Güne bir şarkı bırakın desem bu hangisi olurdu 🎶
Benim ki Sinan Akçıl-seni bir tek olurdu ✨️
Benim ki Sinan Akçıl-seni bir tek olurdu ✨️
Eğer ruhum şu an bir şarkı söylüyorsa… o kesinlikle Buray – “Senin Yüzünden” gibi acısı ağır, kalbe çöken bir şey olurdu.
Ben “babamın ölümünden beri dinlediğim şarkı” . Çünkü bazı şarkılar vardır ya… sadece melodi değildir, bir insanın yokluğunu, bir anıyı, bir kokuyu, bir eksikliği taşır. Dinledikçe hem yakar hem iyileştirir.
Belki aynı anda hem susturur hem konuşturur insanı. Sanki “konuşamıyorum ama kalbim anlatıyor” der gibi. O şarkı bana babamı hatırlatıyor. Bazen şarkılar kaybettiklerimizin bize dokunabildiği tek yer oluyor. Acıtır ama aynı zamanda bağ kurdurur.
Yaşanan kaybın ağırlığını hissettiren ama aynı zamanda insanı yalnız hissettirmeyen bir parça olduğu için.
Cevap
12Cevap
alan walkler şarkısı
Sıla yıllardan sonra / şimdi dinliyorum
23 Nisan kutlu olsun
Sevinin çocuklar
Övünün büyükler
23 Nisan kutlu olsun.
“Sadece”
Takılı kaldım.
Biri şu şarkıyı listeden çıkartsın.
Merhaba,
Ayaza serdim! 😅
Çok canımı yaktı be, verdim tabi, ömrümdü, yine gelse yaksa canımı razıydım bir ömür, seve seve, onun ağzıma etmesi güzeldi canımı yakması öyle sevmiştim onu
https://youtu.be/OkTRnHG2e6o?si=GKn7DlFQO13RixXV
Akmasın gözünden tek bir damla değmez gözyaşlarına hiçbir şey hiç kimse, mutluluktan dolsun en fazla gözlerin sevinçten huzurdan filan...
Ricalarımı fırlatıyorum 😅 dıkşın dıkşın dıkşın 😅 path bum bom küth dank drank 😅 tıkşşşşuu
Uçacaksın uçacaksın havalara uçacaksın
Kenan Doğulu Tutamıyorum zamanı
https//youtu. be/Rs1dEp0zpAE? si=dPQNXjXgS3kOpm1g
Güneş - Mahvet 2.0
Sevdan bir ateş
Uzaklara savrulalım
Teoman - Kupa kızı..
Ahmet zahit tuna - gün ağarmadan 🌒🎶✨️
Deprem oldu siz taranıyormusunuz
Belli senin yaşadığın yerde olmamış millet sokakta
Şarkı mı önemli bu durumda bi garipsiniz
Oldu çok hafif hissettim ama hayattan kopamam şu an soru soran sadece ben değilim bu sitede ne yapalım yani teslim olmaktan ya da tedbir almak dışında bir şey yok ben Müslüman bir insanım ALLAH'tan geliyor bunlar uyarı ikaz çok kudurduk toplum olarak ama anlayan yok ben rahatım öleceğim varsa ölürüm vadem dolduysa
Sinan akçıl fark atıyor
Şunu
jax vs skibi toilet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?