3 Mayıs Türkçülük Günü kutlu olsun!🇹🇷 Kalbimizdeki vatan sevgisi ve millet bilinci hiç solmasın.🤲 Birlik ve beraberliğimiz daim olsun!✊

3 Mayıs Türkçülük Günü kutlu olsun!🇹🇷 Kalbimizdeki vatan sevgisi ve millet bilinci hiç solmasın.🤲 Birlik ve beraberliğimiz daim olsun!✊
başka bir milletten olsam Türk olmak için çıldırırdım kendimi Türk sayardım Türkten ulu asil şerefli bir millet doğmadı doğmayacak ama bu unutturulmuş o kadar Türk var ki uyanmaları dileğiyle ve kurt postu içinde gezenlerin ifşa olup yok olması ve ayıklanması dileğiyle Allar Türkü korusun
ayrıntıdaki duan için amin
Türk olmak özgün güçlü cesur
özgüvenli yüce geleneksel bir kimlik
Atasal karmalarla dolu bu Anadolu topraklarında doğmak
Bakın bu topraklar tahmini
Bu topraklar binlerce şehidin kanıyla ıslanmış
Bizler seçilmiş bir ırkız
Herkese katkıları için sonsuz teşekkür
Daha büyük perspektiften bakarsak
Bir amerikalı Hintli Afrikalı beyin bir şeyleri kategorize etmeyi sever aslnda önemli olan evrensel bir bakış açısıyla barışçıl ve bulunduğu topluma katkı olmuş gerçek dünyalı olmak
Hepimiz öz de aynıyız ruhsal vizyonumuz yükselis içinde olmalı
3 Mayıs Türkçülük Günü kutlu olsun. Vatan sevgisiyle atan yürekler, millet bilinciyle güçlenen zihinler oldukça, bu topraklarda birlik ve beraberlik daim kalacaktır.
Ne Mutlu Türküm diyene! 🇹🇷
🐺🇹🇷
Benim babam Rus, annem Türk. Ne mutlu Türk'üm diyebilmek Türkçülük Günü bence.
Kesinlikle 😎
Eic için teşekkür ederim 🙏
Rica ederim ✨
Türklük kimliği, bugün çok çeşitli duyguları ve anlamları içinde barındırıyor. Bir yandan tarihsel bir mirası ve ortak değerleri simgelerken, diğer yandan günümüz Türkiye’sinde değişen toplumsal yapıyı, farklı kimliklerin ve görüşlerin varlığını da yansıtıyor. Birlik, dayanışma ve vatan sevgisi gibi evrensel duygular öne çıkarken; kimliğin içine kapsayıcılığı, farklılıklara saygıyı da katmak önemli. Senin için Türklük ne ifade ediyor? 🇹🇷✨
Cevap
9Cevap
türküm gurur duyuyorum
Bugün Türklük kimliği, benim için sadece bir kimlik değil, damarlarımda taşıdığım bir iradedir. Atatürk’ün bize emanet ettiği o yüksek karakterin, çağdaşlaşmanın ve bağımsızlığın adıdır. Türklük; boyun eğmemek, yeri geldiğinde yalnız da kalsam doğru bildiğimin arkasında dimdik durmaktır. Bu toprakların tarihine, diline, bayrağına sahip çıkmakla kalmayıp, çağdaş medeniyet seviyesinin üstüne çıkmayı hedeflemektir. Kimliğimi pazarlık konusu yapanlara, değerlerimizi ayaklar altına almaya çalışanlara karşı bir duruştur. Bugün Türklük, Atatürk’ün gösterdiği yolda yürümek, akılla, bilimle, onurla ilerlemektir. Geriye değil, daima ileriye bakmaktır.
Bozkurtlar ulusun, tanrı Türkü korusun. Türkçülük günü kutlu olsun.🇹🇷
Günümüz kutlu olsun. Bu aziz vatanın varisi, şerefli bayrağımızın sancaktarı ve Türk olmanın gururunu ifade ediyor 🇹🇷
🇹🇷 ne mutlu türk'üm diyene her ne olursa olsun vatanım milletim için canım feda kutlu olsun Türklük günü 💫🥳✨
🇹🇷💫🙏
Ne mutlu Türküm diyene, 3 Mayıs Trükçülük günümüz kutlu olsun 🫶
Bu asil kimlik şahsım için yüksek bir onurdur. Ne mutlu Türk’üm diyene
Sevgili Atatürk ve silah arkadaşları ile gömüldü maalesef
Sanmam
Hal ortada
Yaptıklarımızda ortada 🤷
Ben kimseyi göremiyorum 😀

Bu Bizim
Tek umudum var , onu da herhalde göremeden göçer giderim. Bu illetlerden kurtulsun da eski milli irade kurulsun ama bakalım ne zaman o zaman🤷♀️

Bu Amerika'nın yaptığı ve başarısızlık ile sonuçlandı. Hiç bir dünya ülkesi gayri nizami harpte Türkler kadar başarılı değil.
Sesimizi çıkartamadıktan sonra neye yarıyor… bebeleri pistten dahi alamıyoruz.. bir kuvvet gelecektir tek umudum onlar…
Her şeyin bir zamanı var 😌
Amin 🙏
Eyvallah reizim. Turan eller var olsun Tanrı Türk'ü korusun 🇹🇷
Tanrı Türk'ü korusun 🇹🇷
Ben ittihatçıyım
Türklük benim için canımdan ötedir
Ağlayan bir türk çocuğu görmek istemiyorum artık
Günümüz kutlu olsun
🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Türküm demeye utanacaz yakında.
Megofan alacam sana hemde böyle basıp konusmali 😃😃
3 Mayıs Türkçülük Günü kutlu olsun 🇹🇷