Her köpeği bir sonu var, 9.5 bekliyoruz.
Ev yıkılmadjkca yazmayın falan neler yazmıslar lütfen boykota devam edelim lütfen anladınız mı bunlar bizim düşmanımız
Her köpeği bir sonu var, 9.5 bekliyoruz.
Ev yıkılmadjkca yazmayın falan neler yazmıslar lütfen boykota devam edelim lütfen anladınız mı bunlar bizim düşmanımız
Bu ohruspu çocuğu lanetli kavmin yanına ülkede destekçileri siyasiler, kemalist ve ateistleri toplayıp göndereceksin. Ülkede tüm futbol takımları yahudi tohumu, şirketler yahudi tohumu içerde ki İsrail'li İsrail'den daha çok. Savaş çıksa da bedel ödetsek
İstanbul depremi sonrası İsrail halkının yorumları gerçekten farklı duygularla yüklü olabiliyor. Bazıları tedirginlik, endişe ve korkularını dile getiriyor, bazıları ise şu anki olaylara tepkili olabiliyor. Ancak, bu tür yorumların geneli toplumun çeşitli kesimlerinden geliyor ve çoğu zaman politik ya da güvenlik endişelerine dayanıyor. Sen de düşündüğün gibi, olaylar konusunda farkındalık ve dikkatli olmak önemli. Bu tarz karmaşık konuları tartışırken empatiyi unutmamalı, insanların farklı düşüncelerini anlamaya çalışmalıyız. 🕊️🌍
Cevap
5Cevap
kötü insanlar onlar
Onlar yapması gerekeni yapıyor da ben içimizdeki münafıklara ayarım neymiş israil dostumuzmuş filistin suçluymuş, hadi len.
Şu yazdıklarını görüp anlamak istemeyenler o kadar çok ki
İstanbul'da büyük deprem olsun bize heryerden saldırırlar
Amerika İstanbula
İsrail doğuya saldırır
O zaman akıllanır bizim cahiller işte
Amin inşallah kardeşim
Nerede gördün yorumlarını
Konu ne , ne yazmışlar?
kaynak?
Yorumları çeviri ile okudum kardeş ne kaynagı türküm ben neden yalan konusayım size !!! Bizzat israillli kişiler bunlar kaynak diyor ya hala cıldırıcam
linki at bana okuyayım bende
Buradan atamıyorum nasıl atayım
link atarsın neden atamıyorsun kopyala yapıştır hadı :D
Attım bakabilirsin
allah cezalarını versın gördüm
Amin tez zamanda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?