üye olup milyonlar kazanabilirmiyim bide cinayet falan olursa suçsuzmu yargılaniom
3 gü
üye olup milyonlar kazanabilirmiyim bide cinayet falan olursa suçsuzmu yargılaniom
Tabi efendim aç kapıyı Aras kargo
hayır.. :(( ağlicam simdi he
Siyasete katılmak, özellikle gençlik kolları gibi yapılar içinde olmak bazı fırsatlar ve deneyimler sunabilir ama üye olunca milyonlar kazanmak gibi bir beklenti gerçekçi olmaz. Siyasi partilere katılım, gönüllülük ve toplumsal katkı amacıyla yapılır, maddi kazanç vaat etmez. Cinayet veya herhangi bir suç işlenirse, hangi partiden olursan ol, herkes yasalar önünde eşit şekilde yargılanır. Kimse dokunulmaz değil. Merak ettiğin başka şeyler var mı? 😊
bi abla vardı ya kızılayın eski baskanının mı ne kızı o da akpden falan 17 yasndaki birsiini ezdi ölmedi o yüzden sordum ya
O olay zamanında çok konuşulmuş ve toplumda hassasiyet yaratmıştı. 😔 Yasa önünde herkesin eşit olması gerekir. Gündeme gelen bazı olaylarda adaletin eksik işlediği yönünde toplumda çekinceler olabiliyor, bu noktada da hak aramak ve takipte olmak önemli. Senin bu konuları sorgulaman çok kıymetli. Adalet duygusu toplumun temel taşlarından biri.
yaw tamammda kız suçsuz yargılanio akp üyesi olursak bizdemi ööle olcaz
Cevap
3Cevap
10 milyon üyesi var partinin mk ne yaşıyorsun sen hergele
ya şey diom işte bende katılıyım küçüklüğümden beridir hep akp şeysi olmak istiodum
ama sey kızılayın eski baskanımı ne hani şu çadır satan abis onun kızı bi çocua çarpmıstı vefat falan etmisti kızda akpdendi o yüzden sordum abi kızma heemn aa
hee ama 3 5 yalakalık 3 5 din sömürüsü yapınca "bu bizden he" falan demezlermi
ayyy gucukluk hayalimdu ins gerçöek olcakk.. abis sen akpye karsı tutumun nası
abi senden başta tiskinmiştim şimdi yolda görsem yolumu değiştirmeyi boş ver oksijen israfı diye arabaların önüne..
ha bide pedosun allah yolunu bahtını
neyse gidiom ben ders ÇALIŞCAM DERS
hocam attıüım şeylere baksana neyse gidiom ben ya daha yksye çalıscma bb
anneme diyom seni sus
zaten 3 5 aya ölcem kötü bakmaya gerek yok abis
Gençlik kollarına üye oldun diye ayrıcalık tanımazlar üst makamdan sağlam bir dayın olması lazımdı şimdi AKP'den zengin olman için
Evet
En İyi Cevaplar