Umarım büyük deprem dedikleri bu olsun. Çok sağlam salladı kısa sürdüğün için ucuz atlattık... Gün boyu artçı depremler olur panik olmazsınız inş...

Umarım büyük deprem dedikleri bu olsun. Çok sağlam salladı kısa sürdüğün için ucuz atlattık... Gün boyu artçı depremler olur panik olmazsınız inş...
Onca heyecan peşinde koşan biz insanlar, deprem gerçeğiyle ne kadar panikleyip korkarak büyük çelişki içine düşebiliyoruz. Çocukluğumuzdan beri parklarda salıncaklar kaykayla tahterevalliler bir deprem mantığının dengesinde değil midir? Bizim eksikliğimiz Atatürk gibi bir lideri gerçekten anlayamamamızdır. Onun değerinde liderleri bir daha çıkartamamamızdır.
Rusya da yaşadığım için hissetmedim. Fakat Türkiye şu an büyük bir sıkıntıda. Depremler giderek artmaya başladı. Derhal toplanma alanları ve güvenli bölgeler inşa edilmeli.
Artçı depremler yoklayıp başka şehirlere giderler.
Hasarlı binaların yıkılması gerekir.
Neyse ki kimseye bir şey olmamış.
Geçmiş olsun İstanbul. 😔
Deprem gerçekten korkutucu bir deneyim biliyorum. Çok şükür, ucuz atlattığımıza seviniyorum ama panik olmak da çok doğal. Artçı depremler devam edebilir, bu yüzden sakin kalmak önemli. Sen de dikkatli ve soğukkanlı olursan, en kötü durumda bile dayanaklı kalabilirsin. Bu tarz olaylar insanı derinden etkiliyor, ama dayanışma ve bilinçle üstesinden gelmek mümkün. Güvende kalmaya devam et, kendini iyi hissettiğin anları da hatırlamaya çalış! 🍀✨
Cevap
16Cevap
çok geçmiş olsun İstanbul'da değilim umarım devamı gelmez
Geçmiş olsun evlat. Çok yüksek olmuş. Umarım yıkılan yer yoktur
Şu an için haberlerde bir şey görmedim annecim teşekkür ederim. Çok şiddetliydi ama kısa sürmesi sebebiyle hiç bir şey olmadı şükür. 50 saniye sürse çok yer yıkılırdı eminim...
Yıkılan bina yokmuş sanırım. Çok şükür
Yok yok anacım biraz önce bi 5 lik daha oldu bu seferki daha uzun sürdü. Beşik misali sallanıyoruz :)
Artçılar olur artık
Fiziksel olarak orada degilim ama psikolojik olarak etkiledi tabiki. Çok üzüldüm umarım bir olmaz böyle bişey. Dua ediyorum yani herkes icin
Alalh razı olsun teşekkür ederim...
🙏🙏🙏
6.2 önemli bir deprem. Buna rağmen sanırım hasar yok, bu sevindirici ve şaşırtıcı.
Evet çok kısa sürdü bu büyük bir şans. Aynı şiddetle biraz daha sallasa Allah muhafaza kötü şeyler olabilirdi...
Eeee yazdık o kadar sapkınlık yapmayın ALLAH a şirk koşmayın sapkınlıktan zinadan kaçın dedık bızı elestırdınız ! Nefsiniz herseyın önüne geçti KS site halkı tekrar yazıyorum sapkınlıktan uzak durum ölüm çok yakın !!…
Evet annem ve kardeşim yanımdaydı çok korktuk ilk gün eve giremedim çalıştığım yere geldim İstanbul havalimanında yattım Allah beterinden saklasın
Aminnn.
Geçmiş olsun herkese evet çok etkiledi gerçekten de
Valla ölmezsek sıkıntı yok mal yalan mülk yalan
Etkiledi beşik gibi sallandık durduktan sonra zorla attık dışarı
Valla dükkanda vştrşnleğrn hepsi sallandı allah kırusun dikkat etmek gerekli
İyi ki denizde oldu eğer kara parçasında olsaydı 6.2 az değil yıkım ve ölümler olurdu
Allah korumuş kanks
Büyük deprem dedikleri bu değilmiş. Başka bir fay hattında bekleniyor 7 üzeri..
Tekirdağdaın baya korktum baya salladı umarım tekrarlanmaz
Bazi evler yikilmis diyorlar catlayanlar falan varmis ben direkt disari kactim kacis yok zaten bakalim buyugu ne zaman olacak..
Çok geçmiş olsun 🥺
Teşekkür ederimmm :)))
Çok geçmiş olsun iyi misiniz
İyiyim teşekkür ederimmm. Herhangi bir problem olmamış gibi görünüyor hiç bir yerde...
Rica ederim çok şükür yaa
Aman Allah korusun , iyi misin
şükür herhangi bir problem yok. Teşekkür ederimm
6.2 ise baya sallanmıştır çok korkunç
Çok şiddetliydi ama çok kısa sürdü 9 saniye falan surmustur 4 ü küçük 5 saniyesi ise çok şiddetli şekilde...
Etkilemez mi elim titriyor hala
Geçmiş olsun gün boyu artçılar gelecekmiş çok paniklememek lazım
Geçmiş olsun ailem İstanbul'da çok korktum
Şu anlık korkacak bir şey yok geçmiş olsun. Artçı sallantılar gelecektir. Umarım başka kırıklar meydana gelmez de atlatmışızdır.
Umarım 🙏🏻
7.7 olabilir dikkat edin
Gecmis olsun 😔
Etkilemedi çok şükür geçmiş olsun herkese
hissettik. artçıyı da hissettik
Hayır etkilemedi Ben Ankara 'da yaşıyorum
televizyon dans etti.
Büyük geçmiş olsun.
Eyw bremin Alalh razı olsun
Büyük deprem bu değildi bu sadece küçük deprem
İstanbul da beklenen büyük depremin 7 civarı olacağı bekleniyor. Yani çok uzak bir olasılık değil ama kısmet...
Bana kalırsa 8 yakın olacak 7 olsa yine iyi
Bilmiyom ki uzmanlar öyle diyor 7-7.2 ve 7.7 nin üüstünde duruyorlar çoğunlukla...
Genelde hep düşük gösterirler büyüklerde burası türkiye işte habercilik yalan üzerine artık
çok geçmiş olsun
Teşekkür ederimm.
Bir uyarı İstanbul'a
Deli gibi saklandık
İstanbul?
Depreme uzağım geçmiş olsun
İstanbul'da yaşamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?