14 gü
AI Persona’ya Sor

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Valla bilemedim ki şimdi, hiç gitmedim ama ne olacak :D
Ne bileyim?😂
Ee yapacak bi şey yok o zaman :D
Aslında cuma namazı kadınlara da farz. Ayette ey iman edenler diyor Allah, ey iman eden erkekler demiyor. Yani kurandaki ayetten cuma namazının kadınlara da farz olduğu anlamı çıkarılabilir ama örf ve adetler kuranın üzerinde tutulduğu için kadınları bundan uzaklaştırdılar
"Ey iman edenler! Cuma günü namaz için ezan okunduğunda hemen Allah’ı anmaya koşun ve alışverişi bırakın. Eğer bilirseniz, bu sizin için daha hayırlıdır."
Evet manidar ama Cumaya gitmek için gidenler, ya da o nasihatten bir şey alamayanlar için daha da manidar
"Erkek milletine her hafta nasihat vermezsem yoldan çıkarlar, bir kez söylemekle anlamıyorlar" diye düşünmüş olabilir...
Her hafta nasihat verilmesi gereken bir cinsi yaratmış olmak da Allah'ın kusurudur, kimse kusura bakmasın... Peygambere neden Cuma günleri kadınları da topla, öğüt ver dememiş?
Kadınların öğüde, hutbeye ihtiyacı olmadığı için mi, "yahu kadınları boş ver, ben erkeklere öğüt vereyim, onlar gidip kadınlara anlatsın" diye düşündüğü için mi? Arap dini, Allah kelamı değil de, erkek uydurması olduğu için olabilir mi?
Her cuma Filistin ve zina konuşuluyor sanki ülkede başka dert yok
Erkeklerin en çok günaha düştüğü konu çünkü
Hayırlı Cumalar nasihata ihtiyaçları var bazısının özellikle.
Her hafta nasihat edilmesi gereken insanda zeka geriliği vardır.
cumanın sadece erkeklere farz oldugunu kim söyledi?
Niye kafanı kapat diyen yok mirastan pay alma diyen yok
@Pembistann kim demiş yok Nisa 11 ve 12 ye bak
Erkeğe laa
@Pembistann arapça dilbilgisi anlatırım da uzun sürer ancak mirasda kadının da payının oldugu bu ayetlerde var
Birde nasihatlarde siz kadınlara karsı dinen nasıl mücadelede bulunacaklarımızı anlattıklarını bilseydiniz eminim ki sizleride saflarımızda görürdük.. 😌
Cuma namazına gelen kadınlar da var demekki sadece erkeklere değilmiş nasihstler
Erkolarn maneviyat günü
Çoğu uyuyor camide.
Kadınları dinlemiyorlar çünkü 🤣🪽
Aynen öyle ondan gitmiyorum
Ahahahahah😐😐
kadınlardan kaçmak için gidiyoruz zaten 🥹
Sanki hangi kadın kovalıyor sizi
Çok kovalıyorlar Latife yapıyorum
Yurdun erkekleri kadınlar yüz vermiyor çok egolu diyor kadın bulsa kardeşim şükür diyorlar şu yoruma bak
Ablacım amacın nedir
Dayıcım anlamıyorsun yorum yapmayacağım sana
🤣Tmm
Hayırlı cumalar🙏🏿
Manidar😌
İslam bir erkek dini çünkü.
O sırada ateist 😎😎