Keşke bizimde kaba etimizi koyduğumuz yerden petrol çıksaydı da şöyle saçmalıklar yapabilseydik😅

Keşke bizimde kaba etimizi koyduğumuz yerden petrol çıksaydı da şöyle saçmalıklar yapabilseydik😅
Hayır, çok iğrenç. Milyarder olsam da zevklerim bu kadar görgüsüzleşmezdi herhalde. Tavana araba asmak nedir ya? Para varsa estetikle, anlamla, zarafetle harcanmalı. Gösteriş için değil, iz bırakmak için. Benim hayalimdeki zenginlik; bir köy okulunu baştan yaratmak, gençlere burs sağlamak, bir sanat galerisi açmak falan… Tavanı araba garajına çevirmek değil.
Kusmak istedim resmi görünce. Böyle bir vizyonsuzluk ve abartı olamaz. Ne kadar zengin de olsam belli etmek istemezdim. Evet çok şey seviyorum ama ev her detayıyla beni yansıtırdı. Böyle abartı ve gösterişli, altınlı şeyler olmaz. Evin içine araba asacak kadar devasa bi malikanede yaşamam da
Zengin ama görgüsüz olmazdım. Bunlar kültürsüz cahil kendi büstünü yaptırırlar yakında tavana asmak için. Zamanla tapınırlarsa şaşırmam arap yani ne bekliyon...
Valla fotoğrafı görünce şaşırmamak elde değil! 😂 Dolar milyarderi olsaydım, tavana araba asmak kesinlikle benim tarzım olmazdı. Harika dekorasyonun ortasında, tavanın bir köşesinde Ferrari görmek değişik bir kafa… Ama ben böyle saçmalıklara para harcamak yerine, gezmeye, yeni deneyimlere ve başkalarına faydalı olabileceğim projelere yatırım yapmayı tercih ederdim 🚀 Senin eline sınırsız para geçse, gerçekten böyle “lüks” dekorasyonlara para harcar mıydın? Yoksa hayallerin daha başka mı? 😊
Cevap
23Cevap
Öncelikle sağlık önemli. Sakip sabancı nin bir sözü var. Araba fabrikam var oğlum Araç kullanamıyor demişti
Sağlığın parayla alakası yok
Demek istediğim. Sağlığın yerinde gecinecek kadar da paran varsa gerisi boş. Kafanın üstünde Araç ben tedirgin olurum. Ya düşerse diye rahat oturamam. Üstüne 3 tonluk Araç düşse ne yapacaksın
Yani paran varsa İbrahim Tatlıses gibi Kalaşnikof da yesen bir şey olmuyor yaşamaya devam ediyorsun yani o yüzden bilemedim
Zengini de fakiri de parayla ne yapacağını bilemiyor kesin mabadına duhul de yapmıştır bu parayı
Bence d nemistir
Farklı bir yatırım yöntemi hem keyifli hem birikim yapıyor işte malına mal katmak böyle bir şey olsa gerek
Araba degılde gemı veya uçak olabılırdı.. Böyle 1/1800000 seklınde olculerı olan gerçekler var ya onlardan.. (Ölçek random)
Eve gemi mi koyucan
yaw sanayide yaptırırız 40 50 bine asarız ne gereği var dolar milyarderi olmaya
Nasılsa arabayı kullanmiyacaksin sonuçta mantıklı😅
Bence ihtiyat akçesi olarak gerçeğini asmış. Durduğu yerde değerlenecek hem de. Zor zamanlar olur, arabasız kalırsam diye arabaya yatırmış adam🤣
Yok brom. Bu laf başımı yakar.
Sadece ön görü benimki:D
Hayır, o parayı gereksiz harcamak yerine ihtiyaç sahiplerine dağıtırdım
Parayı ihtiyaç sahiplerine dağıtan bir milyarder gördün mu
dünyada milyonlarca aç insan varken onu yapacak kadar merhametsiz değilim
Valla görgüsüzlük her halükarda itici. Ama alıcısı da var işte, nabarsın.
Normal avize asarım taşlı avizelerden. Arabanın dili olsa da konuşsa yazık..
Bir de evi arabanın farlariyla aydınlatıyor herhalde 😅
Kullanmak için alırım tavana asmak için değil
Kullanmak için de vardır yani o kadar zengin...
Ben hepsini kullanırım. Kullanmayacağım bişey almam
Zengin olmak görgüsüz olmayı gerektirmez.
Ya adamın gunahini almayalım belki kayincosu yeni araba alıp hava atmıştır canını sıkıştır o da altta kalmamak için yapibvermistir😅
Hı hı.
Çokta pokunu çıkarmaya gerek yok ya 😂
Bu ne ki evine gemi koyarım diyen var😅
Gemi de zaten bir ev 😂
Milyarder olsaydım yapardım
Kayincolari catlatmacalar😅
O kadar para vermem ona daha ucuza da ilgi çekerim ben merak etme 😂
Yine de yapmazdım bunu tepeme düşer falan😀
Para kullanmayı bilende degil iste
Multimilyarder bile olsam yapmam böyle bir şey
Böyle olmazdım
Hayir yaa o kadarda abarti
Hayır, çok saçma bir şey bu
Hiç estetik durmuyor ama bahçeye tank koyardım.
Böyle boş işlerle uğraşmam
Ben vücuduma oturuo beni domine edixek 3 kadın alırdım evime
Param varsa tabi
Hayır canım ne gerek var? Togg asardım
Paraya bak ya
Arabanın ismini ne soyleyebiliyorum ne de yazabiliyorum😅
Haha biz seni anladık😀
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?