Celal şengör niye depremler olunca sus pus oluyor ve kendi alanında niye neredeyse hiç konuşmuyor?

Gerçi ona göre dünya da tesadüfler sonucu oluştu. depremler de tesadüfler sonucu oluyor. insanlar da maymundan geliyor. tarih ve bilimden konuşuyor. o kadar ki cahil ve geri olan zekalı ki angut , hastalanmış inşallah yakında iyileşeceğim diyor ateist şengör. inşallah , Allahın izniyle demek. ben bu angutun ve dangalağın hangi lafını ciddiye alıyım.

Güncellemeler
1 yıl
Benim üslubum sert ve hakaret vari oldu farkındayım , aslında hakikat varileri de var. Bilerek yaptım. Çünkü sebebi şu. Tüm insanlara tepeden bakıyor. Kibir abidesi. halka , millete ve insanlara tepeden bakıyor , küçümsüyor , aşağılıyor. Yani bizlere , sizlere , hepimize. işin ilginç yanı kendini çok entelektüel , çok zeki ve çok akıllı sanıyor ama cahilliğinin ve aptallığının farkında bile değil. Fatih terim de olsa , armağan çağlayan da olsa kibir abidelerine haddini bildirmek bir görevdir.
Güncellemeler
1 yıl
Herkesi küçümseyeni bilgi ve belgelerle ben de küçümserim. Yoksa inancı beni ilgilendirmez ama millete tepeden bakana , ben de tepeden bakarım. Kendisi bir kere çok argo ve hakaret vari konuşuyor. Bilim adamıysa önce nasıl konuşulur onu öğrensin gelsin. Medenice , kırmadan ve insancıl konuşsun.
Celal şengör niye depremler olunca sus pus oluyor ve kendi alanında niye neredeyse hiç konuşmuyor?