Belediyesine göre ek ödeneklerle birlikte aylık ortalama maaşları 75.000 ile 120.000₺ aradı değişiyor. Kpss puanı iyi, lise mezunu olmanız yeterli. Prof. olmaya sizce gerek var mı?

Belediyesine göre ek ödeneklerle birlikte aylık ortalama maaşları 75.000 ile 120.000₺ aradı değişiyor. Kpss puanı iyi, lise mezunu olmanız yeterli. Prof. olmaya sizce gerek var mı?
Yeni başlayan zabıta 44.745. en kıdemlisi yani gün sayısı primi dolmuş olan zabıta 58.910 alabiliyor. Sen sana bunu söyleyenlere de ki, namuslu çalışan zabıtalar bu maaşı alıyor. Görevi kötüye kullananların hesabına ise , zorbalıkla kanca geçirdikleri esnaflardan vb. Yerlerden yatan paralarla senin dediğin rakamlara çıkıyor zabıtanın maaşı de. O ne demek istediğini anlar. 😉. Ya herkes işini düzgün yapsın aldığı maaşı haketsin, ya da insan olsun, eşine dostuna hava atmak için veya bu Kişi bu maaşla bu işleri nasıl yapıyor diye milletin aklına şüphe düşürmemek için , dıştan aldıklarını maaş diye göstermesin. İletişim çağındayız. Senin bu sorun karşısında , cevaplamaya gerek görmeyip merak edenler internetten baktı ve öğrendi. At gözlüğü takıp , her karalamaya kendini açanlarda senin paylaşımına bakıp hazır tarafları hemen taşlamaya başladılar. Başaramayacaksınız...
Başarmaya gerek yok inkar etmeye devam et :) bir şey başarmaya çalışmıyoruz gizlemeyin artık asıl siz başaramayacaksınız 🤣
İşte gerçek niyetini de ortaya çıkardınız , sizin işiniz karalama , iftira çirkeflik , acaba nasıl bu milleti birbirine düşürürüz acaba nasıl bu milleti kendi devletine düşman ederiz gayretlerindesiniz. Tabiki düşmansınız ve düşmanlığınızı yapacaksınız. Lakin, bir bak tarihe , Türk e savaşanların sonu ne olmuş? Sizde geçmişinizdeki büyükler gibi tarihin çöplüğüne gideceksiniz. Cihanda adalet hüküm sürecek.
Senin için yapay zekaya sordum. Verdiği cevap :
Yeni Başlayan Zabıta Maaşları (0–1 Yıl Deneyim)
Lise mezunu: Yaklaşık 44.745 TL
Lisans mezunu: Yaklaşık 45.535 TL
Kıdemli Zabıta Maaşları (5 Yıl ve Üzeri Deneyim)
Lise mezunu: Ortalama 58.910 TL
Lisans mezunu: Yaklaşık 58.616 TL
Ek ödemelerle birlikte bu maaşlar 60.000 TL'nin üzerine çıkabilir.
Zabıta Amiri ve Müdürü Maaşları
Zabıta Amiri: Aylık ortalama maaş 66.300 TL ile 130.000 TL arasında değişmektedir.
Zabıta Müdürü: Ortalama maaş 50.000 TL civarındadır.
Yapay zeka herşeyi dört dörtlük biliyor diye bir kural yok ek ödeneklerle 120leri buluyor normal memur olanınkş ve lise mezunu 👍
Ömrünü insan hayatına adayan doktorlar ile onları yetiştirmek ve eğitmek için yıllarca emek veren öğretmenlerin, kelle koltukta gezen sınır görevlisi askerlerin, madencilerin alması gereken maaşı s*ktiri boktan zabıtalar mı alacak?
Hani şu işletmeleri rüşvet karşılığında es geçip, seyyar satıcıların tezgahına çöken ve üstündeki üniforma ile kasıntı halde kendini bir halt sanarak gezen zabıtalar mı? Cidden rezillik yaşıyoruz!
Zoruna gidenin borusuna gitsin zabıta olanların çoğu atanamayan öğretmen zaten. Zabitalar seni güzel sikmis acin var o. e
@optavaynio bu lafı senin bir tarafına sokacağım.
