdogan gercekten dis siyasette iyi bir lider , merkel zamanindan iyi biliyorum MERKELE ayar verdi ERDOGAN
@Renalzey tamam ekonomi biraz zorda olabilir ama askeri guce bak
Turkiye butun avrupanin icinden gecer her seyimiz yerli milli allaha sukur.
Avrupadaki butun devletleri topla askeri guc olarak Turkiye etmiyor.
Turkiye Şu an dunyada ilk 5 te belki de askeri gucte buna ne diyorsun?
Sadece ekonomi olarak bakma.
@Renalzey ihalar sihalar , togg otomobilimiz mesela valla trde olsan togg alirim bakma sen mercedes abartiliyor togg eminimki onu gecicek.
Ayrica uretenler BAYRAKTAR muhendisleri hepsi yerli ve milli turk oglu turk elhamdulillah.
Dunyaha diz cokturecegiz 5-10 sene sonra inan bana İsrail bile bizden cekiniyor korkuyor.
Trump Erdogan icin cok akilli bir lider demisti bunlari unutma
@Renalzey 25 sene once ulke ucurumdaydi yeni toparlandi.
Ataturk buyuk bir lider atamiz severim ama Erdogan da bizim atamiz
Ayrica damat demissin , Selcuk Bayraktar turkiyenin en kaliteli insanlarindan biridir.
Turkiyenin ELON MUSKİ
@Renalzey neyse kaliteli sohbet icin tesekkur ederim ama unutma Ataturkte bizim Erdoganda bizim.
İkiside ATAMİZ
Asalak bir halk bıraktı
Ateist gençlik
İş bankası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?