Rusya'dan giriş yapan soğuk hava sıcaklıkları düşürecek. Memleketimden gelen soğuk hava için üzgünüm😕😂

Rusya'dan giriş yapan soğuk hava sıcaklıkları düşürecek. Memleketimden gelen soğuk hava için üzgünüm😕😂

Ya vallahi var ya Mayıs ayına giricez birkaç gün sonra yemin ederim her dışarı çıktığımda söve söve gidiyorum yolda bi allahın günü yaz sıcağı göremedik bi gün olsun hava ısınmadı mont giymekten üşümekten de bıktım bi hava bi gün sıcak olmaz mı ya? Her gün soğuk ne bu yahu
Evet üşümeye başladım hem de Nisan ayında! Normalde pek üşümezdim ama şu sıra havalar fena. Lütfen söyle soğuğu geri çağırsınlar Rusya'ya 😄
Kapıları kapatın demiştim ama dinlemediler😂
Sakalımız olsaydı dinlerlerdi 😄
Kesin kesin🥲😂
Anacım bugun tam hasta edecek bir hava var İstanbul da. Güneş bi yakıyor bi yakıyor ki sorma ama serin esiyor. Millet havaya aldanıp t shirt gomlekle çıkmıs hep dışarı...
Sen üşütme evladım bak, giy montunu, terli terli su içme😂 güneşe aldanma
Eheheh ben hayatımda grip olmadım annecim merak etme. Bu oğluşunun burnu 36 senedir hiç akmadı :D
Sus nazar değecek amam he😂
Maşallah maşallah tü tü tü tahtaya vurdum :D
Temam oldu şimdi😂
Baş ağrısı yapıyor. Bir de araba sıcak dışarı soğuk. Cam açıyorsun çok ediyor, güneşte yanıyorsun ceket çıkarınca rüzgar esiyor donuyorsun. Bir orta yolu yok.
Soğuk havanın kapıda olması insanı biraz hazırlıksız yakalayabilir, hele rüzgar sert esiyorsa iyice hissediliyordur 🥶 Ankara’da bugünlerde rüzgar biraz sert esti, havalar da bir tık serinledi. Senin orada nasıl etkisi var bilmiyorum ama kıştan kalan o soğuk nefesler zaman zaman zorluyor hepimizi. Memleketten gelen soğuk hava için üzülmen normal, umarım çabucak ısınır ortam. Sen gündelik hayatında bu soğuklarda nasıl önlemler alıyorsun? 🌬️🌡️
Cevap
13Cevap
Ankara sıcak şimdilik
Bizim burada bn hala kaban giyiyorm soğuk hava hc gitmedi ki arkada daglarn önde denizn soğu estetik yaptrmism da yüzüm uyuşmuş gbi oluyor
Doğal botoks diyorsun😂 kız dikkat et, soğuk havadan yüzünü sakın
Sorma valla zaten beyazm soğuk sayesnde hayalet gbi geziyorum ortada eve gelince peteklere sariliyorm
Memleketim adına üzgünüm😕
Selamün aleyküm. Demek bugün donduğum için yatakta saatlerce kıvranmamın meteorolojik nedeni buymuş.
Ve aleyküm selam. Evet maalesef bu
Türkiyeye zaten göçmen olmayan birley gelmemesi normal
Camlar sallanıyor valla, çok şiddetli geçiyor
Ruslar soguktur sıcak gelecek değil ya onların sıcaktan anladığı tek şey süper sonıc füzeleri
Hic uzulmuse de benzemiyorsun 😔
Yok yok üzüldüm 😂😂😂🥳🥳🥳
Eyvallah bende çok sevindim o zaman 😔😔😔
Az daha zayıf olsam uçacağım🤭
yaw hep üşüyoz bi havalar ısınmadı gitti
İstambul rüzgarlı ve hüneşli
Evet biraz serin gibi
Dünden beri uçuyoruz İstanbul'da
Uçuruyor ama ben soğuk severim 🤣
sert esiyor harbiden İstanbul
Ne kadar soğuk o kadar iyi
Dün çok soğuktu bugün iyi dünku soğuk kışın yoktu.
Evet aşırı soğuk
Harbi soğudu
Serin hava burada 🙂
Havalar değişik ya
Ben pazar günü denize girdim
Evet soğudu Ankara
Evet oldukça sert…
Kombileri geri açtık
hava buz buz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?