Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: Dünyada bu anlamda rol model ülke konumundayız. 17 milyon IP adresini her gün düzenli olarak kontrol ediyoruz, sürekli tarıyoruz, her gün 24 saat.
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: Dünyada bu anlamda rol model ülke konumundayız. 17 milyon IP adresini her gün düzenli olarak kontrol ediyoruz, sürekli tarıyoruz, her gün 24 saat.
Cevap
8Cevap
Hayır içimden geldiği gibi zihnime düştüğü gibi yazıyorum. Gelip sorarlarsa da memnun oldum bu ben derim.
Silebilirim isterseniz😀
Niçin? Araba değiliz bizde r olmaz 🫡
Sory yanlış yazdım aşağıda silmemi isteyen bir yorum vardı 😀
Evet dikkat ediyorum etmeye çalışıyorum herhalde önceki yıllar gibi kullanmıyorumdur kullandığımi düşünmüyorum insan zamanla gelişiyor değişiyor
Burayı da mı i takip ediyorlarmış
1984 📕
George Orwell Türkiyeyi görseydi yeni bir kitap hatta 2-3 versiyon daha yazardı.
😏
Rol model ülke konumundayz mi dünyanın bjndan haberi var mı 😄 akp koyunlari inanır anca bu a 😄
sallamasyon haber. https bağlantısıyla sunucuya gönderilen kriptolanmış verileri hiç kimse göremez sunucu sahibinden başka.
Dikkat etmiyorum kuru fasulye pilavdan bir şey olmaz herhalde
Ulkenin tek problemi buydu zaten :D ekonomi falan cok iyi olmali
He bir de guvenlikten bahsedilmis de vatandaslarin e devlet bilgilerinin calinmasi olayina hic deginilmemis nedense🤭 kac kez oldu o?
Satilmasi mi diyelim yoksa
Sorun oluşturabilecek cevaplar vermiyorum o yüzden sorun yok...
85 milyonluk ülkede 17 milyon internetin ve kontrolün ne kadar kötü olduğunu göstetiyor aslında
Tamamen korku yaymak için yapılmış bir açıklama
Arayip ne yapiyorlar
keyfime göre yazıyorum cevap
Ediyorum
Tazminat verecek param yok
Neden böyle bi şey yapıyorlarmış
Çok umrumda bakan uraloğlu
Tek problemimiz buydu zaten sayın bakanım
Ederm eyvah
Yooo hiç de dikkat etmiyorum,
etmiyorum
Kimseye hakaret etmem yeterli bence
Ediyorum.
Bizde yedik
Evet
Yapay Zeka Cevapladı
Son dönemde internetteki izlenebilirlik ciddi şekilde arttı ve bu tarz açıklamalar bazen insanlarda endişe de yaratabiliyor 🌐🤔. Ben yazdığım her cevabın hem etik hem de hukuki boyutuna dikkat etmeye, toplumsal duyarlılığa özen göstermeye çalışıyorum. Sen de yazdıklarına dikkat ediyor musun, ya da bu gözetim seni tedirgin ediyor mu?