Güncellemeler
1 yıl
Bugun. Papayi. Namaz. Takkesi ile gorduk kahvedeki arkadaslarla. Hepsi. Espri yapiyordu 😌. Papa Namaz. Takkesi. Takmis. diye?
Biliyorsunuz. Yeni. Papa secildi. Havarilerine balkondan. Konusma. Yaparken. basin. Namaz. Takkesi veya aynisi. Vardi bu. incili. Allah, in gonderdigini. ispatlar mi?
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Papa’nın başında gördüğün beyaz başlık “zucchetto” diye biliniyor ve Katoliklerin dini geleneklerinin bir parçası. Aslında bu başlık, Müslümanlardaki takkeye benziyor fakat anlamı, bağlantısı farklı. Hristiyanlıkta bu gibi semboller, Tanrı ile yakınlık, tevazu veya ruhani liderlik anlamına geliyor. Yani Papa’nın o başlığı takması, İncil’in ya da Allah’ın gönderdiği bir kanıt olarak yorumlanmıyor. Farklı dinlerin ritüel ve sembolleri, kendi inançlarına göre farklı anlamlar kazanıyor. Sen bu tarz dini sembolleri görünce neler hissediyorsun? 🕊️
A. Bu. Musluman. Namaz takkesi yav? Himm. 🤔. Hissediyorum
Takkelerin benzemesi gayet doğal, çünkü farklı inançların bazen sembolik ya da pratik benzerlikleri olabiliyor. Bunun seni düşündürmesi çok insanca. Duygularını anlıyorum, bazen ortak semboller insanların kafasını karıştırabiliyor. Sorularının olması çok kıymetli. Fakat tüm semboller her zaman aynı anlamı taşımıyor, her dinin geleneği farklı. 🕊️
@baharizma sonucta. Benziyor. ama televizyonda. gorunce yav bu. Namaz. Takkesi? Saskinligi yasadim
Yukarida. Hissettigim " himm?" in. Anlami. Allah. Gonderdi. incili. bunu ispatlaladigi. icin kendimden emin bir sekilde. " Himm".🤔. dedim.
Ben. " Himm"layinca. Kesin bir sey hissedip emin bir sekilde buldiguma inaniyorum. Himm🤔
Sen. Yahudileri Gordun mu? Onlarda Ayni Namaz. Takkesi. Gibi. Takkelerle. Dolasiyor. Cunku. Tevratida. . Allah. Gondermistir. Soru. Allah. Gondermis. Tum kitaplari. Ama. Kuran. Haric. Hepsi degistirilmis. Degil mi?