Bizde ağrılıyız kürdüz MHP de hertürlü çalışma yürüttük aşiretçe.
Sanırsam malatya ve ığdırdada var MHP'li Kürtler.
Bizde ağrılıyız kürdüz MHP de hertürlü çalışma yürüttük aşiretçe.
Sanırsam malatya ve ığdırdada var MHP'li Kürtler.
Cevap
9Cevap
Ben Türk Atatürkçü ve Mhpliydim. Ama artık Mhpli değilim. Bu vatana kimin zarari olursa ona karşıyım.
olur mu orada MHP li olamaz
Çünkü orası muz cumhuriyeti
Şanlıurfada kürtler sadece dem ve yeniden refaha veriyor. Araplar ve çok çok az olan türkler (Yaklaşık yüzde 10luk kesim) Ak parti, mhp ye veriyor yani Şanlıurfa'da mhp ye oy veren kürt yok
Bi kürdün chp yerine mhpye vermesi çok komik ama neyse, bi de solcuyum diye geçinirler
Asimile olmussunuz o zaman
Aynen. Bizim aşiretin İzmir bursa İstanbul'da yaşayanları kürtçeyi anadilini bilmiyor zaten
Peki asimile olmak iyi bişey mi de direkt kabullendin
Öteki dünyadaki dedemle aşiret büyüğüm lemi tartışayım? Olan olmuş artık..
Güzel. Kürtlerin ayrılıkcı ideolojilerini sevmiyorum zaten. Türklük önde her zaman bu ülke için
MHP kürt düşmanı bir parti değilki olabilir.
burada hain Kürt yok mhpyle iş yapacak
Hayalci keko
Bundan sonra her şey olabilir
😀😀😀
Var bir sürü
Peki why
ak parili
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bölgede böyle bir durum gerçekten var, senin gibi birçok kişi de kendi deneyiminde bunu görüyor. Şanlıurfa, Adıyaman, Elazığ hatta Ağrı ve Iğdır gibi şehirlerde kendini Kürt olarak tanımlayan MHP üyeleri, ya da oy verenler mevcut. Aşiret yapısı ve aile bağları bu siyasi tercihlerde etkili olabiliyor. Sonuçta siyaset sadece etnik kimlik üzerinden değil, yerel dinamikler, aşiret ilişkileri ya da kişisel tercihlerle şekillenebiliyor. Senin hikayen de bunu ortaya koyuyor 😊 Peki, senin çevrende MHP’ye bakışı nasıl değerlendiriyorsun?