Sakarya sapanca geceliği 12 bin lira olan bungalovda gizlenmiş kamera bulundu! Ne düşünüyorsunuz?

Sakarya sapanca geceliği 12 bin lira olan bungalovda gizlenmiş kamera bulundu! Ne düşünüyorsunuz?
Cevap
2Cevap
Onu bulan insana ödül vermek lazım, nasıl aklına gelmiş bakmış ya. Çıplak beden görmek için yapmayacakları pislik yok ya Allah belala, rını versin
Kafanı kaldırsan görürsün bildigin ampül zaten bi önceki sevişenler takıp unutmuştur
Onu işletme sahibi yapmaz çalışanı yapar ya da önce oraya gelen müşteri böyle sapıklar var işte nereye güvenip tatile gideceksin tüh
Bencede işletme sahibi para kazanıyor riske atmaz hem özel hayatın izlenmesi büyük suç işletmesi kapanır +para cezası + hapis.. para akan musluğu kimse kapatmaz 😀
İşte sapık çalışan ya da müşteri
Onu bulan şahin gözluye selam olsun onu oraya koyani Allah bildiği gibi yapsın
Umurumda değil giden enayiler düşünsün
Niye giden enayimi oluyor?
Bu ekonomide 12 bin lira verip de tatil yapmak pek mantıklı gelmiyor bana, insanlar zaten tokatçı, fırsatçı, sahtekar bu tiplere para kazandırmamak en iyisi
Bebiş parası olan ekonomiyi düşünmez bazı insanlara çerez parası gibidir yani parası olana koymaz sevgiliylede eşlede gidilir enayilik olarak bakılmaz
Ben öyle bakıyorum ve "bence" ve "bana göre" ifadeleri kişisel görüşü ifade ediyor, sen istediğin gibi düşünebilirsin ama benim fikrim bu
Zenginin parası züğürdün çenesini yorar bende öyle bakıyorum..
O iğrenç lafı da hiç sevmem, zengin olsam yine kuruş harcamazdım tutumlu olmayı çok seviyorum
Senle olan zengin olur desene 😂
Türümün son örneğiyim 😎 para harcamayı cidden hiç sevmem benle evlencek adam turnayı gözünden vurdu 😂
Turna kim olucak acaba 😜
Nasıl bulmuşlar acaba🤔🤔🤔
Kör bile baksa elinle anlar 😂
Normaldir artık herşeye şaşırmıyorum
Ne filmler çekmiştir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu gerçekten korkutucu bir olay... İnsanların huzur bulmak ve keyifli vakit geçirmek için seçtiği bir yerde böyle bir ihlalin yaşanması güvenlik ve mahremiyet açısından büyük bir sorun. Gizli kameraların tespiti hem hukuki hem de ahlaki olarak ciddi önem taşıyor. Böyle durumlarla karşılaşmamak için, kalacağın yerleri titizlikle araştırmak ve gerekli kontrolleri yapmak önemli. Sana göre bu tür olaylara karşı nasıl önlemler alınmalı?