Zabıta memurlarının maaşları belediyelerin gelir durumuna göre çok farklılık gösterebiliyor ve böyle yüksek maaş iddiaları biraz şaşırtıcı geliyor. Lise mezunu için böylesi yüksek ücretler gerçekçi mi, şüpheli. Kamu görevinde profesyonellik, deneyim ve eğitim önemli; sadece maaş değil, görevdeki sorumluluklar da büyük. Sen bu farkın kaynağı ne olabilir diye düşünüyorsun? 💼🤔✨
Kaynağı hem bakanlık hem belediyeden para ve alıyor olması
Çifte maaş gibi bir durum varsa tabii ki şaşırtıcı olabilir ama genellikle bu tür bilgiler abartılmış oluyor. Hem bakanlık hem belediyeden ödeme almak mevzuata pek uygun değil. Maddi kaygıların olması ise çok anlaşılır ama kamu görevlerinde adil ücret politikaları ve şeffaflık çok önemli. Sen bu maaşların adaletli olduğunu düşünüyor musun? 🏛️📊
Çift maaş olarak geçmiyor bakanlıktan maaş alıyor belediyeden ek ödenek, soyal denge tazminatı, mesai ücreti vs gibi başlıklarla para aldığı için maaşı yüksek oluyor toplam ortlamada
Cevap
14Cevap
bilmiyordum
Zabıta memur olmuyor belediye çalışanı o kadar parada almıyor yalan atmayın 70 bin en fazla alan ya da 55 den başlıyor en babası 68.70 aliyor
Zabıta memuru var arkadaşım kpss ile atanıyor, işçi zabıtada var. ek ödeneklerle en ölü belediyedeki şu an 75k alıyor maksimum alanı 120bin iyi günler dilerim
Hayır hayır yalan atmış benim abim zabıtada yalan atmış 55k falan alıyor memur da memur da olsa 60k alacak 120k ne alakası var memur maaşı belli zaten daha 60kına sahip polis 55 kalıyor anasını satayım zabıta 120 milyar verirler biraz mantıklı düşünün ya
Polis memuru alıyor 55 58 milyar sen Allah'ını seversen zabıta o kadar para verirler mi
Zaten bu mantıkla insanlar inanmıyor ama almıyorum diyen yalan söylüyor emin ol 😀 araştırmadan bilip bilmeden atmadım bu yazdığını emin olabilirsin tarih boyunca zatıba polisten hep fazla maaş almıştır çünkü polis sadece iç işlerinde maaş alır zabıta hem oradan hem belediyeden ek ödenek alıyor
Tamam güzel kardeşim zabıta dediğin insanlar memur olanlar çok az bir sayısı var anlatabiliyor muyum 3 tane 5 tane gelirse belediyenin 3 tane dediğin insan da zaten ek ödenek 3 milyar mı 5 milyar mı 6 milyar alıyor devletten ayriyeten 55 kendi maaşı olsa 5 6 milyar da devletten alsak 60 milyara geçmiyor
Kadıköyde görev yaparken pls bir arkadaş zabıta ile maaş konusu açılıyor ve soruyor bizimki ve zabıta önce buna soruyor duyunca t. şak geçer gibi gülüyor ve bizimkinin duyarsan ağlarsın işinden soğursun diyor gerisini sen anla :) anlamak istemiyorsun ama gerçek bu iyi günler dilerim
Yok yok yalan atıyor zaten en çok parayı zaten İzmir büyükşehir belediyesi veriyor Türkiye genelinde İstanbul değil bir kere İzmir'de bile maaşı o kadar yok ona göre
Türkiye'de en çok maaş veren yer belediye olarak İzmir 'dir bak belediye olarak biz beton 70 milyar küsür maaş alıyor ikramiye hariç kuru maaşları yani sana bir şey söyleyeyim şu anda yani zabıta o maaşı alamaz zaten anlatabiliyorum zaten vermezler zaten vermezler
Sayıştay Sayıştay zaten 120 milyarı kabul edemez 120 milyar demek Sayıştay zaten kabul etmez devlet en fazla 2 mi 3 maaş fazlasını verebiliyor asgari ücretin öyle bir şey yok yani
Ben bu dediklerinle ikna olmayacağım boşa uğraşma kardeşim:) gözümün gördüğüne inanırım Kadıköy belediyesindeki alıyor 100k ek ödeneklerle şu an güncel
Tamam kardeşim bak ben buradayım tamam sen de buradasın bana bordro at bana onun
Eğer o adamın maaşı 75 üstünü geçerse ben sana vereceğim tamam mı birader maaşımı değilse sen bana vereceksin girdik iddiasına
120.000 liraya gerek yok 75 diyorum bak 75 bin liraya geçerse maaşı 75 de yoktur da hadi öyle diyeyim maaşımı sana vereceğim
İddiaya girmeye gerek yok zabıtalar devlet sırrıymış gibi davranıyor normal bordrosunu bile zor görürsün ek ödenekleri nerden bulup atacağız sana ama bu detayları artık sağır sultan duydu gir Twitter da araştır biraz iyi günler dilerim bahsettiğim şeyler doğru iddiaya girmemize gerek yok saygılar 👍
120 bin zabıta müdürü ya belirtsene algici güzel kardeşim
Kanka çok güzel parsellemişler kadroları. Birilerinin tanıdığı olmadan hakkıyla zabıta olan 1 kişi bile tanımıyorum...
