Gündem 10 gü Son zamanlarda fazlasıyla sosyal medyada görüyorum. Bu erkeklerin kadın olma merakı neden? Biri bana açıklayabilir mi 😅😂😂? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çoğu kişi bu yüzden cinsiyet değiştiriyor. Hayır ben bir kadın olarak bizim için şu hayatta artı bir şey göremedim 😅😂 Son zamanlarda fazlasıyla sosyal medyada görüyorum. Bu erkeklerin kadın olma merakı neden? Biri bana açıklayabilir mi 😅😂😂? Cevapla Sosyal Medya Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
cerenncerenimm Takip Et Xper 3 Yaş: 18 10 gü hadi gayleri gectim erkekler bile travestilerden hoslaniyor aq lan erkek erkege ya sabir Allah'im ya 1 3 Yorumla Soran 10 gü Kadından daha kadın gözüküyorlar aldanıyorlar işte 😅😂😂 Yorumla cerenncerenimm 10 gü pembe teskere lavuklar cogaldi askerlik bize kaldi atarsa dogan guness$ Yorumla Soran 10 gü 😅😂😂 Yorumla
tosbikitoo Takip Et Xper 1 Yaş: 24 10 gü onların yaptiği şeye hak vermiyorum ama hiçbir artiniz mi yokmuş sjsj 1 2 Yorumla Soran 10 gü 😅😂😂 Çok var sorma. Az da olsa var tabiki. Yorumla tosbikitoo 10 gü he he sjsj ama yine de insan irkini cinsiyetini inkar etmemeli Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 109 , eic 99% 10 gü Gündem konusunda 526 cevap paylaştı. bencede. erkek oldugum icin cok sukrediyorum. kadinin tadina bakmak varken. kadin gibi dolasmak sacma. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 10 gü Çünkü rağbet var, bak kadjn gibi erkeklere para içinde yüzuyorlar. Sosyal medyadan görüşte dönüyorlar böyle olunca da. 1 5 Yorumla Soran 10 gü Evet bu olabilir bak. Yorumla Cevap sahibi 10 gü Ama bu kadınlar için aynı değil. Erkek olduklarında pek bir müşterisi olmuyor tabi Yorumla Soran 10 gü Bu ihtimal olabilir dediğin gibi ilginç. Yorumla Cevap sahibi 10 gü Sende izliyor ya da takip ediyor musun onlari Yorumla Soran 10 gü Hayır tabi ki normal haber sitesinde paylaşım yapılmıştı. Ordan gördüm aklıma böyle bir soru geldi. Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 gü Bence olmalılar, dünya güzeliyim diyen kadından bile daha güzel oluyorlar. Güzel kadın eksikliğimizi bari güzel trans kadınlarla kapatalım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 gü Erkek olanlar da var sidsnnd 1 2 Yorumla Soran 10 gü İnan çok az. Yorumla Cevap sahibi 10 gü Diyosun Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 91% 10 gü Aynen bende öyle çok saçma sapan bir heves işte 1 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 44 10 gü Gündem konusunda 383 cevap paylaştı. Millet iyice kafayı yedi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
hadi gayleri gectim erkekler bile travestilerden hoslaniyor aq lan erkek erkege ya sabir Allah'im ya
Kadından daha kadın gözüküyorlar aldanıyorlar işte 😅😂😂
pembe teskere lavuklar cogaldi askerlik bize kaldi atarsa dogan guness$
😅😂😂
onların yaptiği şeye hak vermiyorum ama hiçbir artiniz mi yokmuş sjsj
😅😂😂 Çok var sorma. Az da olsa var tabiki.
he he sjsj ama yine de insan irkini cinsiyetini inkar etmemeli
bencede. erkek oldugum icin cok sukrediyorum. kadinin tadina bakmak varken. kadin gibi dolasmak sacma.
Çünkü rağbet var, bak kadjn gibi erkeklere para içinde yüzuyorlar. Sosyal medyadan görüşte dönüyorlar böyle olunca da.
Evet bu olabilir bak.
Ama bu kadınlar için aynı değil. Erkek olduklarında pek bir müşterisi olmuyor tabi
Bu ihtimal olabilir dediğin gibi ilginç.
Sende izliyor ya da takip ediyor musun onlari
Hayır tabi ki normal haber sitesinde paylaşım yapılmıştı. Ordan gördüm aklıma böyle bir soru geldi.
Bence olmalılar, dünya güzeliyim diyen kadından bile daha güzel oluyorlar. Güzel kadın eksikliğimizi bari güzel trans kadınlarla kapatalım.
Erkek olanlar da var sidsnnd
İnan çok az.
Diyosun
Aynen bende öyle çok saçma sapan bir heves işte
Millet iyice kafayı yedi
İlginç
Bence de
Para aklamatissssskoşşşl