Bunlar ne böyle sizce?

Hani Atatürk imamlari asti , kenti bombaladi diyenlere sunu yaziyorum ee madem bir tarihci olarak tarih bakimindan 0 bilgi desem ne diyeyim yani dusunuyorum bir Abdulhamit 1908 tahtan indi gore nasil Canakkale ve Irak savaslari ona mal edilir kara kara dusunuyorum, ikincisi ona bakarsan benim anneannemin dedesi ve babaannesi Osmanli'dan kacti sucu Kürt olmak buna cevabi ne olacak bunlarin
Bunlar ne böyle sizce?
Bunlar ne böyle sizce?
Güncellemeler
1 yıl
Simdi bu alttakini yaptigi gafi anlamamisim farkinda misin bilmem o gaflarini genel olarak ornek verdim Ornegin ne oldugunu biliyorsun de miKoskoca ulkesi demistin bende sana degil dedim , ona ornek olarak zaten yikilacakti dedim örnegini Norvec ve Belcika olarak verdimIkisini korede Savas olur demistin bende 1945 Japonyadan bagimsizligi alip ABD yanlisi Kore'ye o zamanin poltikasindan dolayi dedim tamam mi oldu mu Ornegi bilmeyenler oku diyor
Güncellemeler
1 yıl
Kore de savas olie cagirirlar bagimsiz olarak kendi istegimizle gideriz diyen anlamadim anlamini cikiyor Ben sana o ilk basta yaptim o Stalin tehditi den dolayi ABD yaninda oldu
Bunlar ne böyle sizce?