CHP tabii ki de değişim gerekli bir kadın olarak Türkiye de tek başıma rahat yürüyemiyorum kesinlikle can güvenliğim ve bir geleceğim yok
İş yok para yok uygun birini zaten bulamıyorsun sosyal çürüme yüzünden millet çok eşliliğe yönelmiş durumda şimdi gidip de bir insanla geleceğe dönük ne yaşayabilirim ki hiçbir şey yaşayamam güvenemem yani
AK PARTİ
CHP
ZAFER
DEM
MEMLEKET
DİĞER
BAĞIMSIZ
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
CHP olsa bir anda özel korumaların mı olacak hayırdır 🤔
Benim verdiğim oy seni hiç ilgilendirmez bu bir ikincisi değişim gerekli artık 23 yıldır yettiniz ülkeyi soya soya gözünüz doymadı
Sizin sorununuz bu işte sizden olmayanları hemen yapıştır ak partili diye savunmaya geçiyorsunuz başka bir argümanınız yok çünkü boş tenekeye vurun durun
Boş teneke karşımda ki olmasın sakın hadi anam hadi reisine sığın sen belki makarna ve kömür verirler sana
Ben CHP kadar emekli bir parti daha görmedim ölmüş gömeni yok
Akp lisin kızım neyi gizliyorsun yani sanane benim verdiğim oy dan değişim istiyorum senin gibi aza kanaat edip dualara vurnam ben çünkü Türk halkı herşeyin en güzeline layık
Değişim meyişim yok yok senin savunduğun partide hiç yok anladın mı siyasetten bir haber kişiler
Ya he he ondan hadi makarnanı ye sen reisin kafandan aşağıya çay fırlatıp atsın
Laf atmaların bile beyninin olmadığını belli ediyor
Beyinsiz tam karşımda duruyor hem de AKP li bir beyinsiz
Akp ve mhp olmadığı her denkleme varım. İlla bir parti sececeksem chp
Niye sana bir şey mi yapıyorlar
Yiyorlar yiyorlar paylaşamayıp birbirini şikayet edşyorlar, sonuç ortada, CHP de bir tane adam göstersene bana ülkeyi yönetecek, hepsi tırı vırı