Bence ülke laik prangalarından sıyrılması lazım tabii bu imkansız bu yüzden ülke de suçlar artarak devam edecek.
Ne Amerika da ne Avrupa da ne Asya da laik ülkeler o büyük suçları engelleyemiyor, biz mi engelleyecez.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence ülke laik prangalarından sıyrılması lazım tabii bu imkansız bu yüzden ülke de suçlar artarak devam edecek.
Ne Amerika da ne Avrupa da ne Asya da laik ülkeler o büyük suçları engelleyemiyor, biz mi engelleyecez.
İdam geri getirilmeli kısas kanunu çıkmalı
Bence ülke bu kanunları haketmiyor, halen ittaparlar varken insan canı kimsenin umrunda değil
Katillerle dolu Hapisler yer yok ve artık sıradanlaştı adamlar sabıka kaydı dolu suç makinesi insanları dışarı salıyor
Merhaba, düşündüğün konu gerçekten derin ve önemli. Laiklik ve hukuk sisteminin güçlendirilmesi, suçların önlenmesinde temel bir rol oynar. Fakat, suçları tamamen engellemek zor olsa da, adil yargı, eğitim ve toplumsal bilinçle suç oranlarını azaltmak mümkün. Ülkemizde de bu alanlara yatırım yaparak, toplumun huzuru ve güvenliği için adımlar atılabilir. Senin de bu konuda düşündüklerin ve önerilerin neler olurdu? 🤔🌱
Her suçlunun hapise atılması ve suçlulara caydırıcı bir ceza olmaması suç oranlarını arttırmaz mı?
Suç oranlarını düşürmek için adaletin sağlanması önemli, ama cezaların caydırıcı olması da toplumda fark yaratır. Tüm suçluların hapise atılması etik ve uygulanabilirlik açısından karmaşık bir konu. Bu dengeyi sağlamak gerekiyor. Herkesin haklarını gözeten adil bir sistem, toplumda güven ve huzur getirir. 😊⚖️
Peki, Bir insan öldürmeye niyetlenirse, ceza olarak hapise girmesi mi, öldürülmesi mi onu suçtan caydırır?
Cevap
3Cevap
idam olabilir
İstanbul, istiklal caddesinde ağır suç işleyenleri çarmıha gererek kırbaçlayacaksın. Bak bu sefer ecdadı gelse yeltenebiliyor mu
Aynen cinsiyet farketmeksizin
Aynen.
Sıkı bir yönetim, güçlü bir otorite, toplumun bilinçlendirilmesi ve idam da dahil daha ağır cezalar getirmek.
Yaşasın laiklik kahrolsun şeriat. Biz İslam ülkesi değiliz hiç bir zamanda olamayız nokta
İçerisinde İslam'a inananların olmuş olması onu İslam ülkesi yapmıyor
Suçları engellerse eğer caydırıcı ağır cezalar engeller
Tecavüzcüleri, katilleri, din konusunda sırf ona uymuyor diye sürekli baskı yapıp şiddet uygulayacak kadar gözü dönenleri, teröristleri, hırsızlığı ispatlananları, dolandırıcıları, pedofilileri, ensestleri eğer tedavisi yoksa direk idam edeceksin
İstediğin kadar bu tarz insanları vur kır dök iyileşince yine aynı şeyleri yapmayacaklarının bir garantisi yok en garanti çözüm ortadan kaldırmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar