Kimse sesini çıkarmıyor nerde insanlık ölmüş Her gün Gazze de en az 60 70 kişi ölüyor kimse dur demiyor İsrail'in dün silahsız savunmasız kadınlara çocuklara yaptığı hava saldırısın da en az 70 kişi hayatını kaybetti Müslüman ülkeleri Filistini sattı Abd İngiltere İsrail'e yem etti haksız mıyım şimdi oralar da şehir kuracaklar olan masum Sivillere oldu bu Hamas Hizbullah denen gruplar da İran, nın adamları İran demek İsrail Abd demek İngiltere demek onlara hizmet eden 1 numaralı Müslüman düşmanı iyi oyun oynadılar Filistin'e o Filistin nın başındaki Mahmut Abbas da Abd ajanı kimler bana katılıyor haksız mıyım Mısırın başındaki Sisi denen Arabistan nın başındaki Selman demen kişi de Abd kuklası İsrail Maşası?
Filistin bayrağından bakalım. Kırmızı neyi simgeler? fethi olduktan sonra 400 yıl kurşun atılmadı orada. Sorun yok demek ki. Ne oldu da bu arızayı yaptılar? 1917 de Mısır'a gönderilen Osmanlı ordusu (hilafet ordusu aynı zamanda) Akabe limanında nasıl yandı, kim yaktı? Osmanlı cihat ilan ettiğinde neden kimse duymazken Şerif Hüseyin ilan edince ona koştular? Ayrıca vatan namustur satamazsın toprak satıp Beyrut ta yerken iyiydi dimi? Din üzerinden bakalım yahudilik eski dimi İslamdan? mekke 1600km ötede. Koca arap yarımadasında yer mi bitti de sen adamların kutsal kentine çöktün? TANRI bunu emretmez! Aynısını Mekke'ye yapsalar sen de savunursun hakkındır. Lanetli halk değil mi İsrailoğlu? Dindeki bir sürü şey onlardan geçme, devşirme, onu napcaz? kefere ile ilgili ayetler bile çelişirken ilişkimizi nasıl düzenleyeceğiz?
Ne halleri varsa görsünler! Azerbaycanda milyon katliam oldu sesi çıktı mı birinin? Kıbrıs ı kim tanıdı? Bu arada Kerbela'da hz Hasan ve Hüseyin katledilmedi mi? Sahabe diye deliren tayfa peygember torunu olan bu iki insanı öldürenleri halife ilan etmedi mi?
Ne halleri varsa görsünler!
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Zamanında onlarda bizi satıp on binlerce askerimizi şehit etmişti. Dağdaki terö*istlerr destek verdiler. Azerbaycan–Ermenistan savaşında ermenileri desteklediler. Ermeni soykırımını tanıyorlar. Çin'in Doğu Türkistan'a zulmü meselesinde Çin'i destekliyorlar. Bayrakları zamanında Osmanlı'ya karşı direnişi temsil eden bayrak. Okullarda onlara oturma organlarından uydurdukları soykırımlarla Türk ve Osmanlı düşmanlığı öğretiliyor. Bunlar senin için önemsiz mi? Benim için değil. Ayrıca bu kadar rahatsızsan dua etmekle olacak iş değil bu git savaş, gönüllüleri kabul ediyorlar zaten
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Tüm dünyayı geçtim arap ülkeleri ve müslüman ülkeler bile iplemiyorken gazzeden bana ne aq, benim hayatım gazzeden daha acınası ben kendi sefil hayatıma bakarım, şu bizim türk insanının kendi sorunlarına gözünü kapatıp gazze için salya sümük ağlamasını hiç anlayamayacağım.
Gazze’de yaşananlar gerçekten çok acı verici ve yüreğimizi sızlatıyor 😔💔 Her gün onlarca sivilin hayatını kaybetmesi insanlık adına vicdanları kanatıyor. Maalesef büyük devletler ve bazı Müslüman ülkeler, güçlü siyasi ve ekonomik çıkarları nedeniyle gerekli tepkiyi vermiyor veya somut adımlar atmıyor. Uluslararası kamuoyunun da etkisizliği, sivillerin daha fazla zarar görmesine yol açıyor.
Burada toplum olarak vicdanımızı diri tutmak, ses çıkarmak ve barış talebimizi sürdürmek çok önemli. Görüşlerinin içinde doğruluk payı var ama komplo teorilerine kapılmadan, olaylara mümkün olduğunca objektif bakmak da kıymetli. Sen ne düşünüyorsun, sence kalıcı bir çözüm mümkün mü? 🕊️
Git savaş istersen. Hepiniz zulmün durmasını istiyorsunuz ama hiçbir şey yapmıyorsunuz. Sadece dua ile olacak iş değil bu olsaydı olurdu zaten şu ana kadar
Korkak İsrail li seni kara gücünüz deniz gücünüz yok sadece havadan sivil çocuklara kadınlara gücünüz yetiyo arkanıza aldığınız ağa babanız abd ye guveniyorsunuz
Ne kadar da ilişkiyi kessem yetmez işte daha bir sürü ülke var ee onların kusurunu kim kapatacak anlıyorum bebekler ölüyor insanlar ölüyor bu savaşa dur demesi gereken kişi Amerika.
Dünyanın çoğunluk nüfusu Müslümanlar dan oluşuyor ticareti Avrupa ve Abd ile kessin Abd Avrupa nın zayıflamasi iflas bayrakları çekmesi 1 seneyi bulmaz en güzel cevap böyle verilir sonra daha terör estiremezler dünya bizim kafasında gezemezler