Gündem Yine artçı oldu çok korkuyorum evimiz eski bana dua atabilir misiniz okumam için en alt kattayız gece büyük olursa sağ kalacağımız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kalacağımızı sanmıyorum bina 6 kat çok eski dayanıksız çıktı ama daha yıkım olmadı maalesef tarihi var Güncellemeler1 yıl Dua isimleri yazar mısınız Yine artçı oldu çok korkuyorum evimiz eski bana dua atabilir misiniz okumam için en alt kattayız gece büyük olursa sağ kalacağımız? Cevapla Tarih Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_SEKEKAMA_ Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Alla alla burada hissetmedik artçı sarsıntı korkmayın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Allah yardım etsin kesin avcılar 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hayır Küçükçekmece bildiğin dua varsa yazar mısın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bende İstanbul'dayım yakınız inşallah bişey olmaz ikimizede😔 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Gündem konusunda 401 cevap paylaştı. Kalbi duygularla Allah'tan istediklerin duadır 0 0 Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 325 cevap paylaştı. Ettim 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Dua etme ya at Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Alla alla burada hissetmedik artçı sarsıntı korkmayın
Allah yardım etsin kesin avcılar
Hayır Küçükçekmece bildiğin dua varsa yazar mısın
Bende İstanbul'dayım yakınız inşallah bişey olmaz ikimizede😔
Kalbi duygularla Allah'tan istediklerin duadır
Ettim
Dua etme ya at