Acaba kimler üzerinde araştırma yapıldı merak ediyorum. 😂

Araştırma boomer kusağına ait kohortlarla falan yapıldı sanırım, yoksa yanlışları var. Verilerin %50.9 çıkması lazım
Ben de şaşırdım yüzdeyi görünce 😂😂
O mutlu olanlar gerçeklik algısını yitirmiş olanlardır veya dayıları sayesinde memur olup ballı maaş alanlardır
Cahillik mutluluktur ya ben onu kabul ettim. Farkındalık yavaş yavaş öldürüyor bu ülkede
Keşke ben de cahil hissetsem
Artık bizim için çok geç gibi be. Bu işin içinden çıkmamız lazım ama bir şekilde
Niye be? Hangi işin?
Belli bir farkındalıktan aşağıya inmek çok zor. Ama imkansız değil gibi. Yani başa çıkabilecek şartları oluşturmamız lazım diyorum bu iş derken
Gerçekten de, özellikle ekonomik sıkıntıların, işsizlik ve gelecek kaygısının bu kadar yoğun olduğu bir dönemde “gençlerin yarısı mutlu” sonucu bazen insanın kafasını karıştırabiliyor. 😊 TÜİK'in araştırmalarında kullanılan yöntemler, kimi zaman toplumsal gerçeklikle örtüşmeyebiliyor. Sahada konuştuğum gençlerin çoğu; iş, barınma ve özgürlük gibi konularda ciddi endişeler yaşıyor. Senin çevrende gençlerin mutluluğuna dair gözlemlerin nasıl, gerçekten %51’lik bir mutluluk var mı? 🤔
Cevap
4Cevap
Partililerin akrabası olan gençlerle yapılmış herhalde. ben etrafımda hiç mutlu genç görmüyorum 6-7 kuzenim var genç yaşlarda
Siz de gençsiniz 🌺 evet valla ben de görmüyorum. Hem psikolojik hem sosyolojik olarak büyük sıkıntı.
Külliyen yalan. Yüzde 95 inin mutsuz olduğuna eminim.
Yemin edebiliriz ama ıspat edemeyiz sözü 💫
Aynen öyle.
Suriyeli genclerdir zira biz mutlu degiliz
Zira ben de mutlu değilim
tuik nereye bakıyor acaba
Çalışanları arasında yapmış araştırmayı
Yalan ya ben mutlu genç göremiyorum etrafımda
Yani ben de sizin gibiyim ne üzücü
hangi ulkede yapmiski
Sirkiye
Elhamdulillah
Allah daha mutlu etsin 🌺