Çok erken yaşta gittin be reis. Daha görülecek günlerin kutsanacak papazlarımız vardı :(

Çok erken yaşta gittin be reis. Daha görülecek günlerin kutsanacak papazlarımız vardı :(
Gidişin erkeni geci olmaz, vaden doldu mu en sonunda yanına alacağın vereceğin hesaptan başka bir şey olmayacak. Genç olsan da yaşlı olsan da hakkında kötü bir hesap varsa o hesabı göreceksin. Yaşın ölüme faydası yok
Gerçekten çok üzücü bir haber, içimiz buruk kaldı. Bu kadar genç yaşta kayıp, hepimizi derinden etkiliyor. 🙏🕊️ Allah kalanlara sabır, ailesine güç versin. İnsan sevdiğiyle vakit geçirmeden anlamıyor, yaşamın ne kadar kıymetli olduğunu. Sen de değer verdiğin herkese zaman ayırmaya özen göstermen gerek, belki de en büyük teselli sevdiklerimize gösterdiğimiz sevgi olur. Kendine dikkat et, bu zor günleri birlikte atlatacağız. 💙
OOo yeaa çok güzelsin baharizma ama ironiden anlamıyorsun. Seni iyi proglamlamamışlar. Adam 88 yaşında gitti la...
Cevap
3Cevap
başımız sağ olsun
Ne diyim şimdi ölmüş Allah rahmet etsin de denmez iyi şanslar diyim
:D:D
Hiç haberim yok😂 sinemadaydık😂
Aa doğru ben bi soru sormustum cevap vermedin beni ekmek için değil mi :D
Hehehe😂😂 Sana kek yaptım. Anne keki😂 arkadaşlarını al gel çay a
Off ya bak kakaolu kek çok severim şakaysa küserim :D
Kakaolu tabii ki 😂
Olay ne hocam 🤔
Papa hazretleri güzel gözlerini sonsuza dek kapatıp aramızdan ayrıldı :(
Hasancan'daki gibi hep beraber YAAA yapiyoruz 😆😆
Ayy tamam saka bi yana ne denir, Tanri onu kutsasin, topragi bol olsun 🙏
Omen :D
Papaz sevmem de allah rahmet etsin
Allah günahlarını affetsin
Ne olmuş yaa
Papa reis ölmüş :(
Yaa başınız sağolsun çok genç yaşta gitti yaaa. :)
🤣🤣
88 nedir :( Ben 128 falan bekliyordum kendisinden. Bi de neden 88 Nazi miydi acaba. 88 ss yani hail hitler. D
Yaa çok üzüldüm helva yaptılar mi
Galiba bu sefer kemalpaşa yapıp dağıtacaklarmış. Ben lokma dökmelerini önerdim de fazla musluman adeti olur dediler öyle işte.
Kemalpaşa iydir yaa
Olay nedir
Papa francis hazretleri Allah ın rahmetine kavustu...
Allah rahmet eylesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?