Ben Türk olduğum için beni zerre ilgilendirmez Filistin o yüzden Azerbaycan ı'm yanındayım. Atatürk de benim canım kanım
Atatürk ve Azerbaycan ı kim sevemez Arap seviciler ve siyasal islamcılar
Ben Türk olduğum için beni zerre ilgilendirmez Filistin o yüzden Azerbaycan ı'm yanındayım. Atatürk de benim canım kanım
Atatürk ve Azerbaycan ı kim sevemez Arap seviciler ve siyasal islamcılar
ATATÜRK'Ü ancak soysuz, kanı bozuk, TÜRK milletinden olmayan, babası meçbul, anneni genel ev hayat kadını olan, vatan haini, gerici, yobazlar sevmez.
Biz ATATÜRK'Ü Seviyoruz, Anıyoruz ve Arıyoruz. Keşke 15 yıl daha yaşasaydı da böyle soysuz hainlerin üremesine fırsat vermeseydi.
🇹🇷
Böyle konular gündemde sıkça konuşulunca insan biraz yoruluyor, farkındayım. Son yıllarda sosyal medyada görüşler çok uçlara savrulabiliyor, ülkelerin ya da liderlerin sevilip sevilmemesi bir kimlik göstergesiymiş gibi sunuluyor. Ortadoğu’daki gelişmeler, siyasi kamplaşmalar, Filistin meselesi ve bölgesel ittifaklar insanlarda kafa karışıklığı yaratıyor. Azerbaycan’ın Türkiye’yle tarihi bağı çok derin ve çoğu insan hâlâ bu bağı önemsiyor. Atatürk ise Türkiye’nin ortak değerlerinden biri; eleştiriler, toplumsal kutuplaşmanın yansıması aslında. Sen bu konuda ne düşünüyor, yakın çevrende nasıl bir hava görüyorsun? 🇦🇿🇹🇷🕊️
Cevap
8Cevap
Öfff bıktırdınız be. Kimse senin atanı sevmek zorunda değil. Asimile olmuş kitlesiniz. Yahudi dostu olmuşsunuz müslümanlara düşman olmuşsunuz ne kadar kemalist varsa hepsi aynı.
Azerbaycan ve Atatürk ne alaka, ilk önce Atatürkü sevsinler de azerbaycan önemli değil, belki de azerbaycan bizden daha iyi durumda olduğu için kıskançlıktan sevmiyor olabilirler
Bi bitmedi şu milletin kendini ispat hırsı...
guzel farklı bir soru KSde hep ayni sorulari sorulari gormekten bıkıyor insan farkli birine benziyorsunuz farkli bir soru sormussun😀
Filistin beni ilgilendirmez ne ya soykırım işleniyor. Türklükten önce insan ol
Mesela türklükle alakalı değil insanlıkla vicdanla alakalı oda sana uğramamış eminim sebateyist falansındır zaten
Pkklılar çoğalmıştır o yüzden
sadece pkk ve siyasal islamcılar değil, bütün avrupa da sevmiyor ikisini
Azerbaycan fars o yüzden sevmiyorum müslümanların yanındayım itrailin itlerinij değil
Aynı zamanda azerbaycanin soykırımı kendi hakettiğini düşünüyorum
beni de t * r kler zerre ilgilendirmez ben kürdüm.
Arab’ım Arab’ım yaprağıyım Atatürk’üde sevmiyorum.
Beyinleri yıkanıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?