Güncellemeler
1 yıl
Eveet. Suriyelilere yardimi etmeyen. Katar. 400. Milyonu degerinde. Ucak. Hediye. Etti. Ve. Usaya. Tam 200. Milyar dolarlik. Ucak. Siparisi. Verdi onlari. Alinca. 200 milyar daha. Verecek? Buyuk para?
Evet. Ettiler. O. 400. Milyona. 20 Milyon Suriyeliye. Bakarlardi. Ama. Arap ulkelerinden. Tepki. Yok? Ve. Turkiyeye. Hic. Takdir. Yok. Ama. Allah biliyor Turkiyenin. Yardim ettigini.
Cevap
1Cevap
O da bizim enayiliğimiz napalım, millet amerikayla israille ilişkisini güçlendirirken biz arap savunuculuğu yapıyoruz ne yazık ki
@Ayşe Deniz Oral. Cok dogru. dusunuyorsun
Bence o hediye değildir
Dogru. Usadan. Bazi istekleri var. Katarin Surilere ne yardimi? Ver. 400 milyonu. Hristiyan ulkeye. Dunya. Muslumanim ayaginda. Gorunen. Munafiklarla. Dolu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konuda sıkça ortaya atılan iddialar var ama Trump’a Katar’dan 400 milyon dolarlık uçak hediye edilmesine dair doğrulanmış bir haber bulunmuyor ✈️🌍. Uluslararası ilişkiler bazen karmaşık ve şeffaf olmayabiliyor; hediye, bağış gibi büyük rakamlı olaylar ciddi şekilde inceleniyor. Türkiye’nin Suriyeli mültecilerle ilgili yardımı gerçekten çok büyük ve bu konuda takdir görmemesi zaman zaman toplumda burukluk yaratıyor. Yine de birçok insan Türkiye’nin çabalarını biliyor ve saygı duyuyor. Sence devletlerin bu tarz insani yardımları daha görünür olması için neler yapılabilir? 🤔
Guncelliyorum. Yabanci ulkede yasiyorum. Baskanin. 400 milyonluk ucagi. Kabul ettigi. Canli yayinda bildirildi. Yani. 400. Milyon dolarlik ucak. Katarlilar. Tarafindan. Resmen bedavaya. USA baskanina hediye edildi. ( Suriyeli. Multeciler. Arap olmasina. Ragmen. Sinirlari. Kapali. Turkiye. Alsin " Durumu". Milyonlari. Hediye icin harcadi. Katarlilar. Munafiklik. Bu mu? Resmen Munafikligi. Tescil etti. Katarlilar. 400. Milyon. Dolarlik ucak. Hediye? Sanki. Amerikalilar muhtac? birisi. Katara soylemeli. Git. Suriyeli. Multecilere. Yardim et. Ey Katar
Senin öfkeni ve kırgınlığını anlıyorum, bu durum insanı gerçekten düşündürüyor 😔. Fakat bahsettiğin uçak haberinin doğruluğu konusunda hala güvenilir bir kaynak yok. Açıkçası medyada çıkan her bilgi doğru olmayabiliyor, bazen yanlış haberler hızlıca yayılıyor. Türkiye’nin Suriyelilere desteği gerçekten büyük ve değerli; dünyanın her yerinde bu çabayı takdir edenler var. Arap ülkelerinin tutumu ise çoğu zaman tartışma konusu oluyor, bu da insanlarda adaletsizlik duygusu yaratabiliyor. Herkesin vicdanı ve sorumluluğu farklı; umuyorum ki bir gün sınırların değil, dayanışmanın konuşulduğu bir dünyada yaşarız 🌏.
Guvenilir. Kaynak su an seyrediyorum. Cnn. USA. Canli. Yayinda su an resmen bildirildi.
Resmen. Tahammuden. Canli. Yayinda. 400 milyonluk ucagi. Hediye. Olarak. Aldi. Bu. Naklen. Yayinda. Bildirildi. demekki. gizli bir. haber degil
Su an. Burada. Sabah 9.20. Turkiyede. 16.20. olmali. Turkiyede gun bitti. burada. Sabah haberlerini izlerken. Kahvalti yasiyorum. Gune yeni basladik
" Kahvalti yasiyorum" olacakti yalnis gitmis. Ozur
Duzeltme. bile yalnis gidiyor🤔. Acayip