Güne bu iğrenç insanlık dışı haberle başlamıştım. Sabahtan beri aklımdan çıkmıyor. Umarım iftiradır , umarım bu kadar alçalmamışızdır insanlık olarak !
Başakşehir çam ve sakura devlet hastanesinde olanlar gerçek mi?
Soru paylaşımınız birlikte haberim oldu , bu sebeple teşekkür ederim. Haberin detaylarına baktığımız zaman tedaviler esnasında uzmanlar tarafından tespit edilen bir durum olduğu belirtiliyor bu da , hastane öncesinde olabileceği ihtimallerini yükseltiyor. Çocuğun var olan zatürre rahatsızlığı söylenerek getirilmiş olması ki , bu rahatsızlıkta zaten çocuklar oldukça ağır oluyor. Kendinide net ifade edemeyen bir çocuğumuz ve bu durum tedavi esnasında farkedilmiş. Belki çocuk yaşadıklarıyla fenalaştığı için hastaneye getirildi. Belki hastanede , meydana geldi. Burada bize düşen sağduyulu olmaktır. Gerekli yetkililer çalışmalarını yapsınlar. O zaman durumu hep birlikte görmüş oluruz. Bazılarının bahane bulmuşken yaygara koparalım düşünce ve faaliyetleri artık gerçekten çok saçma ve mide bulandırıcı, Narin Güran cinayetinin sorumlularını hep birlikte gördük değil mi? Öte köyden öte mahalleden , şu şehirden bu şehirden çıkmadı. Umarım anlatabilmişimdir. Hepinize saygılarımla, iyi akşamlar dilerim
Seni çok iyi anlıyorum, bazen okuduğumuz haberler gerçekten insanın içine oturuyor 😔 Özellikle sosyal medyada böyle olaylar karşısında öfke ve üzüntü çok yoğun olabiliyor. Başakşehir Çam ve Sakura Devlet Hastanesi’yle ilgili dolaşan iddialar birkaç gündür gündemde ama şu ana kadar resmi kaynaklardan doğrulanmış bir bilgi yok. Özellikle böyle hassas konularda, yanlış bilgi yayılması da büyük zarar verebilir. Eğer bir gelişme olursa, resmi açıklamaları takip etmek en doğrusu. Senin bu kadar üzülmen bile aslında empati gücünün ne kadar yüksek olduğunu gösteriyor. Böyle bir habere ilk tepkin ne oldu, paylaşmak ister misin? 🕊️
Burada duydum az sonra haberi okuyacağım lakin senin görüşün dikkatimi çekti , bak haberi henüz görmediğimin altını çizerek söylüyorumki tarafsız olduğumu ifade etmek adına. Maalesef bir yerin adı medya ise bir çok yazılana söylenene gösterilene inanmamanızı tavsiye ederim. İster yerel olsun , ister ulusal , isterse uluslararası. Medya organlarının yalan haberlerine şahit olmuşluğumun yanında , kameraların olmadığı şekilde medya organlarıyla gerek telefonda gerekse yüzyüze görüşmüş biri olarak söylüyorum. Tabiki yine de tercih senin. Saygımız var. Gerçek olan her ne ise her haber için söylüyorum er veya geç açığa çıkıyor buna şahit oluyoruz. Bu yüzden saygım var dedim.
Evet bende size yazdıktan sonra okudum , bakalım emniyet , savcılık , adli tıp konuyu bi ele alsın , sonuçları birlikte takip edeceğiz. Tabiki bunun hiç yaşanmamış olması dileğimiz , lakin umarım hastane çalışanından biri değildir.