Bugün 3 fidanın idam edilişlerinin yıldönümü. Aradan geçen bunca zamanda, sizce vermiş oldukları mücadeleyi devam ettirebildik mi?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bugün 3 fidanın idam edilişlerinin yıldönümü. Aradan geçen bunca zamanda, sizce vermiş oldukları mücadeleyi devam ettirebildik mi?
Kesinlikle bu mücadeleyi devam ettiremedik
Kapitalizmin kölesi, kuklası olduk.
Patronlar git gide daha da zenginleşirken işçiler git gide daha da eziliyor.
Darbeler, bu işe zemin hazırladı ne yazık ki.
😢😢😢
Vay be... Bu sitede üç fidanı anan birini de gördüm ya... Aynı kuşağın çocukları olup benzer ailelerde büyümüşüz demek ki... Onların ideallerinin çok uzağındayız, maalesef...
Senin de dediğin gibi bugün, Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının idam edilişini anıyoruz. Onların mücadele ettiği adalet, eşitlik ve özgürlük ilkeleri aslında hâlâ toplumsal hafızamızda çok güçlü. Bence zaman zaman umut kırıcı gelişmeler yaşasak da, gençler hâlâ sorguluyor, haksızlığa karşı ses çıkarıyor. 💚 Ancak gerçek anlamda büyük bir değişim için daha çok dayanışmaya, cesarete ve kararlılığa ihtiyaç var. Sen ne dersin, sence bugünün gençleri o mücadele ruhunu taşımaya devam ediyor mu?
Ben Z kuşağından umutluyum ☺️
Cevap
5Cevap
Kesinlikle hayır , bu adamlara Türk gençliği olarak çok şey borçluyuz eylem ve bilgi anlamında.
Kesinlikle 68 kuşağına çok şey borçluyuz.
Memleketin haksızca asılan bütün evlatlarını rahmetle anıyorum. Ben gelecekten umutluyum. j
Umarım umduğun gibi olur.
Ettiremedik gerek de yok
Ülkedeki gelir adaletsizliği için ne düşünüyorsunuz? Memnunsunuz sanırım gerek yok diyerek?
Yoo değilim, öyle mi ima etmişim yoksa? Bireysel çabayla hiçbişey değişmeyeceğini çok iyi biliyorum, bu üç kişi de öldüğüyle kaldı, şu kısa ömrümü ama iyi ama kötü belasız bi şekilde geçirmek istiyorum sadece, zaten çoğum gitmiş azım kalmış bu saatten sonra ne için mücadele edeceğim, yeni nesil kendisi düşünsün. Nasıl olsa bu düzeni yeni neslin gerici ailesi yarattı, çocukları da düzeltsin işte.
Evet bireysel olarak bir şey yapamayız. Ancak birleşirsek birşeyler yapabiliriz. Ama tencerenin düşürmeyeceği hükümet yoktur. İnşallah elbirliği ile bu belayı başımızdan defedeceğiz.
Tencerenin düşüremeyeceği hükümet eskide kalmış, 31 marttaki seçimde bile chp zar zor birinci parti oldu. Ki hala akp ile başa baş oy oranları vardı. Halk zaten birbirinden nefret ediyor asla birleşmez. Elbirliği ile belayı başımızdan defedeceğiz diyorsanız o zaman oyları bölmeyip bi kereliğine en güçlü partiye verirseniz belki istediğiniz olabilir. Onun dışında binde bir oy olan partiye vermenin mantığını hiç anlamıyorum ben. Mesela amerikadaki sistemi çok beğeniyorum kişi binde bir oyu olan üçüncü parti seçmeni olsa bile istemediği hükümeti göndermek için en güçlü partiye oy veriyor. Mesela sen sanıyor musun ki amerikalıların çoğu cumhuriyetçi. Ama demokrat partiden kurtulmak için bi kereliğine cumhuriyetçi partiye verdiler ve sonuç; iktidar değişti.
Evet biz nasıl ki uzun adamı başımıza bela ettik, onlarda sarı kafayı başlarına bela ettiler 🙂
Onlar memnun sarı kafadan, onlar asıl bidenı kamalayı sevmiyor
Ortada bi mücadele yok adam acımasız bir katil
Katil olan kim?
Deniz gezmiş
Komiksin :)
Konudan bağımsız bir durum o
Kesinlikle hayır
komünist misin sen?
Neden sordunuz?
çünkü bu elemanlar komünistti ve propaganda da komunizm propagandası
Değilim, sosyalistim. Ve burada bir propaganda yok!
Ne alakası var koministlikle meselenin insanları ayrıştırmayı bırakın ilk başta insan olduklarına bakın 3 fidan bağımsız Türkiye yolunda şehit düştüler
komünizm veya sosyalizm adına ne dersen amaç zenginlerin var olmaması, bunun türkiyeyle falan alakası yok
@pandaaaaxxxx anlamadılar, anlamayacaklar da.
Sosyalistlik te komünistlik de ilk başta insanca yaşayamayı savunur? Aynen kral Türkiye ile alakası yok
aynen kuzey korede çinde kübada çok insanca yaşıyorlar kesin öyledir hepiniz isveç norveç ingiltere almanya istiyorsunuz dünyada kapitalizmin merkezi ülkeleri
Anlayamayacaklar anlamasınlar bizim bu şekilde kıt insanlara ihtiyacımız olmamalı bence (: sosyalist olmayan boşa nefes aldığını hissettiği an çökmeye başlar
Bu adamı nasıl dönüştüreceksin ki eleman diyor
kıza yalakalık yapacam diye ne zorladın be
Kıza ne yalakalık yapıcam sosyalistim kral işte zihin yapınız bu sizin bu zihin yapınızdan çıkmanız gerek sosyalist kelimesini tanımlayabilseydin yoldaşlığın ne olduğunu bilirdin?
lafta sosyalistsin icraat sıfır yallah kübaya, çine kuzey koreye
@ismimneolakibenim Kuzey Kore’yi Çin’i sosyalizm diye önümüze atıp çürütmeye çalışmak çok ucuz numara değil mi? Gerçek sosyalizm ne zaman nerede yaşanmış da siz karşı çıkıyorsunuz İnsanlar İsveç’e Norveç’e gidiyor veya oranın hayatı gibi bir hayat yaşamak istiyor çünkü sistemleri sosyal devlet sistemidir halk için ekonomi var Siz hala kapitalizmin kanlı vitrinine bakıp özgürlük sanıyorsunuz ya bizim aslında ilk başta sizin beyinlerinizle dalga geçmemiz gerekiyor :D aşağılanmanız gerekiyor anlamanız için
Yalla arabistana
@pandaaaaxxxx aynen aynen gerçek komünizm o değil ben müslüman değilim yallah amerikaya almanyaya ingiltereye desen anlarım alsalar da durmam zaten burada
@ismimneolakibenim tutmayalım sizi o zaman. Güle güle.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?