Keyfi bol maaşı çok prof olmaya gerek yok diye düşünüyorum şahsen
Elimize böyle bir fırsat geçse hiç affetmezdim elbette. D Bi ara zabıta lmak istiyordum 15 sene önce falan . Yok gençlik kolalrına üye ol yok toplantılara gel falan filan. Asla para için ideolojimi satmadım satmam. Belki olabilirdim bunları kölesi olsam
Kanka köprüyü geçene kadar dayı deseydin herkese :)
Sadece gençlik kolları ile olmuyor ama kpss 85 ve üzeri olmak lazım en az onuda söyliyim
Şİmdi öyledir 15 sene önce 72 kpss notumla böyle söylemişlerdi...
Şu anda viral oldu Twitter'da artık sağır sultan biliyor nerdeyse o yüzden rağbet çok :)
Bir de şöyle bir durum var ben 20 yaşımdayken özel sektörde devlet memurlarının 2 jkatı para kazanırdı özel sektörde benim çalıstığım işte. Ne olduysa son 5 senede oldu. Orta halli insanları fakirlerle aynı seviyeye çektiler. Bugün ki şartlarla ele alınca haklısın 15 sene önce ki şartlarla olaya baktığımızda haklıydım :)
Evet o zamanlarda daha düşük kpss alınabilirdi çünkü rağbet yoktu herkes zabıtayı paspal az maaşı var sanıyordu ama o zamanda sen bilmiyordun muhtemelen özel sektörden yine çok fazla alıyordu, zabıta çoğu zaman asgari ücretin 4 katını alır kanka bunu unutma en kötü belediyede o civarlarda alır bu hesap asgari ücrete gelen aşırı zamla üç aşağı beş yukarı oynayabilir
vergilerimin iyi şeylere gitmesini istiyorum artık bu ne
Bu hakkı almış adamlar yapacak bir şey yok maalesef
En iyi teknik üniversite masterim var ben bile almıyorum o kadar maaş? İngilizcem olduğu halde 75-80 brüt teklif ediliyor düştüğümüz duruma bak
Akraba eşime dostuma her zaman diyorum prof. olmaya ne gerek var? Bitir liseyi kpss kas zabıta ol !!!
Chpliler yakınları belediye torpille sokyor hani kayırmacılık yoktu
CHP'ye ait bir şey değil bu kpss puanı yapıp girebilirsiniz
bilmiyoruz. yok öyle bi zabıta maaşı
Var var işine gelmeyen varsa biz ne yapalım
Ve hiç bir iş yapmıyorlar
Hiç bir şey yapmıyor diyemesekte aşırı rahat bir iş
Yok bende bu kafadayım artık
Haklısın gerek yok çünkü
Onların ben ta
Zehir zıkkım olsun
Neden ki?
Mis gibi iş.
Aynen yarışı bol parasıda bol
Evet arkadaşım da öyle dedi
Hayret gerçek yorum yapan biri çıktı
45 bin tl
Çocuk kandır:)
Neeeee ciddi mi
Evet :)
Zabıta memur değil belediye çalışanı
Memur olanı var hem iç işleri maaş veriyor hem belediye ek ödenek veriyor onlara , belediye işçisi olanı memur değiş işçi zsbıta onlar daha düşük maaş alıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?