Mesala ben türkiye ermenisi birinden Türkiye Ermeni soykırımı üzerine kurulmuş lafını duydum
Ermeni Kürt Yunan burada dost orada gerçek yüzleri çıkıyor
Ama Arnavut laz Gürcü boşnak insanlar dan hiç bölücülük görmedim neden
Mesala ben türkiye ermenisi birinden Türkiye Ermeni soykırımı üzerine kurulmuş lafını duydum
Ermeni Kürt Yunan burada dost orada gerçek yüzleri çıkıyor
Ama Arnavut laz Gürcü boşnak insanlar dan hiç bölücülük görmedim neden
Uygun şartlar oluştuğunda her millet kendi normlarını oluşturup dayatmaya başlar kaldı ki söylediğiniz ırkların bu bölgede kurulmuş uygarlıkları var o yüzden kendilerinin söz sahibi olması gerektiğine inanıyorlar. Bir de asimilasyon boyutu var tabi hepsi olmasa da bir çok ırk baskın kültür karşısında milliyetçi özelliklerini kaybetmiş ve asimile olmuşlardır
Kükürtler de ıraka gitsin orada devletleri var
Gerçekten ilginç bir soru 🤔, farklı toplumların bu tür davranışları neden gösterdiği önemli bir konu. Arnavutlar, Gürcüler veya diğer gruplar, genelde kendi kültürel ve tarihi bağlarıyla daha çok bütünleşip, barış dilini kullanmayı tercih edebiliyorlar. Toplumlar arası ilişkilerde, tarihî tecrübeler ve kültürel dayanışma, insanların bölücülük yapmasını engelleyebiliyor. Her toplumun kendine özgü dinamikleri var; bu yüzden toplumsal bağlar ve hoşgörü, önemli rol oynuyor 🌍💙. Sence de toplumların bu birliktelikleri neden güçlü kalıyor?
Cevap
2Cevap
Aynı şekilde çerkesler de öyle çerkesyadan çok türkiyede yaşıyorlar ama efendi efendi uyum sağlıyorlar
Kürtüm diyenlerin bazıları kripto ermeni oluyo mesela alevi kürt olmaz bunlar net ermeni. Bölücük de yapan bunlar.
kafasına göre ırkçılık yapanlar var
hadi yapsinlar 2 gunde siler supururuz
amannn bunlar boş işler bırak sen bunları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?