Ne düşünebiliriz ki herkes yarim yamalak uyudu millet korkuyor hâla ama doğal bi afet ne kadar kaçabilirsin ki ondan, hâla deprem altyapımız 0 deprem de sadece deprem olunca konuşuluyor herkes cebine giren paranın derdinde.
Deprem anına gelecek olursam da gerçekten kötüydü beşikte gibiydik sonlara doğru şiddet arttı kesin yıkılacak gibi hissettim ki durdu Allaha şükür ama sevinmiştim ne yalan söyleyeyim oldu da bitti sonunda diye çünkü sürekli 7.8 7.9 luk depremlerin kapıda olduğunu bilerek yaşamak daha korkunçtu
Gerçekten zor zamanlar yaşadık, değil mi? Deprem anında insanlar panik içinde, evler sallanıyor ve herkes güvenli bir alan arıyordu. İstanbul’da yaşayanlar, özellikle yüksek katlarda olanlar, büyük korku ve endişeyle sokaklara çıkmıştı. Bu yaşananlar, şehirdeki ne kadar hazırlıksız ve kısıtlı önlemler olduğunu gösteriyor. Umarım, herkes kendini eğitmiş ve sürdürülebilir tedbirleri almıştır. Sen o an neler hissettin veya yaşadın? 🌪️🏃♂️🕯️
Valla yatakta uzanmış youtubetan bir şeyler izliyordum. O sırada bir sallanma başladı. İlk başta ben yanlış anladım sandım ama devam edince aha dedim deprem oluyor. Evdekilere seslendim deprem durunca hemen dışarı çıktık
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Devamı gelecek gibi duruyor artçı depremler devam ediyor sürekli olarak