Güncellemeler
1 yıl
Acil cagri numarasini tusladiniz konusamadiniz. Adamlarda. Sistem. var. bu. sistem. telefon edilmis. Yeri En yakindaki. Polis. Aracinin direksiyon. Yanindaki komputere. Harita ile. Nerede. Oldugunuz. Gonderilir. ve. Polise git. Oraya. Hemen emri verilir. ve. en yakinda olan bu Polis. Aninda. yaninizda olur
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yurt dışında yaşayan tanıdıklarım pek öyle anlatmıyor ama sen bilirsin
Eger. Bati ulkelerinde. Yasiyorsa. Tanidiklarin sor. Onlara. Acili. Aradin. Polis. Kac dakikada geliyor? ve. Polisin. Olay yeri de. Vurma. Yetkisini. Sor.
@flawsome25. Eger. Sana. Polis. Hemen. Gelmiyor. kelepce. Takmiyor. Diyorlarsa. inanma? Veya. inanmaya devam et. Yalanlara. Batida. Kesin isleyen. Aninda. Gelen. Polis sistemi. Var. Buda. herkesi. dikkatli ve. nazik olmaya zorluyor. O yuzden polisin aninda gelmesi. Korkusundan. Kimse. Olay cikarmaz. Cikaramaz
Yargısız infaz cok. Ondandır birde çok irkcilar
Cok zor. Turkiyede veya. Baska. Ulkelerde olur. Bati. Ulkelerinde. Zor. Acil. Numara arandi mi. Merkez en yanindaki. Polis. Aracina. Navigation. Harita gonderiyor. Ve. Vucut. Kamerasini. Ac. Emri aliyor. oraya Giden. Polis. Yani. Hersey. Kayit altinda olan bir sistem var. Arastirilinca. Kayitlardan bulunur. Buda. Yargisiz infazi engeller. Adamlar kesin isleyen. Sistem kurmuslar
Tanrı aşkına dostum fedareller geliyor.
Polis aninda gelir. Eger basa. Cikamayacagi durumsa. ve. Cok agir bir. durumsa. Federaller de gelir daha. Once. SAT. Komandolari. aninda. Gelir. Yani. Ceteyim vs. sokmez. indirirler asagi
Why. I, d just. answer?