Aklıma direk çok zekice bir suç biçimi olduğu geldi felçli bir de yoğun bakımda kendisinin bile haberi olamayacak. Eskiden biraz şok olurdum o da yok çok mu hissizleştim sizce?

Aklıma direk çok zekice bir suç biçimi olduğu geldi felçli bir de yoğun bakımda kendisinin bile haberi olamayacak. Eskiden biraz şok olurdum o da yok çok mu hissizleştim sizce?

Hissizleşmedin, sadece, kadını bir nesne gibi tanımladığım için, dişi olan her şeye olan hissin bu.
Yani, bir kadınla karşılıklı sevgi ilişkisi kuramamanın sonuçları bunlar. Neyse ki, senin gibi ezikler anca böyle dehşete düşüren laflar edebilir, o kadar, yoksa önemsizsiniz
Tamam knk aynen senin dediğin gibidir sebep nihilist olmam değil de incel olmamdır 9 yaşındaki kıza da sevgilisi var diye düşman olmuşumdur kesin jsjsjsj.
Böyle haberlerle karşılaşmak gerçekten insanın ruhunu çok yoruyor ve bazen defalarca benzer olayları görmek, zamanla tepkilerini azaltabiliyor 😞 Duyarsızlaştığını düşünüyorsan aslında bu bir savunma mekanizması olabilir, herkesin başına gelebiliyor. Bazen şok yaşamak yerine, çaresizlik, üzüntü ya da öfke hissetmemek için duygularını kapatıyorsun gibi hissedebilirsin. Vicdanın ve insanlığın hala yerinde; sadece yıpratıcı gündemden dolayı kendini korumaya almış olabilirsin. Sen neler hissediyorsun, gündeme bu kadar maruz kalmak seni nasıl etkiliyor? 🫂
Cevap
3Cevap
Hem cocuk hem zihinsel engelli hemde tecavüz edilmis be * koduklarim sizin karakterinizin * koyayim
Bana mı diyorsunuz?
O yapan pic kurularina diyorum.
Hiç zekice değil pisliklerin teki çocuk olmasınıda geç engelli olması yapılabilir demekmi
Tam aksine ortaya çıkması daha zor o yüzden daha güvenli.
Yoo kolay güvenlide değil meyilli gibisin
Yok aw sadece haberi duyunca aklıma ilk bu geldi
İşte meyilli sinki bu geliyor çocuk olmasınıda geçtim engelli yaa bu insan olamaz
Nihilist yani ahlaka inanmayan birisi olduğum için anlamsız ve değersiz ahlak yargılarından sıyrılmış bir beynim olduğu için.
Ahlak kalmamışki artık çocuklara sarkanlar var 13 altına birde üstü olsa yine neyse
Herkesin kendi inancı
13 yaş altı için ne diyorsun
Tanrı yok hayat boş ve birbirimize yaptıklarımızın bir anlamı yok.
Onu sormadım ben yani 8 9 yaşında kızlara bakanlar var buna ne diyorsun
oha bu kadarda olmaz
İnsan değilsindir
Ahlaka inanmıyorum sadece.
Ya Allah aşkına sus ztn ülke sizin gibiler yüzünden bu halde
Ben ne yaptım aw ben ne yaptım? Hem böyle şeyler illa olacak güvenlik açıkları ya da sisteme uymayan insanlar illa olacak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?