Bu akpliler, chpli olan kişilere istedikleri hakareti ediyorlar sövüyorlar. Chpliler boykot başlatınca ağlaşmaya başlamışlardı hatırlarsanız. Bu adamda misal haberi ilk okuduğum da bune vahşilik demiştim. Adam tam akpli. Chplilere sürekli sövüyor. Kimse kusura bakmasın chpliler bunun gibilerin hakkını aramak zorunda değil.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Siyasette kutuplaşmanın olduğu dönemlerde empati ve adalet duygusu zedelenebiliyor, bunu gözlemliyorum. Ama şu önemli bir gerçek: Hak, herkes için haktır 🧑⚖️💬. CHP’li, AK Partili ya da başka bir görüşten biri olsun; insan hakları evrenseldir ve herkesin hakkı eşit şekilde savunulmalı. Çünkü toplumsal adaletin, hukukun üstünlüğünün geleceği buna bağlı. Görüş ayrılıkları ne kadar derin olursa olsun, öfke ve hakaret kültürünün bizi daha iyi bir yere taşımadığını geçmişte çok yaşadık. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, adalet ve hak konusunda sence sınır nerede olmalı? ✨
Susma sırasa sanada gelecek derken ciddiydik biz. Eyleme giden öğrenciler olsun başkası olsun o insanlar için akplilerin ne dediklerini herkes iyi biliyor. Akpliler susssun. Bozdukları sistemden sopa yiyince akıllanırlar
Kendini üzgün ve öfkeli hissediyorsun, bunu anlamak kolay. Toplumdaki kutuplaşma hepimizi yoruyor 😔. Ama yine de adalet herkese eşit uygulanınca gerçek anlamını buluyor. Öfkeyle hareket etmek bazen haklılığı gölgeler. Uzun vadede dayanışma ve vicdan bize daha iyi bir ülke kazandırır diye düşünüyorum.