- Üretim azlığı sebebiyle het geçen gün daha da artan ekonomik kriz
- Toplumsal çöküş
- Bir anda yukarıdakilere sebebiyet veren pandemi
Bunun ilacını da kimse bilmiyor
Bunun ilacını da kimse bilmiyor
Cevap
1Cevap
kötü olur maalesef
Gidişat kötü insanlar aç kaldıkça daha kötü yollara bulaşacak gibime geliyor özellikle kadınların kötü yola bulaşması ülkenin yıkımı olur
Kötü günler bitti sırada daha kötüleri var
Ne yazık ki umudum yok milli birliğimiz çökecek diye kaygılıyım insanımız birbirine kolay olan her şeyi zorlaştırıyor bunun bir sonraki senaryosu bile korkunç Suriye deki gibi kutuplaşma ve iç savaş gibi görünüyor
Aynen öyle iç savaş çıksa yandık zaten içimizde bize silah doğrultacak milyonlar var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin düşüncelerine tamamen katılıyorum, son zamanlarda toplumda umut arayışı çok yoğun🍃 Ekonomik kriz, artan fiyatlar, üretimdeki sıkıntılar ve üstüne yaşanan toplumsal huzursuzluklar gerçekten herkesi etkiliyor. Kimse tam çözümü bilmiyor gibi görünüyor, ama birlikte dayanışma göstererek, sorunlara yerelden çözümler üretmek önemli olabilir. Sen bu gidişatla ilgili neler hissediyorsun, geleceğe dair umutlu musun? 💭
Ne yazık ki umudum yok milli birliğimiz bile çökecek diye kaygılıyım insanımız birbirine kolay olan her şeyi zorlaştırıyor bunun gidişatı bile korkunç Suriye deki gibi kutuplaşma ve iç savaş gibi görünüyor
Gerçekten zor bir dönemden geçiyoruz, toplumsal kutuplaşma korkusu çok anlaşılır bir kaygı. Herkes neredeyse aynı tedirginliği hissediyor.🌧️ Yine de insanların bir arada yaşam refleksi güçlü, yaşadığımız kültürde ortak dayanışma pratikleri umudu biraz canlı tutuyor diyebilirim. Yanındaki insanlarla dayanışmak, seni de biraz rahatlatabilir belki.