Depremler neden bir anda aralıksız Konya ya düşünün Konya dahi oldu?

Akp iktidarı apo ve pkk larla görüş birliğinde olduğu için gündemi faklı yerlere çekmek adına bunu yapıyor deniliyor. Amerikadan gelen gemiler ve japon yadan gelen deprem uzmanı neden Türkiye'de? fay hatları dahil her yere deprem bombaları konuluyor dendi ama yasak geldi video kaldırıldı... gündemi oluşturup halkı oraya mı yönlendiriyor lar? Türkiye'de ve dünyada bu kadar sık deprem yaşayan ülke yok arkadaşlar ne oldu da bu pkk konusu açıldı halk medya isyan etti bir anda depremlere teslim olduk? ben tarihe de bakıp araştırma yaptim.. evet depremler oluyor ve geçiyor ama bu kadar peş peşe deprem hiç olmamış. Sizce bu haberler doğrumudur?
Güncellemeler
1 yıl
Bilgi sahibi kimse yok. dediğim gibi kaliteli insan yok ama. arti 18 hepsi uzaman. biliyorum diyen googleden ders vermeye kalkıyor. Arkadaşlar bu olmuş yapmış demiyorum. Videolar vardi ya Tweeter da haber kanalında moriwaki açıklaması hepsi kalktı neden? adam sonra okullara egitim verdi aynı gün gitti. hatta gönderdiler neden?
Güncellemeler
1 yıl
Birisi yorum yapmış ne yazmış okuyamıyorum engeli de atıp kaçmış 😅sorulara cevap vermeyecek kadar korkuyorsan be cahil evladim cama tas atip kaçan çocuklar gibi yapma korkma benden.. sen cahile yaz o seni dinler bana masal anlatamazsın 😅
Depremler neden bir anda aralıksız Konya ya düşünün Konya dahi oldu?